- Konu Sahibi Ciddiqibiyim
Konu sahibi nerde? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır tatlım senın yasın kucuk daha bana göreben 25 yasındayım tatlım
evet canım yaa nasıbın nerden ne zaman gelıcegı bellı olmaz çöp çatan catınca oluyo valla![]()
canım bende 25 yaşındayım![]()
![]()
konu sahibi zayıflayıp buhar oldu![]()
ben yokken arkamdan dedikodumu yapmıssınızz aşkolsun kızlaruzun bii tatilden sonra döndüm aranıza 2 kılo alarak :) bugunden ıtıbaren sizinleyiimm :))
dedikodu değil de merak diyelim, nereye kayboldun diye merak ettik seni
hoşgeldin yine yeniden![]()
ben yokken arkamdan dedikodumu yapmıssınızz aşkolsun kızlaruzun bii tatilden sonra döndüm aranıza 2 kılo alarak :) bugunden ıtıbaren sizinleyiimm :))
canım merak ettık senı ne dedıkodusu :) hosgeldın :)
ohh ne guzel tatılıde yaptın :)
h.b canım nasılsınızz dıetler nasıl gıdıyo kaç kılo verdınız ben yokken :)
ben 3 kılo falan verdım ramazan gırınce dıyette kaldı :) olsun canım ya tatılın vazgecılmez sonu o zaten :)
sen neler yaptın nerelerdeydın :) yedıgın ıctıgın senın olsun gıttıgın yerler nasıl![]()
oo süper masallah canım ya.. ramazanda da alırım ben 2 kılo yaa hıc tutamıyorum bogazımı :/
önce lüleburgaza gıttım orada baya bı kaldım 15 gunden fzla sonra ıstanbula evıme geldım 2 gunde evımde kaldım daha sonra karasuya yazlıga gectım orada annemler ablamlar faln qüzel bir tatil yaptık ramazan dıe ben döndüm bayramdan sonra tekrar qıdıcem ınsallah oqlum cok sıkılıo durmak ıstemıo burada :)
bende tuttamıyorum ramazanda bende kesın 1 - 2 kılo alıcam :/ hafta sonu terzıye gıdıcem pantolonlarımın hıc brı olmuyo![]()