• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

61 den 47 ye yoLcuLuk basLasın :)

ben dün akşam 1 kase çorbayla 2 kaşık patlıcan yemeği biraz salata yedim 600 ip atladım 50 squat hareketi yaptım bu sabah 1 ince dilim ekmek 1 tane haşlama yumurta 300 ip atladım 20 squat hareketi :)

Günaydın herkese :)

ben geçenlede internette araştırıken denk geldimde sirke lımonlu su falan işe yaramıyomus zayıflamaya . fakat sabah ıcılen su bagırsak tembellıgını onluyomus

bende dun aksam corba ve taze fasulye yemegı yedim . ayrıca 30 dakıka hızlı tempoda spor yaptım 45 tane mekık toplamda 100 adette basen calıstırma hareketi yaptım ve spordan sonrada bir bardak sutumu ıcıp aksamı kapattım :)

bu sabahta yumurta kepekli simit ve domotes yedim :)

Son düzenleme:
Günaydın herkese :)

ben geçenlede internette araştırıken denk geldimde sirke lımonlu su falan işe yaramıyomus zayıflamaya . fakat sabah ıcılen su bagırsak tembellıgını onluyomus

bende dun aksam corba ve taze fasulye yemegı yedim . ayrıca 30 dakıka hızlı tempoda spor yaptım 45 tane mekık toplamda 100 adette basen calıstırma hareketi yaptım ve spordan sonrada bir bardak sutumu ıcıp aksamı kapattım :)

bu sabahta yumurta kepekli simit ve domotes yedim :)

canım ya bak kıskandım şimdi benden fazla spor yapmışsın ben misafirlerin zulmüne geldim gece 12de gittiler oyüzden spor az oldu:)

Selam kızlar bende bu kervandayım :8:

Kilom malesef 61:36:

Hedefim 55-56 hadi bakalım :39:
Günlük 50 mekik 50 bacak 50 de beli çalıştıracak egzersiz yapıyorum Şu Ender Saraç ın tavsiyelerinden :8:

Çalışıyorum biraz zor oluyor spor kısmı ama :68: Yediklerimden bayağı kıstım

Günlük 50 mekik 50 bacak 50 de beli çalıştıracak egzersiz yapıyorum Şu Ender Saraç ın tavsiyelerinden :8:

Hoşgeldin canım aramıza :)

işalah heefimize hep beraber ulaşıcaz .)

hareketler çok fayda sağlıyo hiç bırakma cok güzel toparlıyo beli bacağı :)

maşallah canım iyi içmissin suyu :)

kendim olsam yapammda spor salonunda yaptırıyolar sporu :)

benim oturduğum yerde spor salonu yok canım otobüsle yarım saat gidebilceğim yerde var oda iş çıkışı zor olur diye hiç yazılmadım spora :( ama evde yapıcam inş. :)

hoşgeldin aramıza :) bende 62 yle başladım biraz yediklerime dikkat biraz sporla şuan 59 kiloyum inş.birlikte vericez:)

Hoş gördümmm Kızlar :21: İnşallahh yaaa :52::52:

Peki bu yüzden gitme olayını nasıl haleldicem bilmiyorum bu kiloyla yüzüm daha güzelleşti ama şimdi verince eriycek :51::36:

benim oturduğum yerde spor salonu yok canım otobüsle yarım saat gidebilceğim yerde var oda iş çıkışı zor olur diye hiç yazılmadım spora :( ama evde yapıcam inş. :)

ben evde yapamam ama sen yaparasın azimlisin benimde onbeş dakika suruyo minibüsle gidiyorum ama yarım saat sürüyo o yuzden zorlamıyo :)

Son düzenleme:
işalahh bır ayda tıg gibi olucaz :) neyin intikamı bu özel değilse tabi :)

2 senelik sevgilim sen çok iyisin temiz kalplisin ben seni haketmiyorum dedi biranda sonra ben öyle düşünme ben senle mutluyum diyince sorun kalktı aradan 1 hafta geçmeden ansızın bana msj atmayı kesti hayatımdan öylece çıktı osa ben temmuz ayında babama söylemeyi söz nişan takmayı planlıyodum ve hala daha çok seviyorum :(

2 senelik sevgilim sen çok iyisin temiz kalplisin ben seni haketmiyorum dedi biranda sonra ben öyle düşünme ben senle mutluyum diyince sorun kalktı aradan 1 hafta geçmeden ansızın bana msj atmayı kesti hayatımdan öylece çıktı osa ben temmuz ayında babama söylemeyi söz nişan takmayı planlıyodum ve hala daha çok seviyorum :(

bu erkeklerın hepsı aynı yaa ama Allahından bulur o ettiğ yanına kalmaz sen rahat tut içini , elbet onunda başına aynısı gelir anlar ozaman seni , keşke herşey bizim planladığımız gibi olsa :(

Back
X