- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Kıskandım sormayın :)Bende aynen buna takildim bize ümit verdiler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıskandım sormayın :)Bende aynen buna takildim bize ümit verdiler
Kayınvalideniz de mi 60 yasindaKıskandım sormayın :)
Ya onlar ihtimal riske girmemislerdirSöylemeye çalıştığım hamile kalma riskinin olmayışı :)
Kv 60, kp 61 :)Kayınvalideniz de mi 60 yasinda
Hahaha cahil insanlar da değiller ki bilemedim :)Ya onlar ihtimal riske girmemislerdirnasrettin hoca misa göl ya maya tutarsa
Dimi :)))))Daha sıkı hissetmek istiyor olabilir
Valla helal olsun bah kıskandım burdan:))sen nerden yakaladın gördünKv 60, kp 61 :)
Wc çöpüne atmışlar, en üstteydi:)Valla helal olsun bah kıskandım burdan:))sen nerden yakaladın gördün
Iyi de onların olduğunu nasıl anladinWc çöpüne atmışlar, en üstteydi:)
Evde bir tek onlar yaşıyor sekerim :)Iyi de onların olduğunu nasıl anladin beraati zimme diye bisey var hukukta
Hahaha cahil insanlar da değiller ki bilemedim :)
Dimi :)))))
Hımm:)bak işte böyleyseEvde bir tek onlar yaşıyor sekerim :)
Ben de hala canları nasil istiyor diye merak ediyorum :)Aynen. Kadın ne hissediyor onu merak ettim
Eşimler iki kardeş, ikisi de şehirde yaşıyor, bir tek onlar köyde ikisi :) bayramda gördüm ben de hahaha :)Hımm:)bak işte böyleyse
Kadın gayet mutludur mutluluğun zirvesindedir...çünkü anadoluda çok nadir kadir 60 yaşında ilişkiye girer ...:))))Aynen. Kadın ne hissediyor onu merak ettim
Nasıl öğrendin onu da anlatHerkesin özel hayatı elbette ama sadece merak ediyorum, tesadüfen öğrendim ve şaşırdım açıkçası, sizce niye olabilir?
Not: kadın menapoza çoktan girdi.
CoşmuşlarEşimler iki kardeş, ikisi de şehirde yaşıyor, bir tek onlar köyde ikisi :) bayramda gördüm ben de hahaha :)
Ayyy benim kv ye bak sen :)))))Kadın gayet mutludur mutluluğun zirvesindedir...çünkü anadoluda çok nadir kadir 60 yaşında ilişkiye girer ...:))))
Wc çöpünde bayramda:)))))))Nasıl öğrendin onu da anlat çekirdeğim nerdeee