Benim bir erkek arkadaşım var 2 buçuk seneye yakındır da çıkıyoruz .. Böyle bir şeyi ikimizde daha önce yaşamadık .. Yani birbirmizin ilkiyiz ya da ilki olacağız her neyse .. İkimizde birbirimize inanıyoruz yani daha önce yaşamadığını biliyorum onun eminim güvenim sonsuz zaten sanmıyorm kişiliğinden ötürü . Benim yaşamadığımı da o biliyo . Birgün dedim ki .. Tabi ilişkimize baya olmştu . Yani çıkmaya başlayalı baya olmuştu bana bir kızla ileri gittiğini söyledi .. Onu benim isteğim üzerine zorla da olsa ayrıntılı anlattı ( pek ileri sayılmaz ben düşndükçe sinirlerim bzlsa da ) öyle ileri gitmemiş bile .. Her neyse işte . Bunu bana neden daha önce söylemedin dedim çnkü ilişimzin başlarında anlatsaydm o zaman benden ayrılırdın şimdi arada bi bağ var sevgi var aşk var kızsan da kızgınlığın birkaç gün sürer ama ayrılmazsn diye umuyorum o yüzden dedi . Ben de onu deneyerek dedim ki peki ben sana daha önce başkasıyla birlikte olduğumu söylesem kabul eder miydin dedim .. Baştan söylesen asla seninle olmazdm ama şimdi söylesen günlerce konuşmazdm belki ama yine de senden vazgeçemezdim dedi . Ben de zaten cevabıımı aldım ve merak etme öyle bir şey olmadı dedimm ..
Yani ben bilerek bunu anlattım sana . Aslında çocuk bence seni seviyormuş 4 sene sevmeseydi neden seninle olsun ki ?
Benim sevgilimde asla böyle birşeyi kabul edecek biri değil ama bana ne kadar bağlı olduğunu biliyorum . Sevmek ve bağlanmak farklı şeyler .. Bir de bu insanın kişiliğine göre deişen birşey .. Şahsen ben olsam daha önce başkasıyla olmuş birisini istemem . Nasıl ben temizsm hiç yaşamamşsam karşmdaki kişi benim ilkim olacaksa karşmdakininde benim ilkim olmasını isterim . Demekki senin arkadaşında sevgi yeterince olsa da bağlılık o kadar fazla değilmiş .. Ya da senin başkasıyla olma fikrin aynı şeyleri o seninle yaşadığnda hep aklına gelecek olması ve bunu kaldıramayacak olmasıı .. Seninle olan paylaşmlarında canının yanacak olmasını bilmesi onu huzursuz etmiştir ve bir ömür böyle yaşamak istemediği için de kabullenememiştir .. Gerçekten kötü olmuşş .. Senin adına çok üzüldüm .. 4 senelik bir ilişkinin geçmişte yapılan bir hata yüzünden bitmesi gerçekten acı .. Allah sabır versinn .. İnşallah onu unutablirsinn .. Unutamasan da üzerine bir perde çekersin .. Elbet seni seven ve sana bağlı olan ve herşeyinle seni kabul edecek bir erkek çıkacaktır karşına .. Üzülme desem de boşa ..