Merhaba bunu ben mi yazmışım hatırlayamadım diye iki kez kontrol ettimaynı durumdayım valla bi türlü istikrar sağlayamadım, ancak ben biraz daha kısayım 1.67... Bugün tartıldım 59.4 çıktım iki hafta önce 57yi görmüştüm yine saldım neyse bayramdan sonra toparlarım inşallah
Başarılar dilerim cnm ben bu aralar saldım ya düşük yaptım ondan iki gün devam etti spor diyetdemek hemen hemen aynıyız
ben de bir türlü toparlayamadım. ama bayramdan sonra başlayacağım.
Çok teşekkür ederim CNN hersey de vardır bir hikmet hayırlı bayramlar bu aradaÜzüldüm canım ya demek ki hayırlı değilmiş Allah gönlündekini en uygun zamanda en hayırlı şekilde versin inşallah
Umarım istediğiniz kilolara ulaşırsınız
Bu süreçte en azından günlük 20-25 dklık sporlar da çok işe yarıyor. Hiç olmazsa tempolu yürüyüşler vs. Ben de spor ve şekersiz, sağlıklı beslenme ile 7 kilo verdim son dönemde
Kilo alma diyeti gibi sizinki bu listeyle kilo verilir belki ama cok yavas ve az verilir kısır turşu bile var diyetisyene gittigim dönem bunlar hic olmadi listede.Sutlac bile var tahin var..kizartma 1 kasik bile olmamali.Sizin liste ideal kilona inince koruma donemindekilere benziyor. Kolay gelsin.sabah 09.30
1 yumurta
1 zeytin
1,5 kk peynir
1 yk karışık kızartma
domates salatalık biber
1 dilim ekşimaya siyez ekmeği
öğlen 14.00
1 tabak kısır
salatalık, 3 parça pancar turşusu
1 yk taze börülce salatası
5-6 küçük dilim karpuz
ara
az saf üzümsuyu eklenmiş madensuyu
ara
1 çk bal
1 lokma tb yufka
10 kaju fıstığı
1 kupa filtre kahve
akşam 19.30
hindi but tandır
1 servis kaşığı fırında sebze (patlıcan, kabak, k. ve y. biber, soğan, pat., k. pat., zeytinyağı, baharat)
salata
yatana kadar 2 lt civarı su
dışarı çıktım az yürüdüm. fazla değil ama.
Kilo alma diyeti gibi sizinki bu listeyle kilo verilir belki ama cok yavas ve az verilir kısır turşu bile var diyetisyene gittigim dönem bunlar hic olmadi listede.Sutlac bile var tahin var..kizartma 1 kasik bile olmamali.Sizin liste ideal kilona inince koruma donemindekilere benziyor. Kolay gelsin.
Merhaba:) hayirli olsun canim gunluğun@60kiloyum Menülerimiz,rakamlarimiz cok yakin.Burdan da paylasim yaparak birbirimizi guzel motive ederiz insallah Benim amacim ,kalici saglikli kilolar vermek.Günde en az 4 hatta 5 öğünle.Cunku diger türlu hem yapamiyorum hem de kalici basarilar yakalanmadigini biliyorum.Sabirla ,zamana yayarak umarim hedeflerimize ulasiriz Herkese iyi aksamlar bu arada
60 mı? Tebrikler
Darısı başıma
hoşgeldin bonusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?