• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

62'den 55'e 45 günde. Var mısınız?

ogretmeniim

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
6
0
16
Ankara
Merhaba bayanlar, öncelikle kendimden bahsedeyim. 20 yaşında 1.70 boyunda 62 kilo basen bölgesinden geniş beli incecik omuzları geniş kum saati gibi bir hatunum :) 45 günde yani ramazana kadar 7 kilo vermek istiyorum. Gün gün ne yediğimi yazacağım. Birbirimize destek olarak başarabiliriz diye düşünüyorum. Birlikte başlayalım, hadi yarın baslangicimiz olsun. Düzenli spora başladım 1 haftadır. Başaracağım ben de fit olacağım sonra başarı öykümü yazacağım :)

Sabah 1 elma yanında 6 tane ince grissini, öğlen 1bardak şekersiz çay yanında kuru üzüm kuru kayısı badem fındık ve cevizden oluşan küçük bir karışım :) akşam bir tabak limonlu mercimek çorbası yanında da salatalık ve yeşil biber yedim. Şu an için iyiyim ama yatmaya yakın acıkırsam süt içerim :) hadi bakalım..

Kilo boy ve vücut tipi olarak aynınız.. Ben 59.5 kadar indim ve 57-55 olmak istiyorum.. Ben varım...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yediklerimi bir program ile telefonuma kaydediyorum. Kalori ve karbonhidrat takibi yapıyorum. Ama bugun dogum gunüm o yüzden geldin pastalar börekler :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X