Selam kızlar bu durum gerçekten üzücü benim moralimi asırı bozdu bugun dolmusa yaslı bi adam ve kucagında minik bebekle kız bindi
yanıma oturdu kız bebek in yüzü kıpkırmızıydı atesimi var dedim evet dedi yarı türkcesiyle yegeninmi dedim annesi nerde dedim benim dedi buraya kadar hersey normal sayılır da
( baban ayakta kaldı ben kalkim o otursun dedim o babam degil kocam dediginde sok oldum 
sorması ayıp kaç yasındasın dedim 20 yeni girdim dedi peki beyin dedim 60 dediginde yaniii
(
urfanın köyündenmis kız acil getirmisler bebegi
tek bumu var dedim 2 tane daha var dedi baska karısı varmı dedim ben 4 esiyim dedi 1 ölmüs 3 kumalız dedi
( adam kürtce bisiler dedi kız suspus oldu ....
Ben bunların nicesini gördüm ama bu en kötüsüydü yazık yaaa 60 yasındaki adam ve 20 li kız üzüldüm ...
Bundan iki yıl önce hastanemizin bs hekimi babasını evlendirdi 25 yasında bir kızla 80 milyar baslık vermislerdi evlendirilen kisi 75 yasındaydı
(( üzülüyorum bu kızlara....ilce baya baya gelismis ama köyleri malesefki para karsılıgda kızlarını satıyorlar ...
yanıma oturdu kız bebek in yüzü kıpkırmızıydı atesimi var dedim evet dedi yarı türkcesiyle yegeninmi dedim annesi nerde dedim benim dedi buraya kadar hersey normal sayılır da

sorması ayıp kaç yasındasın dedim 20 yeni girdim dedi peki beyin dedim 60 dediginde yaniii

urfanın köyündenmis kız acil getirmisler bebegi

Ben bunların nicesini gördüm ama bu en kötüsüydü yazık yaaa 60 yasındaki adam ve 20 li kız üzüldüm ...
Bundan iki yıl önce hastanemizin bs hekimi babasını evlendirdi 25 yasında bir kızla 80 milyar baslık vermislerdi evlendirilen kisi 75 yasındaydı