- Konu Sahibi Ciddiqibiyim
canım ben çok fazla kilo almıştım, 1.63 boy, 74-75 kilo olmak ciddi sıkıntılı bi durum. inan yolda zor yürüyordum, işyerinde merdivenleri çıkmakta çok ciddi sıkıntı yaşıyordum, nefes nefese kalıyordum. kendim yaparım diyeti diye niyetlendim ama bi türlü olmadı, sonra da diyetisyene gittim, özel hastanedeydi her seans 35-40 TL civarında tutuyordu, 5-6 kere gittim. 60 kiloya düşünce bıraktım gitmeyi, sonra da tabi kilo verdim sevinciyle diyetide bıraktım. kan ilacı kullanınca da hemen kilo almışım.
kiloyu vermek çok zor ama alması kolay, farkına bile varmıyor insan, 1-2 kilo aldım bugünlerde diye hissediyorsun, basküle bi çıkıyorsun rakam daha fazla oluyor. şimdi tekrar diyetisyene gitmeden kendim yapayım dedim, sonrada bu topiğe takıldım, birbirimizi motive ederek veririz inşaallah.
ben daha zayıf olmayı çok istiyorum. sevmiyorum kilolu halde olmayı, önden-arkadan çıkıntılar olmasını![]()
bende oyleydım canım duba gıbı dolasıyodum etrafta sonra spor ve kendı cabalarımla sekız kıo verdım bı uc kılo vermek ıstıyorum işalahta vericez :)
ben sımdı bıseyde yıyemmıyorum buraya yazıyorum ya yıynce vıcdan azabı duyuyorum canım ıstıyo ama diyorum yeme yarın kızlara yazarken vicdan azabı duyarsın dıyerek kendımı frenlıyorum :)