:(

buluştuğumuzda sordum sen hiç biriyle birlikte olmasın mı dedim.oraları karıştırma ben erkeğim ben yapmış olsam bile bu kimseyi ilgilendirmez hiçbir şeyede engel olmaz dedi

Ohooo bu iş burada bitmiş zaten, çifte standart yapıyorsa orada duracaksın...

evet kızlar o da yapmış belliki ikimizde eşit şartlardayız şu an ama ben erkeğim diyo :(

Ee sen neymişsin et parçasımı hizmetçi mi ? Saçmalığa bak bende kadınım bende insanım yaşam biçimim var diyeceksin tekmeyi basacaksın. herşey ona serbest kadına yasak öylemi? Bak şimdi üzülürsün ama ileri de iyi ki olmadı dersin

evet kızlar o da yapmış belliki ikimizde eşit şartlardayız şu an ama ben erkeğim diyo :(

senin erkeklik anlayışın buraya kadarmış de, böylesiyle yapamazsın, bir ona her şey mübah, oh ne ala... ben de sorun edip ağladı diyince bakir sanmıştım, bırak hiç üzülme yaa, sana laf eden kendine baksın önce.

adamdaki ikiyüzlülüğe bak ya! sevgi, kaç kaç arkana bakmadan kaç canım. bak okumuş insanlarız, bu zihniyetin üstüne benzin döküp yakman gerekirken zamanını hiç beklemekle filan geçirme tatlım. hiç üzülme gül geç yani, 4 yıl da ömrünün sadakası olsun ve bi daha bu kafadanbacaklılarla işin olmasın. kusura bakmasın erkeklikse adamlıksa, sen ondan daha adamsın!

Son düzenleme:
ben öyle şeyler yaşadımki sanırımöğrendiğim bişey var seven erkek geçmişi kurcalamazkabul eder Allah yaptıklarımızı affediyo hatalarımız bizim ve bizi bağlar önemli olan hatalarımızla sevebilen birilerini bulmak

Seninle benzer şeyler yaşayan biri olarak yazdığımı bilmelisin öncelikle Sevgi.
İlk olarak bunu yaşadığın için seni terkeden bi adamı kaç yıllık olursa olsun asla hayatında tutmamalı, onun için üzülmemelisin bile.
Sen bi kadınsın ve senin bi gururun var. Senin namusun iki bacağının arasında değil, tıpkı onun kendi yaşadıklarında bişey olmadığını düşündüğü gibi...
Seninki kadar uzun olmasa da bende bi yıla yakın bi ilişkim olmuştu, çok seviyordum ve kendimce evlilik planları yapıyordum. Sonra ona durumumu anlatınca bizim senle bi geleceğimiz yok, ben annemi babamı ezip geçemem dedi bana. İşte o andan itibaren sen kimsin dedim yaa, sen kim oluyorsun da beni kendine layık görmüyorsun. asıl ben seni istemiyorum dedim ve eyvallah diyip gönderdim onu.
Kimse senden önemli değil, kimsenin seni bu şekilde değersizleştirmesine izin verme lütfen, böyle bi adam için de üzülme. Üniversite okumuş sözde ama beyni hala örümcek ağıyla kaplı belli ki..
Seven adam her şekilde ister seni, çünkü o senin bedeninden ziyade senin ruhunu sevmeli, gülüşünü, kokunu, birlikte geçirdiğiniz zamanı sever...​

kızlar sağolun yorumlarınız için.zaman verdik ilişkimize ama ben onun bu düşncelerden sıyrılabileceğini düşünmüyorum..erkektir yapar diyen bayanlarda çıkacaktır elbette ama bize günahsa onlarada günah bize ayıpsa onlara da ayıp..şimdi duygularımla hareket ediyorum biliyorum ama alışıcam bu duruma ne yapayım... :(

keşke yapay kızlık zarı kullansaydıım dedim biliyomusunuz dürüstlük para etmiyo !

vayy yawrrruuum o erkekmiş öylemi o yapar tabi :))
şu zihniyete bak ya kafaya bak
varya bu adama hiç bişe anlatılmaz onun derdi apaçık ortada zaten, seven insan vazgçer mi ya
değmez gerçekten değmez!!!

kızlar sağolun yorumlarınız için.zaman verdik ilişkimize ama ben onun bu düşncelerden sıyrılabileceğini düşünmüyorum..erkektir yapar diyen bayanlarda çıkacaktır elbette ama bize günahsa onlarada günah bize ayıpsa onlara da ayıp..şimdi duygularımla hareket ediyorum biliyorum ama alışıcam bu duruma ne yapayım... :(

keşke yapay kızlık zarı kullansaydıım dedim biliyomusunuz dürüstlük para etmiyo !

sevgi sen bu kafadaki bi adamla gerçekten tek ve biricik hayatını, bütün bi ömrünü geçirmek ister miydin? senin hayatın bu kadar kıymetsiz mi? sor bu soruyu kendine. inanmıyorum sana, çok üzüldüm bunu söylemene...

senin bu yaşadığın geçmişte yaşadıklarından ya da dürüstlüğünden kaynaklanmıyor, bu yaşadığın 4 yılını geçirdiğin ancak seni gerçekte sevmeyen bir adamın gerçek yüzünü gördüğün içindir. kendine saygısı olmayan bir kadına kimse saygı duymaz, umarım herşeyden önce kendine saygı duyabilen bi kadın olabilirsin.

başka da bişi diyemicem..

sevgi sen bu kafadaki bi adamla gerçekten tek ve biricik hayatını, bütün bi ömrünü geçirmek ister miydin? senin hayatın bu kadar kıymetsiz mi? sor bu soruyu kendine. inanmıyorum sana, çok üzüldüm bunu söylemene...

senin bu yaşadığın geçmişte yaşadıklarından ya da dürüstlüğünden kaynaklanmıyor, bu yaşadığın 4 yılını geçirdiğin ancak seni gerçekte sevmeyen bir adamın gerçek yüzünü gördüğün içindir. kendine saygısı olmayan bir kadına kimse saygı duymaz, umarım herşeyden önce kendine saygı duyabilen bi kadın olabilirsin.

başka da bişi diyemicem..

canım inan sinirden diyorum bunları beni tanısan gerçekten duruşu olan bi kadınım.ama çok yıprandım :( sana şu kadarını diyeyim için rahat etsin daha da onu aramam sormam..eğer gerçekten değişecekse fikirlerin gel yoksa bende seni istemiyorum dicem..yeterince gururum kırıldı...

Zaman verdik ne demek yahu ? yani o ne karar verirse bu zaman içinde o mu olacak ? Bu mudur yani ?
Diyecek bişey bulamıyorum sana, anlıyorum da seni seviyorum diyosun 4 yıl geçirdik diyosun ama bak güzelim o senin 4 yılını bianda silmiş ama, hem de ne için ? Farkına var lütfen.
Diyebileceğim tek şey, o geçen zaman varya umarım lehine işler. Umarım o örümcek kafasından kurtulur ve senin o geçen zamandan sonra daha fazla canın yanmaz...​

Zaman verdik ne demek yahu ? yani o ne karar verirse bu zaman içinde o mu olacak ? Bu mudur yani ?
Diyecek bişey bulamıyorum sana, anlıyorum da seni seviyorum diyosun 4 yıl geçirdik diyosun ama bak güzelim o senin 4 yılını bianda silmiş ama, hem de ne için ? Farkına var lütfen.
Diyebileceğim tek şey, o geçen zaman varya umarım lehine işler. Umarım o örümcek kafasından kurtulur ve senin o geçen zamandan sonra daha fazla canın yanmaz...​

farkındayım canım farkındayım.günler akıp giderken inan bendende bişeyler akıp gidiyo.

canım inan sinirden diyorum bunları beni tanısan gerçekten duruşu olan bi kadınım.ama çok yıprandım :( sana şu kadarını diyeyim için rahat etsin daha da onu aramam sormam..eğer gerçekten değişecekse fikirlerin gel yoksa bende seni istemiyorum dicem..yeterince gururum kırıldı...

kabul edersin ki o bir zihniyet, kafa yapısı, hayat görüşü canım, gelip geçici basit bir fikir, tercih değil ki değişsin...

biliyorum hayatım bende aynı şeyleri yaşadım ama aç gözünü, uyan. eminim çok güzel bi kadınsın. şu an saplandığın şeyin bi bataklık olduğunu gör, bu adamın seni mutlu edemeyeceğini hatta hayatını cehenneme çevireceğini bil. deneyimliler olarak konuşuyoruz burda, yani şahsen ben böyleyim. 4 sene kolay değil biliyorum ama şunu bilki bu adamı kandırıp evlenseydin yine mutlu olmayacaktın, dibine kadar da pişman olacaktın. çünkü o erkek, ona hesap sorulamaz ve erkek olduğu için herşeyi yapabilir!! kafasıyla sana yapmadığını bırakmayacaktı güzelim. ayrıca vicdan azabı çekecektin içten içe hep bi huzursuzluk..

güzelim yapma aklını başına topla yumruğunu sık, daha güçlü basa basa yolunda yürü. hayatını sırf evlilik mutlu yuva hayalleri uğruna böyle bi dengesizle heba etme. tükür geç arkana bile bakma. saçmasapan şeyler de düşünme.. belki çok emir kipiyle cümleler kurdum ama biliyorum ki sen istediğin sürece bunları, herşeyi yapabilirsin. sen kendini ezdirmedikçe kimse seni ezemez. sen düşmedikçe kimse seni yıkamaz. herşey sende gizli. sonucunu kaldıramayacağın bir şeyi yaşamazmış insan.

biliyorum hayatım bende aynı şeyleri yaşadım ama aç gözünü, uyan. eminim çok güzel bi kadınsın. şu an saplandığın şeyin bi bataklık olduğunu gör, bu adamın seni mutlu edemeyeceğini hatta hayatını cehenneme çevireceğini bil. deneyimliler olarak konuşuyoruz burda, yani şahsen ben böyleyim. 4 sene kolay değil biliyorum ama şunu bilki bu adamı kandırıp evlenseydin yine mutlu olmayacaktın, dibine kadar da pişman olacaktın. çünkü o erkek, ona hesap sorulamaz ve erkek olduğu için herşeyi yapabilir!! kafasıyla sana yapmadığını bırakmayacaktı güzelim. ayrıca vicdan azabı çekecektin içten içe hep bi huzursuzluk..

güzelim yapma aklını başına topla yumruğunu sık, daha güçlü basa basa yolunda yürü. hayatını sırf evlilik mutlu yuva hayalleri uğruna böyle bi dengesizle heba etme. tükür geç arkana bile bakma. saçmasapan şeyler de düşünme.. belki çok emir kipiyle cümleler kurdum ama biliyorum ki sen istediğin sürece bunları, herşeyi yapabilirsin. sen kendini ezdirmedikçe kimse seni ezemez. sen düşmedikçe kimse seni yıkamaz. herşey sende gizli. sonucunu kaldıramayacağın bir şeyi yaşamazmış insan.

canım çok çok teşekkür ediyorum haklısın sonuna kadar...bu duygusallıktan sıyrılıp kendim için yaşayacağım artık.gelişmeleri buraya yazıcam.

onu da anlıyorum aslında bir yıkım oldu onun içinde.bir de bana ''mesela biz evlendik sevgi dışarıda gezerken o adamı gördük geldi benim yanıma ben karınla eskiden böyle böyle yaptım dedi.ben ne yaparım o zaman katil mi olayım.ya ailem duyarsa '' dedi.bişey diyemedim tabi :(

yokkk artık daha neler iyiymiş senaryosuda canım

iyi ozaman ya araba çarparsa sokagada çıkmasın bu adam

ailesine ne ? o yaşıycak senınle ....

her gece annesiyle uyumuycaksın dimi tatlım ?

elıne mıkrofonda alıp bagırmıycana göre sorun yok sanırım

buluştuğumuzda sordum sen hiç biriyle birlikte olmasın mı dedim.oraları karıştırma ben erkeğim ben yapmış olsam bile bu kimseyi ilgilendirmez hiçbir şeyede engel olmaz dedi

Hmm..Tabi canım o haklı!
Ne de olsa erkek o !!!
İstediğini yapar çünkü korumak zorunda olduğu bir zarı yok.
Ama sen bayansın.
Afedersin her haltı ye ama zara bişey olmasın.
Çünkü o zar senin namuslu! olduğunun göstergesi.
Vs. vs. vs.

:ssz::ssz::ssz:

onu da anlıyorum aslında bir yıkım oldu onun içinde.bir de bana ''mesela biz evlendik sevgi dışarıda gezerken o adamı gördük geldi benim yanıma ben karınla eskiden böyle böyle yaptım dedi.ben ne yaparım o zaman katil mi olayım.ya ailem duyarsa '' dedi.bişey diyemedim tabi :(

Ay senin kafan eksik deseydin :ssz:

Ayrıca senaryoya çok güldüm ya yanında kocan olacak eski sevgilinin de gözü yiyecek yanına yanaşıp ben böyle böyle yaptım diye hangi cins bir manyak böyle bir şey yapar ya sen yapar mısın birlikte olduğun sevgilinin karısına gidip :1:

Canım benim, daha çoook gençsin.Allah yardım eder, yolunu gösterir ve sende mutlu olursun.Ama buna inanman lazım.Her şeye inat kendine güvenmen gerek.Bırak kimse olmasın yanında sen sana yetersin! Hele onun gibi birine hiç ihtiyacın yok! Bi insanı çok seviyosan geçmişini ne diye saplantı haline getirirsin anlamam. Biz kızlar öyle miyiz? Seviyoruz ohooo hiç sormuyoruz bile mala bağladığımzdan..Zaten sorsak da baksana onların gözünden yaşamak hak ama kadınlara hak değil namussuzluk oluyo!

Back
X