Bende anneme kızdım arkadasina gitti de konuşmak istemiyor de dedim neden dedin bak ne yaşadım bugün dedim. Ama aradığı uzak arkadaşlarım söylemiş zaten galiba aramız bozuk gönlünü almak istiyorum demiş galiba artık kız durumu bilmeyince de ona birşey diyemedim, anneme söz geçirmedim ki kıza ne diyimAnneniz neden demek zorunda kalmış ki? Durumunuzu biliyor, Allah muhafaza okulda değilde yalnız olsaydınız. Oyle manyaklara hiç güvenmiyorum
Ya seviyorum demek ile alışkanlık demek farklı birşey. Sevgi degil eminim, sadece saçma bir andı, başka bir şehirde gelir diye tahmin ediyorsun ama pat diye çıkınca allak bullak olmakŞiddet goruyorsun herif geliyor kolundan tutuyor sen ağlıyorsun içeri.girmeler derken adam gidiyor simdi sen bu adami hala.nasil seviyorsun içimde o var diyorsun anlayamadim aklim almadi adam senin zaafının farkinda yakinda yeniden karşına çıkar demedi deme
Ben hemen icinizden atamadiginiza kizamiyorum bile. Şiddet uygulayan insanın sevdiği veya eşi olduğu an bunu kabul edebilmek de zaman alıyor. Aslinda insan yakıştıramaz sevdiğine ama olduktan sonra, siz en azından yasal olarak gerekenleri yapmışsınız. Ağladığınız da utanacak birsey yok. İyileşmeniz zaman alaçaktır. Kendinize fazla yüklenmeyin. Annenizde bundan sonra ağzını daha sıkı tutsun. Sizde kendinizi korumaya devam edin bu iyileşme sürecinde. Kimse sizden önemli değil. Adam olaydida kendini zamanında düzeltseydi. Polisi aramanizi ayri takdir ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?