63’den 53’e Yolculuğum

Selnurr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2018
1.031
2.522
53
Selam kızlar kilom bu sabah itibariyle 63.4 artık 1 ileri 2 geri çok sıkıldım. Diyet kafasına girmeden sağlıklı beslenerek, acıkmadan yemeyerek, suyu yeterli derecede içip yeterli derecede hareket ederek yılbaşına kadar istediğim kiloya inmek istiyorum. Yda 2 kilo vermek zor olmamalı bu kadar. Eşlik etmek isterseniz buyrun:))

15.Temmuz.2018
Selnurr Selnurr 63.4
lindalinda lindalinda => 63.3
E ela40 => 61.0

Son düzenleme:
Kahvaltım;
*1 dilim çavdar ekmeği
*2 yumurtadan omlet
*1 tatlı kaşığılabne peyniri
* Birkaç yaprak marul ve nane
* Yeşilçay

Şimdi artık bol bol su içmeye haftasonu olduğu için geç kahvaltı yaptım o yüzden 2 öğün olacak bugün. Normalde 3 öğün beslenirim.Beni mahveden abur cubur ondan uzak durmalıyım paketli gıda ve şekeri bitirdiğimde herşey normale dönüyor zaten. Hadi bakalım inşallah:)

Akşam
*5 kaşık bulgur pilavı
* 5 kaşık kabak yemeği
*3 kaşık yoğurt

Ara
*1 bardak süt
* 4 incirli bisküvi (günün tek yanlışı bu oldu)

hayırlı olsun konun arkadaşım :) ben de sana katılırım valla. bende başlamak istiyorum 61,3 le benimde hedefim 52 ye inmek.. ben de şöyle yapıyorum bi kaç gündür
sabahları kahvaltı yok
öğlen 2 yumurtalı kahvaltı ekmek asla yok
akşam kabak detoksu ekmek falan gene yok.
benimde en büyük sıkıntım abur cuburlar maalesef ama gördüm ki marketlere o kadar çok para döküyormuşum ki
artık bu kadar büyük paralarla sağlıklı bi sürü şey alabilirim
bi de ceviz yersen kesinlikle ekmek ihtiyacı hissetmiyorsun niyeyse :dondurma:

hayırlı olsun konun arkadaşım :) ben de sana katılırım valla. bende başlamak istiyorum 61,3 le benimde hedefim 52 ye inmek.. ben de şöyle yapıyorum bi kaç gündür
sabahları kahvaltı yok
öğlen 2 yumurtalı kahvaltı ekmek asla yok
akşam kabak detoksu ekmek falan gene yok.
benimde en büyük sıkıntım abur cuburlar maalesef ama gördüm ki marketlere o kadar çok para döküyormuşum ki
artık bu kadar büyük paralarla sağlıklı bi sürü şey alabilirim
bi de ceviz yersen kesinlikle ekmek ihtiyacı hissetmiyorsun niyeyse :dondurma:

Çok sağol Hoşgeldin canım çok sevindim eşlik etmene:)) Ceviz badem gibi kuruyemişler içindeki yağdan sanırım beni de çok tok tutuyor tatile çıkacağız diye evdekilerle idare edeyim dedim ama ceviz özellikle badem olmadan da olmuyor sanki çok da severim. Bende abur cubura çok para döktüm yazık diyorum şimdi hem sağlıksız hem israf gibi geliyor şindi inşallah beraber ulaşırız hedefimize:) Kahvaltısız zor olmuyor mu canım?

Çok sağol Hoşgeldin canım çok sevindim eşlik etmene:)) Ceviz badem gibi kuruyemişler içindeki yağdan sanırım beni de çok tok tutuyor tatile çıkacağız diye evdekilerle idare edeyim dedim ama ceviz özellikle badem olmadan da olmuyor sanki çok da severim. Bende abur cubura çok para döktüm yazık diyorum şimdi hem sağlıksız hem israf gibi geliyor şindi inşallah beraber ulaşırız hedefimize:) Kahvaltısız zor olmuyor mu canım?
yok canım hiç zorlanmıyorum bu şekilde inan
sen çalışıyor musun
öğlenleri geç kahvaltıyla başlıyorum sadece
akşam da kabak tamam
kilo almaya çok müsait bi yapım var
boyum:1,60
evlenmeden önce 2,5 sene yani 52 idim
sonra abur cuburlar cipsler kolalar hamburgerler
bi anda almım 1 senedir de veremiyorum malesef

yok canım hiç zorlanmıyorum bu şekilde inan
sen çalışıyor musun
öğlenleri geç kahvaltıyla başlıyorum sadece
akşam da kabak tamam
kilo almaya çok müsait bi yapım var
boyum:1,60
evlenmeden önce 2,5 sene yani 52 idim
sonra abur cuburlar cipsler kolalar hamburgerler
bi anda almım 1 senedir de veremiyorum malesef

Çalışıyorum canım ama tatil günlerimde bende 2 öğün yapıyorum 10,11 gibi kahvaltı 5,6 gibi akşam yemeği en ideali aslında benim içinde evde olsam kesin bunu uygulardım. Gündüz sıkıntım yok da akşam otururken atıştırma abur cubur beni mahvediyor onu atlatsam kendiliğinden gidecek aslında beraber hallederiz inşallah canım

Çalışıyorum canım ama tatil günlerimde bende 2 öğün yapıyorum 10,11 gibi kahvaltı 5,6 gibi akşam yemeği en ideali aslında benim içinde evde olsam kesin bunu uygulardım. Gündüz sıkıntım yok da akşam otururken atıştırma abur cubur beni mahvediyor onu atlatsam kendiliğinden gidecek aslında beraber hallederiz inşallah canım
inşallah canım aslında hafta içi işte olduğum için işle uğraşırken kahvaltıyı aramıyorum hafta sonu ve dediğin gibi akşamları aranıyorum bende. ama abur cubur u bir haftadır bırakalı öyle aramaz oldum çok inan. demekki yedikçe yiyesi gelio insanın

Akşam
*Kavurmalı yumurta
*2 dilim ekmek

Ara
*üzüm
*2 ece çikolata( gittikçe azaltıp tamamen bitirmeyi hedeflediğim abur cubur bu kadarına da şükür:)

Sabah
*1 kase kahvaltılık gevrek
*1 bardak süt

Normalde tercih ettiğim bir kahvaltılık değil anxak tarile gideceğim için eve alışveriş yapmayıp olanları tüketiyorum o yüzden bu hafta biraz dengesiz olabilir:)

günaydın tost yedim bende sabah ya napim valla
ama abur cubur kesinlikle yok
öğlen ve akşamı hafif atlatırım umarım

günaydın tost yedim bende sabah ya napim valla
ama abur cubur kesinlikle yok
öğlen ve akşamı hafif atlatırım umarım

Günaydın canım ölçüsüyle yedikten sonra tost bence çok sağlıklı, 1 paket bisküvi yada hazır kek yiyeceğine bir karışık veya yumurtalı tost çok daha doyurucu besin açısından afiyet olsun akşama karbonhidrat almazsan dengelemiş olursun sıkıntı olmaz amacımız yavaş yavaş düzenimizi oturtmak:)

Günaydın canım ölçüsüyle yedikten sonra tost bence çok sağlıklı, 1 paket bisküvi yada hazır kek yiyeceğine bir karışık veya yumurtalı tost çok daha doyurucu besin açısından afiyet olsun akşama karbonhidrat almazsan dengelemiş olursun sıkıntı olmaz amacımız yavaş yavaş düzenimizi oturtmak:)
aynen canım öğlen yemek yiyemedim hiç ama. umarım akşama saldırmam

öğle;
*1 kase çorba
*1 tabak yoğurtlu karışık kızartma
* Çiçek ekmeğin bir parçası
*1 adet kemalpaşa

Dışarda yediğim için menü bu şekilde oldu ama kızartma mesela küçük bir tabaktı kemalpaşa 4 aneydi sadece birini yedim böyle böyle düzelecek inşallah menüler:)

öğle;
*1 kase çorba
*1 tabak yoğurtlu karışık kızartma
* Çiçek ekmeğin bir parçası
*1 adet kemalpaşa

Dışarda yediğim için menü bu şekilde oldu ama kızartma mesela küçük bir tabaktı kemalpaşa 4 aneydi sadece birini yedim böyle böyle düzelecek inşallah menüler:)
biraz çok olmamış mı :KK70:

Back
X