- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa Ela cidden mi Harika bi haber bu59. 9 yasasin 50li rakamlara ulastim
Evet hayatim ama nazar degdi heralde dun 60.7 ciktim bugun 60.3 kuruyemisi biraz kaciistim onceki gun59. 9 yasasin 50li rakamlara ulastim
Sana cvp yazarken yanlis yere yazsim tatlim neyse anlamissindir cigkofteyi ben de bir ara cok yiyordum acayip su tutuyor kilo aldirmasa da sisiriyor resmen yufkayla yediysen seni biraz sisirir ama yesil cay icebilirsin papatya da iyi geliyor ama moralini bozma o kadarcik kacamak yapicaz heraldeYaaa Ela cidden mi Harika bi haber bu
Ben bugün çiğköfte yedim ya 3 yufka ile beraber yarın tartıda fazla çıkarım sanırım
Neler yapıyorsun hızlı veriyorsun bana göre
olsun bırakma sakın bazen öyle durumlar oluyor malesefBugün burger ve patates yedimmmmm ileri gidiyor benim kilo 63 olmuş peh
gene benden iyisin bende ileri gidiorum geri gideceğime bugün 61,6 çıktım gene ya nasıl sinir oldum ama dikkat edemiyorum niyeyseEvet hayatim ama nazar degdi heralde dun 60.7 ciktim bugun 60.3 kuruyemisi biraz kaciistim onceki gun
Yarin toparlarim ins
Ben de 62 yim sabah 30dk yürüdüm parktaolsun bırakma sakın bazen öyle durumlar oluyor malesef
ben işe geldim maalesef yürüyüş de yok bol bol oturuşBen de 62 yim sabah 30dk yürüdüm parkta
Yok hayatim sinirlenme bazen oluyor ben de geri gidiyordum sonra ileri gittim simdi de duruyorum bakalim acaba 1 gun odullendirsem mi kendimi diyorum bir de lahana corbasini dusundum gunde 1 kiloya yakin verdiriyorgene benden iyisin bende ileri gidiorum geri gideceğime bugün 61,6 çıktım gene ya nasıl sinir oldum ama dikkat edemiyorum niyeyse![]()
Bi dene bakalım bence o zamanYok hayatim sinirlenme bazen oluyor ben de geri gidiyordum sonra ileri gittim simdi de duruyorum bakalim acaba 1 gun odullendirsem mi kendimi diyorum bir de lahana corbasini dusundum gunde 1 kiloya yakin verdiriyor
Daha once yapmistim motivasyon icin 3 gunluk sok diyet sonra devam
Kilo veremiyoruz ki tatlım ya yeni bi başlığa gerek var mı bilemedim