60 lı kilolara elveda diyebilecek miyim:(

ay yok gelemem ben öyle ama,sana Allah sabır versin canm.ben hemen küser ağlar hayatı sevdiceğime zehir ederim.ona derim çık bak dışarısı simitsiz kız dolu buyur oraya git benim simitleri de rüyanda görürsün hatta öyle bağırırım ki suriye deki olası savaş bizim evde çıktı sanırlar.çok takıntılıyım kiloya hayatını söndürürüm onun.bak düşünmek bile yetti gözüm seyirdi valla :) sen zaten zayıfsın belki ondan sabredebiliyosundur :)

sana dürüst davranıcam günlüğüm sabah biraz ipin ucunu kaçırdım ama günün devamında mükemmeldim.spor yaptım;yürüdüm,pilates yaptım misafire çay getir götürü yaptım ki bu tüm sporlardan daha macera dolu bir serüvendir bilen bilir :) akşam yemeğinde haşlama çorba içtim pırasa çatalladım vee bir kaç yeşil zeytin yedim tamam 12 adet ama canım çekmişti. şimdi açım.aç olmayı seviyorum ve henüz rüyalarımda yemek yemeye başlamadım en zor zamanlar o zamanlardır...

bugün piknikte Samsun pidesi yedim ohhhh canıma değsin .sonra daha yemek yemedim ama o anlarım için de pişman değilim.çok yürüdüm zaten o yüzden huzurluyum.pişman değilimmmm

evet evet evet istiyorum onu canımmm :) ver bana KIYMETLİMİSİ :):)

işte kıymetlimis
Sabah: mısır gevreği, yeşil çay(şekerli olabilir :))
Ara Öğün: bir avuç kuruyemiş veya 1 porsiyon meyve
Öğle: Kefir, 1 kase yoğurt veya 5 kaşık herhangi bir yemek yanına 1 dilim çavdar ekmeği
Ara Öğün: bir avuç kuruyemiş veya 1 porsiyon meyve
Akşam: 1 bardak siyah çay, 7 kaşık yemek veya 1 tabak salata, tatlı varsa ufacık bişey tadabilirsin ama :)

işte kolay bi diyet listesi ama kilo verdiriyo ben mesela 1 kilo verdim şuan 59um zor gibi duruyo ama kolay yani doyurucu bence :) ha ayrıca suyu baştacı yapman lazım günde en az 2 lt su unutma !!!

canım çok teşekkür ederim.sabahları gevrek işi beni bozar gerçi ama doğrusu hiç tadına bakmadım :) meyve parçaçıkları midemi bulandırır falan diye hiç girmedim bu işe ama deneyebilirim tabiki.ben de özel günümdeyim erkek arkadaşım kilo vermişsin ded, :) ben tartılmadım özel günde 2 kilo alıyorum diye ama diyet işe yaramış galiba,mutluyumm :)

özel günlerde diyet olmaz derim hep.çılgınlar gibi yer içer keyfime bakarım.zaten annemler adanalı bir yemek kültürmüz var o soframızı anlatamam :) her neyse yiyorum içiyorum 5 gnün beyliği beyliktir :) biraz önce canım şekerli birşeyler çekti kalktım helva yaptım iki dakikada.ama içine koyduğum yağdan midem bulandı evdeki herkes yedi ben kaşığın ucuyla bile yiyemedim.şu an herkes bana gıcık gıcık bakıyor :) yapıcak birşey yok DİYETİM MİDEME İŞLEMİŞ A DOSTLAAAAAR :) benimle gurur duyunuz.

çok iyi canım ya çok sevindim senin adına :))) gevrek konusuna gelinceeee şimdi bunun bitter çikolatalısı var ondan al ben öyle yapıyorum tadı gerçekten güzel

evet tatlım okul dönemi bunu yaparsın ama normalde kahvaltı da edebilirsin çok sıkmana gerek yok aslında yani şuandan itibaren ben çok çok sıkmıycam şu linkteki yazıyı kesin oku ben okuduktan sonra tüm bakış açım değişti şuan bence tek önemli olan yediğinin miktarını ayarlıyabilmek işte bundan sonra ben öyle yapıcam :))) linki veriyorumm '' http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...kilo-zayiflayan-guldemirin-basari-oykusu.html ''

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…