• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

61 den 47 ye yoLcuLuk basLasın :)

Ciddiqibiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2013
56
1
28
İstanbul
merhaba kızlar kk ye yenı uye oldum... daha öncede takip ettiğim siteydi ve karar verdım uye olup kendıme gunluk acmaya... ınsallah kısa zamanda su üzerımdekı fazla kılolarımdan kurtulmak ıstıyorum.. 61 kıloyum boyum 1.50 kılom boyuma qöre bıraz fazla :/ burada herqun yedıklerımı paylasıcam ıns dahada hırslanır ve verebılırm...

merhaba kızlar kk ye yenı uye oldum... daha öncede takip ettiğim siteydi ve karar verdım uye olup kendıme gunluk acmaya... ınsallah kısa zamanda su üzerımdekı fazla kılolarımdan kurtulmak ıstıyorum.. 61 kıloyum boyum 1.50 kılom boyuma qöre bıraz fazla :/ burada herqun yedıklerımı paylasıcam ıns dahada hırslanır ve verebılırm...

öncelikle hayırlı olsun.işalah erir gider onlar . bende bundan 3 ay once 68 kg idim suanda 63 - 64 arasıyım

bikaç gündür nete qiremedim ama artık buradayım yarından itibaren aktif olucam menülerimi paylasıcam :) cok yorucu qünler qecirdim onun yorqunluqu var uzerımde ve 2 qündür tempolu bi şekilde temizlik :) haliyle fazla dıkkat edemedım yedıklerıme ama yarından tez yok baslıyorum sıkı bir sekilde inşallah alnımın akıyla su kiloyuda verir kurtulurum üzerimdeki yükten :)

bikaç gündür nete qiremedim ama artık buradayım yarından itibaren aktif olucam menülerimi paylasıcam :) cok yorucu qünler qecirdim onun yorqunluqu var uzerımde ve 2 qündür tempolu bi şekilde temizlik :) haliyle fazla dıkkat edemedım yedıklerıme ama yarından tez yok baslıyorum sıkı bir sekilde inşallah alnımın akıyla su kiloyuda verir kurtulurum üzerimdeki yükten :)

birlikte zayıflayalım sende bende yediklerimizi yazalım fazla kaçamak yapmadan kurtulalım ben yemek konusunda kısabiliyorum ama abur cubur çok tüketiyorum onlardan kurtulmam lazım önce sonrada kilolardan :)

okadar veremeyebilirsin cok kılolular verıyoda bız okadar abartı olmadıgımızdan veremeyız bır anda 4 kılo zaten yavas yavas vermek daha ıyı :) yuruyusten sonra bıde o hareketlerı yapsan süper olur zaten cok zaman almıyo on dakıkada bıtıyo hareketler

okadar veremeyebilirsin cok kılolular verıyoda bız okadar abartı olmadıgımızdan veremeyız bır anda 4 kılo zaten yavas yavas vermek daha ıyı :) yuruyusten sonra bıde o hareketlerı yapsan süper olur zaten cok zaman almıyo on dakıkada bıtıyo hareketler

sıkılaşmakda önemli ben yürüyüşede devam edim ozaman hareket yaparken yürüyüşe göre daha çok ter atıyorumda ondan sorim dedim sence hangisi die:)

yeşil çayın tarcınlı olanını dene o bıraz daha ıyı tadı .Allahtan ben süte bayılırım sabah ta ıcerım ben

bende bu hafta ballısını denedim sadesine göre daha iyi geldi tarçınlısınıda denerim süt kesinlikle içemem ya hatta geçen sabah sütün içine müsli döküp yemeye çalıştım ama süt kokusuna onu bile yiyemedim :)

Back
X