• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

61 den 47 ye yoLcuLuk basLasın :)

canım bugünlerde iş yoğun biraz, sayfayı açıyorum kalıyor öyle yazmaya fırsat olmuyor.
diyet nasıl gidiyor. ben az yiyorum ama sanırım direniyor vücut 62-63 arası git gel yapıyor baskül :31:

hımm dogrudur bızımde ıkı gundur bıraz yogun sabah ozellıkle:)benımde aynı senın gıbı en son1.3 verdım sonra kaldı oyle tartılmadımda acıkcası

günaydın kızlar bende tek başıma girip çıkıyorum diye hiç yazmıyorum dün diyetde değildim heralde gece 12,00 ye kadar hiç boş bırakmadım ağzımı :1:

günaydın kızlar bende tek başıma girip çıkıyorum diye hiç yazmıyorum dün diyetde değildim heralde gece 12,00 ye kadar hiç boş bırakmadım ağzımı :1:

günaydın canım, benim diyet devam ama kilo kaybı olmuyor pek fazla. benim metobolizma aç kalmaya alıştı sanırım etkilemiyor artık :37:

günaydın canım, benim diyet devam ama kilo kaybı olmuyor pek fazla. benim metobolizma aç kalmaya alıştı sanırım etkilemiyor artık :37:

canım bikaç gün bıraksan diyeti metobalizma yediklerini eritmek için daha fazla çalıssa belki düzelir yoksa ben nasıl yediğimi yazıyorum sizde görüyosunuz yok tatlı yok kahvaltı falan ama 1ayda 5 kiloda verdm hergn sporda yapmadım

canım bikaç gün bıraksan diyeti metobalizma yediklerini eritmek için daha fazla çalıssa belki düzelir yoksa ben nasıl yediğimi yazıyorum sizde görüyosunuz yok tatlı yok kahvaltı falan ama 1ayda 5 kiloda verdm hergn sporda yapmadım

ramazan ayında uzun süreli açlık olacak ya, o zaman verebilirim inşaallah diye ümit ediyorum, iftarda hafif şeylerle geçiştirsem etkili olur sanırım :44:

ramazan ayında uzun süreli açlık olacak ya, o zaman verebilirim inşaallah diye ümit ediyorum, iftarda hafif şeylerle geçiştirsem etkili olur sanırım :44:

inş.canım ya bende öyle düşünüyorum akşam hem hafif yerim hemde terafi spor olur bikaç kilo daha verebilirim diye

gunaydın kızlar bende bır ıkı gundur dıyetı kacırdım

burda hergun konusurken gaza gelıyodum kımsede olmayınca bosladım galıba :42:

Kızlarrr :52::52: Ben geldimmmm

Nasılsınız bakalım dıyetı boslaYANLARI görüyorummm hayııııııırrrrrrrrrrrr :8::8:

Ben devam edıyorum ama bugun yıne tartılcam hadı bakalım

Bu arada bızım fabrıka ıcındekı tartıda tartıldım 62 gosterdı kesin yanlıştır dedim yani öyle ümit ediyorum bugun aksam su elektronık ölçüm cihazlarında tartılcam umarım 62 degılımdır :41::41::18:

Sonucu bildircem yine
:50:

Neyseki ramazan gelıyorda az yıcez yani inşallah az yerız :52:

Kızlarrr :52::52: Ben geldimmmm

Nasılsınız bakalım dıyetı boslaYANLARI görüyorummm hayııııııırrrrrrrrrrrr :8::8:

Ben devam edıyorum ama bugun yıne tartılcam hadı bakalım

Bu arada bızım fabrıka ıcındekı tartıda tartıldım 62 gosterdı kesin yanlıştır dedim yani öyle ümit ediyorum bugun aksam su elektronık ölçüm cihazlarında tartılcam umarım 62 degılımdır :41::41::18:

Sonucu bildircem yine
:50:

Neyseki ramazan gelıyorda az yıcez yani inşallah az yerız :52:

itiraf ediyorum cerenle ben boşladık :52: :52:

inş. 59 dan düşük gelirsin canımda motivasyonun dağılmaz zayıflamaya devam ederiz :8:

ben hala 57 geliyorum ama bu ara çok yiyorum yine :42:

kızlar dünkü sporum :) daha önce sahilince gittiğim biyere dün arabayla gittik 6 kişiyiz 3 çifttik ben az buçuk tarif ederek sahili bulduk yakınlaştık diye arabayı park ettirdik indik allahım yürü yürü anca sahili bulabildik ama saat 1 sıraları herkes terle terle su çıktı neyse biraz oturduk gezdik falan akşam geri dönüyoruz önden biz gittik benim arkadaşın arabasaydı onla arabayı yakına getirelim diğerlerini alırız dedik en az yarım saat araba aradık koştura koştura bu sayede iyi spor yapmış oldum :1: :1:

Selam Bebekler :3:

diyet nasıl gıdıyor :40: ben aralarda kaçamak yapıyorum ne yalan söyleyeyim :27:

Tartıya çıkmaya korktum kilo vermemiş olduğumu görmek istemedım galiba :52: Neyse yarın ramazan ilk günü cuma ya yine tartılırım :49:
Sabah domates salatalık azıcık peynir ve nesfıt yedım

Öğle yemeğinde ise inegöl köfte 1 kaşık pirinç pilavı ve yoğurt tükettim :) Biliyorum çok yedim ama napıym bu bile fayda en azından ekmegı kestim :52:

Back
X