• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

61 den 47 ye yoLcuLuk basLasın :)

Selam Bebekler :3:

diyet nasıl gıdıyor :40: ben aralarda kaçamak yapıyorum ne yalan söyleyeyim :27:

Tartıya çıkmaya korktum kilo vermemiş olduğumu görmek istemedım galiba :52: Neyse yarın ramazan ilk günü cuma ya yine tartılırım :49:
Sabah domates salatalık azıcık peynir ve nesfıt yedım

Öğle yemeğinde ise inegöl köfte 1 kaşık pirinç pilavı ve yoğurt tükettim :) Biliyorum çok yedim ama napıym bu bile fayda en azından ekmegı kestim :52:

sbh 3 tane kurabiye yedim :8:

öğlen kocaman scuklu kaşarlı pide 3 bardak kola peşine çokanat :52:

tartıyla aramız açıldı gerçekten karşılaşmıyoruz :27:

günaydın kızlar, işim bu hafta çok yoğun yazamıyorum pek. ramazanda uzun süren açlık dönemi bizim kiloları atmamıza yardımcı olur inşaallah :1:

günaydın kızlar, işim bu hafta çok yoğun yazamıyorum pek. ramazanda uzun süren açlık dönemi bizim kiloları atmamıza yardımcı olur inşaallah :1:

günaydın :) inşallah ramazandada verebiliriz bayrama daha iyi gireriz :1: ama ben sayenizde 31 beden pantolondan 29 bedene düşmüşüm tşkler kızlar :8:

Günaydınlar canım :) :21:

Bugün nıyetlıyız hadı bakalım :) Allah kabul etsın ve sabrını versın inşallah

Ya cimbomlu ben nıye veremıyorum o kıloları ya

Pantolonlarım hala sımsıkı geliyo :50:

Dün tartıldım 60 geldım :43:

Umarım bu oruç zamanında verırım 4 kilo :52:

Günaydınlar canım :) :21:

Bugün nıyetlıyız hadı bakalım :) Allah kabul etsın ve sabrını versın inşallah

Ya cimbomlu ben nıye veremıyorum o kıloları ya

Pantolonlarım hala sımsıkı geliyo :50:

Dün tartıldım 60 geldım :43:

Umarım bu oruç zamanında verırım 4 kilo :52:

canım ya bende 57 sabit kaldım ama arada spor yapıyorum ya basenlerimi etkiliyo sanırım evdeki olmayanlara girdim cumarteside alışverişe gittim 31 beden giyiyorum dedim adam bu olur size deneyin dedi 29 verdi gerçekten oldu o sevinçle aldım pantolonu :1: inş. ramazanda 4 kilomuzu verir hedefimize birlikte ulaşırız canım

canım ya bende 57 sabit kaldım ama arada spor yapıyorum ya basenlerimi etkiliyo sanırım evdeki olmayanlara girdim cumarteside alışverişe gittim 31 beden giyiyorum dedim adam bu olur size deneyin dedi 29 verdi gerçekten oldu o sevinçle aldım pantolonu :1: inş. ramazanda 4 kilomuzu verir hedefimize birlikte ulaşırız canım

İnşallah cnm ya ama bende geçen hafta bozdum dıyetı :52:
Helede ctesi kebap yedim bolbol sonraaaa hamburger :39::39:derken işte tabı 1 kılo alırsın az bile dimi :52:

Şimdiden süzülmeye başladım ben :1:

İnşallah cnm ya ama bende geçen hafta bozdum dıyetı :52:
Helede ctesi kebap yedim bolbol sonraaaa hamburger :39::39:derken işte tabı 1 kılo alırsın az bile dimi :52:

Şimdiden süzülmeye başladım ben :1:

canım yemedim kilo almışım diyemiyosun bak yemişssin :52:

ben adetliyim oyüzden oruç yok kendimi çok suçlu hissediyorum :1: ama yemiyorum merak etmeyin yalnız değilsiniz :52:

Günaydnlar :)

Dün iftarı süzüle süzüle bekledim :52:

Annem püskül gibi olmuşsun kızım dökülüyosun diyodu :52:

Yemekte bırazcık corba ve tavuk pilav yedım ama karnım şişti farkedıyorum :54:
4 öğn yapmak lazımmıs ramazanlarda yanı 1.iftarda cok yemıyoruz
2.iftar dan 1 saat sonra eksık kalan kısmı doldruyoruz
3.meyve yıyoruz
4.sahur yapıyoruz kı sahurda kahvaltılık öneriyolar canlarm

bunlara dıkkat edıyorum
ekstrada kendı dıyetıme dıkkat edemıyorum malumunuz :1:

Sizlerde nasıl gecıyor ramazan ben bugunde nıyetlıyım :49:

3.meyve yıyoruz

bunlara dıkkat edıyorum

Günaydın canım :52:

bende bugünde oruç yok ama oruçlu gibiyim sabah sahurda kahvaltılıkla az ekmek 1 bardak çay içtim.

dün akşam iftarda 1 tbak çorba 1 tane karnıyarık az pide gece yatarken 3 tane kuru kayısı yedim spor yok malesef :8:

3.meyve yıyoruz

bunlara dıkkat edıyorum

ben çok zorlanıyorum uzun süren açlık döneminden, mide ülserim var, uzun süre aç kalınca ağrılar artıyor başladı daha şimdiden ağrımaya. iftarda dün iftarda az çorba ile bol bol salata yedim, sonrasında da bol su içtim. ara öğün ana öğün olayına girmedim hiç :1: sahurda zaten kahvaltı yapıyoruz, uyku sersemi istesende çok yiyemiyorsun ki. sahurda yediğimizi sanırım akşama kadar yakıyoruzdur, öyledir dimi ya :37:

Tabiki aksama kadar yakıyoruzdur tatlım fazlası bile gidiyodur :52:

Bende çok yememeye calısıyorum iftarda kendım ı tutuyorum daha :40: Bakalım bayramda kaç kil oolucam :)
Yüzük takmayıda düşünüyoruz bayramımız bayram olur dahada inşallah :16:

Tabiki aksama kadar yakıyoruzdur tatlım fazlası bile gidiyodur :52:

Bende çok yememeye calısıyorum iftarda kendım ı tutuyorum daha :40: Bakalım bayramda kaç kil oolucam :)
Yüzük takmayıda düşünüyoruz bayramımız bayram olur dahada inşallah :16:

ayyy ne güzeelllll seninki çifte bayram olacak hadi bakalım hayırlısıyla Rabbim tamamına erdirsin :16:
bizimde bugün nişan yıldönümümüz, eşime nişan yıldönümümüz kutlu olsun dedim, gülüyor bana evlilik-doğum günü vs buluyosun illaki bi gün diyo, ama bu çok önemli beş yıl önce bugün hayatımızda önemli bir dönüm noktası olmuştu dedim :54:

selam kızlar pek uğrayamıyorum bu aralar diyet falan gitti bende oruçluyken kafamı kaldıramama gibi bi sorunum var:9::9:
bi taraftan ders çalışmaya başladım hedefim ramazan da kilo almamk artık:52:

ayyy ne güzeelllll seninki çifte bayram olacak hadi bakalım hayırlısıyla Rabbim tamamına erdirsin :16:
bizimde bugün nişan yıldönümümüz, eşime nişan yıldönümümüz kutlu olsun dedim, gülüyor bana evlilik-doğum günü vs buluyosun illaki bi gün diyo, ama bu çok önemli beş yıl önce bugün hayatımızda önemli bir dönüm noktası olmuştu dedim :54:

Ayyy ne kadar hoş cnm inşallah bizde zamanı gelınce o cumlelerı duyarız

selam kızlar pek uğrayamıyorum bu aralar diyet falan gitti bende oruçluyken kafamı kaldıramama gibi bi sorunum var:9::9:
bi taraftan ders çalışmaya başladım hedefim ramazan da kilo almamk artık:52:

Evet ya kilo almamak lazım :1: bide o dert çıktı başımıza :52:

iftardan önce yürüyüş yapmak ne kadar doğrudur sizce vucüt yağ yakmaya başlıyor zaten o anda gelen spor direk yağlara etki eder diye düşünüyorum

günaydınn kızlar:)

yaa canlarım gıremıyodum kac gundur yaaa ısyerınde bılgısayara guvenlık duvarı koymuslar ama kaldırttım sımdı :52:

ben 62 kilo ile başladım ramazana ama tabı ne spor ne diyet hepsi gitti :1:

birde buarada basımda kavak yellerı esiyo kafa diyette degil:):)

Back
X