- Konu Sahibi Ciddiqibiyim
günaydın kızlar
bu sabah 1 salatalık 3 zeytin az peynir yarım dilim ekmek:)
gunaydın canım bende bır kase specıal k yedım :)
dun aksam ders nasıldı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
bu sabah 1 salatalık 3 zeytin az peynir yarım dilim ekmek:)
gunaydın canım bende bır kase specıal k yedım :)
dun aksam ders nasıldı![]()
(
(
(
günaydın nasılsın tatlım
sanada günaydın canım nerlerdesınız sız yalnız kaldım burda
canım bugünlerde iş yoğun biraz, sayfayı açıyorum kalıyor öyle yazmaya fırsat olmuyor.
diyet nasıl gidiyor. ben az yiyorum ama sanırım direniyor vücut 62-63 arası git gel yapıyor baskül![]()
günaydın kızlar bende tek başıma girip çıkıyorum diye hiç yazmıyorum dün diyetde değildim heralde gece 12,00 ye kadar hiç boş bırakmadım ağzımı![]()
günaydın canım, benim diyet devam ama kilo kaybı olmuyor pek fazla. benim metobolizma aç kalmaya alıştı sanırım etkilemiyor artık![]()
canım bikaç gün bıraksan diyeti metobalizma yediklerini eritmek için daha fazla çalıssa belki düzelir yoksa ben nasıl yediğimi yazıyorum sizde görüyosunuz yok tatlı yok kahvaltı falan ama 1ayda 5 kiloda verdm hergn sporda yapmadım
ramazan ayında uzun süreli açlık olacak ya, o zaman verebilirim inşaallah diye ümit ediyorum, iftarda hafif şeylerle geçiştirsem etkili olur sanırım :44:
gunaydın kızlar bende bır ıkı gundur dıyetı kacırdım
burda hergun konusurken gaza gelıyodum kımsede olmayınca bosladım galıba![]()
KızlarrrBen geldimmmm
Nasılsınız bakalım dıyetı boslaYANLARI görüyorummm hayııııııırrrrrrrrrrrr![]()
Ben devam edıyorum ama bugun yıne tartılcam hadı bakalım
Bu arada bızım fabrıka ıcındekı tartıda tartıldım 62 gosterdı kesin yanlıştır dedim yani öyle ümit ediyorum bugun aksam su elektronık ölçüm cihazlarında tartılcam umarım 62 degılımdır:18:
Sonucu bildircem yine
Neyseki ramazan gelıyorda az yıcez yani inşallah az yerız![]()
selam kızlar,
öğlen bi kase çorba içtim, birde küçük bi kase salata yedim