Sızı uzmek ıstemem ama benımde duzenlı artmadı bos gebelık gecırdım 7 ay önce doktor saglıklı gebelık olmadıgı ıcın boyle olmustur dedı uzulmeyın herseyın hayırlısı yınede Allah bılır tabıkı dua edınKızlar merhaba fikirlerinize ve deneyimlerinize çok ihtiyacım var beta maalesef iki katı artmıyor bu şekilde sağlıklı doğum yapanlar var mı bugün (05.12) vajinal muaynede henüz kese görünmedi doktor daha küçük diye olabilir dedi yarın tekrar çağırdı tüplerde de bir görünüm yok dış gebelikte normal gebelikte diyemiyorlar
25.11 87
27.11 187
29.11 310
01.12 577
Arada 1 gün var
02.12 720
04.12 1100
2 gune 1 en az yuzde 60 artması gerekir (sizde artmis)Kızlar merhaba fikirlerinize ve deneyimlerinize çok ihtiyacım var beta maalesef iki katı artmıyor bu şekilde sağlıklı doğum yapanlar var mı bugün (05.12) vajinal muaynede henüz kese görünmedi doktor daha küçük diye olabilir dedi yarın tekrar çağırdı tüplerde de bir görünüm yok dış gebelikte normal gebelikte diyemiyorlar
25.11 87
27.11 187
29.11 310
01.12 577
Arada 1 gün var
02.12 720
04.12 1100
Benım yüzde 80 artmıştı malesef haklısınız ınsan üzülüyor ama sağlıksız gebelık onuda düşünün sonrasında henuz hamıle kalamadım hala beklıyoruz rabbım hayırlı zamanda sızede herkezden kucagına almayı nasıp etsın ama yınede rabbım bilir yaşatacaksa Yaşar yanı üzülmeyin ama ben cok kafaya takmıştımBundan 3 ay evvel 8 haftalık gebeliğimin kalbi durdu buyüzden bir tarafım çok buruk yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum sizinde artışınız %60 civarındamıydı
Ben sizin yerınızde olsaydım gitmezdim burda çoğu konuda vajinal kontrol sonrası kanama alanı oluşanları okudum doktorlara göre hıc bır sorun teşkil etmiyor ama kişi strese giriyorYarın tekrar çağırdılar bir kez daha dış gebelik geçirmiştim kızımdan evvel buyüzden yarın vajinal usg de görebiliriz tekrar gel denildi
Keşke bilgilendirseydi üstelik %60 olmasını görğnce açıkcası yüz ekşitiyor diye bilirim sürekli ya dış gebelik ya sağlıksız gebelik yorumunda bulundu
Yınede ınsallah güzel haberlesrıxı okumak ısterım haber verın dua edıyorum sızın ıcındeYarın tekrar çağırdılar bir kez daha dış gebelik geçirmiştim kızımdan evvel buyüzden yarın vajinal usg de görebiliriz tekrar gel denildi
Bende sızın gibi yazdım buraya banada degerlerın guzel artmıs şöyle böyle dedıler umutlandım sonra hayal kırıklığına uğradım saglıklı gebelıkte 2 katı artması en guzelı sızde her duruma kendınızı ayarlayın hazırlayınki benım gıbı uzulmeyın ama dıyorumya rabbımden umut kesılmez sızı üzmek degıl amacım ama benım gıbı olmanızı ıstemem hakkınızda hayırlısıKeşke bilgilendirseydi üstelik %60 olmasını görğnce açıkcası yüz ekşitiyor diye bilirim sürekli ya dış gebelik ya sağlıksız gebelik yorumunda bulundu
İnşallah sizin gibi olumlu bir dönüş alabilirim de bende buraya umut dolu yazılar bırakabilirimBen sizin yerınızde olsaydım gitmezdim burda çoğu konuda vajinal kontrol sonrası kanama alanı oluşanları okudum doktorlara göre hıc bır sorun teşkil etmiyor ama kişi strese giriyor
bekleyin beta 3 bını gectıkten sonra gidin karından baktırın . Sat tarihinden hesablayın 6. Haftadan itibaren gorulebılır kese .
Her durumu göz önünde bulundurmak kendini hazırlamak en güzeli inşallah rabbim hepimizi şifalandırsınBende sızın gibi yazdım buraya banada degerlerın guzel artmıs şöyle böyle dedıler umutlandım sonra hayal kırıklığına uğradım saglıklı gebelıkte 2 katı artması en guzelı sızde her duruma kendınızı ayarlayın hazırlayınki benım gıbı uzulmeyın ama dıyorumya rabbımden umut kesılmez sızı üzmek degıl amacım ama benım gıbı olmanızı ıstemem hakkınızda hayırlısı
Amin ınsallah ısteyen herkeze tez zamanda kucağını doldursun saglıklı hayırlı evlatlarla guzel haberlerı paylasalım bizdeHer durumu göz önünde bulundurmak kendini hazırlamak en güzeli inşallah rabbim hepimizi şifalandırsın
Bu değerler sonra yükseldimiİkiz gebelik yaşamama rağmen benım beta bile 2 katı artmadıki notlarda vardı bırakayım size rahatlayın biraz
14 Aralık 246
16 Aralık 325
18 Aralık 640
19 Aralık 699
Benimde tek gebelik olmasına rağmen 4 kat artış vardı nerdeyse bu sefer yine korkutmuşlardı, yani bu tip durumlarda sabırla beklemekten başka çare yok sanırımİkiz gebelik yaşamama rağmen benım beta bile 2 katı artmadıki notlarda vardı bırakayım size rahatlayın biraz
14 Aralık 246
16 Aralık 325
18 Aralık 640
19 Aralık 699
Aynen öyleBenimde tek gebelik olmasına rağmen 4 kat artış vardı nerdeyse bu sefer yine korkutmuşlardı, yani bu tip durumlarda sabırla beklemekten başka çare yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?