60 yasinda bir cift niye kondomla iliskiye girer :)r

Ya bende kiskandim şuan biizim erkeklerde iş yok
Bizimki yaş 23 tü iş bitmişti
Belki eskiden bizim kv kp de böyle değildi bilemedim. Insanlar iş yoğunluğu, yorgunluk, evlatlarin dertleri derken sorunlardan odaklamamıştır bazı şeylere.
Şimdi ununu eleyip eleğini astı ikisi de. Belki de o rahatlıktan olabilir .

Belki eskiden bizim kv kp de böyle değildi bilemedim. Insanlar iş yoğunluğu, yorgunluk, evlatlarin dertleri derken sorunlardan odaklamamıştır bazı şeylere.
Şimdi ununu eleyip eleğini astı ikisi de. Belki de o rahatlıktan olabilir .

Iste sorun o ki bizde cocuk falanda yoktu yani ugraştigimiz bir dert veya cabaladigimiz birsey 😂 hii dur hatirladim 5 senedir cocuk diye direten ama bunun icin iliskiye girmesi gerektigini soyledigim halde iliskiye giremeyen cünku kocasi istemeyen bir pink vardi hatirladim 😂😂😂 hatta cocugumuz olmuyor diye cinsellige küsmüşte olabilir 😂😂😂 inanin suan komik geliyor ama yaşarken hiç oyle degildi.

Iste sorun o ki bizde cocuk falanda yoktu yani ugraştigimiz bir dert veya cabaladigimiz birsey hii dur hatirladim 5 senedir cocuk diye direten ama bunun icin iliskiye girmesi gerektigini soyledigim halde iliskiye giremeyen cünku kocasi istemeyen bir pink vardi hatirladim hatta cocugumuz olmuyor diye cinsellige küsmüşte olabilir inanin suan komik geliyor ama yaşarken hiç oyle degildi.
Çocugun olmaması eşleri kötü etkiliyor ondan dolayı libodosu azalmış olabilir, şuan ikinciyi istiyoruz aynı durumdayız ondan biliyorum.

Çocugun olmaması eşleri kötü etkiliyor ondan dolayı libodosu azalmış olabilir, şuan ikinciyi istiyoruz aynı durumdayız ondan biliyorum.

Evet bir süre... Ama artik takmamayi ogrendigin bir dönem var. Mesela bizim bebek tüp bebek. Kendisine 12.haftaya kadar yasak oldugunu soyledim ve o zamanlar cok daha cok istiyordu. Halbuki yasak yoktu 😂 yasak her zaman daha tatli geliyor. Bende de o doneme kadar hic istek yoktu sonra bende kipraşmaya basladi onda bitti 😂😂😂 mesela yarin öglen istanbula gidiyorum adamda tık yok 😂
Ne diyelim bu da bizim kaderimiz 😂
Benim cocuk yapmaktan anladigim tek sey korunacaksin ve istemeyeceksin 😂😂 bak nasil oluyo o zaman. Hamile kalanlarin cogu bu sekilde kaliyo. Burda cok okumustum

Evet bir süre... Ama artik takmamayi ogrendigin bir dönem var. Mesela bizim bebek tüp bebek. Kendisine 12.haftaya kadar yasak oldugunu soyledim ve o zamanlar cok daha cok istiyordu. Halbuki yasak yoktu yasak her zaman daha tatli geliyor. Bende de o doneme kadar hic istek yoktu sonra bende kipraşmaya basladi onda bitti mesela yarin öglen istanbula gidiyorum adamda tık yok
Ne diyelim bu da bizim kaderimiz
Benim cocuk yapmaktan anladigim tek sey korunacaksin ve istemeyeceksin bak nasil oluyo o zaman. Hamile kalanlarin cogu bu sekilde kaliyo. Burda cok okumustum
Bizim eşler de bir garip :) Benimki de regl dönemlerinde istekli oluyor, şükür ki az sürüyor ancak iş yorgunluğu çok ayrı, apayrı bir şey.
Bu durum da etken olabilir. Ya da gerçekten cinselliğe düşkün olmayan biridir.

Back
X