- Konu Sahibi renklipatik
-
ben hemen bi kaç kilo aldım senin simitlerin çıktı diyor bir şey yiyecek oluyorum ye ye simitlerin fırladı diyor hemen ki abartıyor yani
kendi bir göbek yaptı kendinden 1 metre evvel gidiyor ama onu görmüyorher erkek bir olmuyor benimkisi biraz zor bir erkek
kolay kolay beğenmez
eee haliyle de benim moralim bozuluyor takıyorum kafama
canım benim diyetim biraz farklı ama hem doyurucu hem de kilo verdiriyo işte gram gram vermeye başladım şuan 59um 1 ayın sonunda bi 55i fln görürüm inşallahistersen sana da veriyim
evet evet evet istiyorum onu canımmm :) ver bana KIYMETLİMİSİ :):)
işte kıymetlimis
Sabah: mısır gevreği, yeşil çay(şekerli olabilir :))
Ara Öğün: bir avuç kuruyemiş veya 1 porsiyon meyve
Öğle: Kefir, 1 kase yoğurt veya 5 kaşık herhangi bir yemek yanına 1 dilim çavdar ekmeği
Ara Öğün: bir avuç kuruyemiş veya 1 porsiyon meyve
Akşam: 1 bardak siyah çay, 7 kaşık yemek veya 1 tabak salata, tatlı varsa ufacık bişey tadabilirsin ama :)
işte kolay bi diyet listesi ama kilo verdiriyo ben mesela 1 kilo verdim şuan 59umzor gibi duruyo ama kolay yani doyurucu bence :) ha ayrıca suyu baştacı yapman lazım günde en az 2 lt su unutma !!!
canım çok teşekkür ederim.sabahları gevrek işi beni bozar gerçi ama doğrusu hiç tadına bakmadım :) meyve parçaçıkları midemi bulandırır falan diye hiç girmedim bu işe ama deneyebilirim tabiki.ben de özel günümdeyim erkek arkadaşım kilo vermişsin ded, :) ben tartılmadım özel günde 2 kilo alıyorum diye ama diyet işe yaramış galiba,mutluyumm :)
çok iyi canım ya çok sevindim senin adına :))) gevrek konusuna gelinceeee şimdi bunun bitter çikolatalısı var ondan al ben öyle yapıyorum tadı gerçekten güzel
ımmm lezzetli geliyo kulağa canım :) peki ben kahvaltı eden birisiyim yumurta patates ekmek kızartması falan olabildiğince yağı az olsun diye uğraşıyorum çay içerim çok fena gevrek bana bunları sağlamaz ama okula giderken sabahları yiyip çıkmak da pratik olur.bu fikir için teşekkür ederim çok işe yarayacak :)
ımmm lezzetli geliyo kulağa canım :) peki ben kahvaltı eden birisiyim yumurta patates ekmek kızartması falan olabildiğince yağı az olsun diye uğraşıyorum çay içerim çok fena gevrek bana bunları sağlamaz ama okula giderken sabahları yiyip çıkmak da pratik olur.bu fikir için teşekkür ederim çok işe yarayacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?