biliyorum hayatım bende aynı şeyleri yaşadım ama aç gözünü, uyan. eminim çok güzel bi kadınsın. şu an saplandığın şeyin bi bataklık olduğunu gör, bu adamın seni mutlu edemeyeceğini hatta hayatını cehenneme çevireceğini bil. deneyimliler olarak konuşuyoruz burda, yani şahsen ben böyleyim. 4 sene kolay değil biliyorum ama şunu bilki bu adamı kandırıp evlenseydin yine mutlu olmayacaktın, dibine kadar da pişman olacaktın. çünkü o erkek, ona hesap sorulamaz ve erkek olduğu için herşeyi yapabilir!! kafasıyla sana yapmadığını bırakmayacaktı güzelim. ayrıca vicdan azabı çekecektin içten içe hep bi huzursuzluk..
güzelim yapma aklını başına topla yumruğunu sık, daha güçlü basa basa yolunda yürü. hayatını sırf evlilik mutlu yuva hayalleri uğruna böyle bi dengesizle heba etme. tükür geç arkana bile bakma. saçmasapan şeyler de düşünme.. belki çok emir kipiyle cümleler kurdum ama biliyorum ki sen istediğin sürece bunları, herşeyi yapabilirsin. sen kendini ezdirmedikçe kimse seni ezemez. sen düşmedikçe kimse seni yıkamaz. herşey sende gizli. sonucunu kaldıramayacağın bir şeyi yaşamazmış insan.