...

SeryBm

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
9
0
16
İstanbul
1 ay olcak nerdeyse burnumu deldirdm ve 1 hafta kalmasını söylemişlerdi ben 2.gn çıkardm başka hızma taktm ucu top olanlardan şimdide etim dışarı çıktı ne yapılabilir?

Etim dışarı çıktı diyorsunuz, hiç beklemeden bir doktora gösterin bence, enfeksiyon kapmasın sonra.

Son düzenleme:
Canımm hızma falan sakın takma cıkar hemen. Bende kulağımı deldirmistim seninki gibi oldu ama kupeyi cıkarmadım ve kupe kulağımın deliginin içine girmişti kulağımda şişmişti. Acile gitmiştimde iğne yapıp makasla açmışlardı o deliği öyle çıktı küpe.. Bide senin burnun Allah korusun..

1 ay olcak nerdeyse burnumu deldirdm ve 1 hafta kalmasını söylemişlerdi ben 2.gn çıkardm başka hızma taktm ucu top olanlardan şimdide etim dışarı çıktı ne yapılabilir?

Hemen bir cildiyeye gidin etim disari cikti diyorsunuz mikrop kapmasin.

PEKI kanamıyormu?
aynı sey benım basıma gobek piercingde gelmıstı 1 sene yakın kanadı
ama et cıkmamıstı erken kupe degısımı yapmıstım
daha sonra duzeldı :S doktora gıtmıstım ılac falan vermıstı oraya surmem ıcın

Yıllardır hızma kullanırım, çevremde kullanan birçok arkadaşım var, hiç böyle bir sorun duymamıştım.

Etin dışarı çıkmasından kasıt nedir?

etin dışarı cıkmasından kasıt deliğin şişip et gibi görünmesi benim de aynı şey basıma geldi. sürekli oynayıp cıkar tak yapıyordum .hızmayı cıkardım sürekli antibakteriyel kremle ovdum hem delik kapandı hem de iz kalmadı . suan tek yol bu gibi duruyor iyice iyileşince yine yaptırırsın istersen

Back
X