63'ten 58'e✔️

Evet degerli takipcilerim. Dünün menüsünü atiyorum. Dün iyi iş cikardim.🤲♥️

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-22-15-57-01-58_37eed5a88ae98ecc4c66be265b1fc7cf.webp
    Screenshot_2023-01-22-15-57-01-58_37eed5a88ae98ecc4c66be265b1fc7cf.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 53
22 OCAK
yine cozuttum
Böyle yaparsam tabi haftada yarim kg veririim
Sadece 1 hafta düzgün gitsem, 1 kg gider ama gidemiyorum ki:olamaz:

Halledicez, halledicez, Allahin izniyle🤲🏃‍♀️🏃‍♀️

Cikolata paketini bitirmeme ramak kaldi. Halatla baglasalar da yicem. Bu ne yine ya. Ben cikolata bagimlisiyim galiba. Tarcin vb. Kesmiyor. Kesmez. Bitter aldim, teselli..

Nerdeyse 3 gündür iyi gitmiyorum. Yemeye vakit bulamayip aksam yükleniyorum, bu da beni cok gerdi. Sifa bulmam gerekirken neden alisamiyorum bu aralikliya. Ama yok arkadas bir daha DENEMİCEM. (elimde olmayan nedenler hariç) Bugün yine basladik kalori saymaya bakalim. Yarin 500 gram vermis olsam, moralim yerine gelecek.

Eklentiler

• IMG_20230126_131946.webp
    IMG_20230126_131946.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 40
Seni kilolarından arınmış olarak.bulmak beni mutlu etti.basarmis olmana çok sevindim.zaten aksine şüphem yoktu.yapacagina inanıyordum.. beni sormuş olursan aynı yerimde sayıyorum hatta 1 2 kilo almış olabilirim.vazgecmeyenler her daim kazanır..tebrik ederim canim

Seni kilolarından arınmış olarak.bulmak beni mutlu etti.basarmis olmana çok sevindim.zaten aksine şüphem yoktu.yapacagina inanıyordum.. beni sormuş olursan aynı yerimde sayıyorum hatta 1 2 kilo almış olabilirim.vazgecmeyenler her daim kazanır..tebrik ederim canim
Oyy çok sağ ol😍😍🤲🤲
Anlamaz olurmuyum üste sana mesaj cektim.ben bir kayboldum hala arayış içindeyim elhamdülillah diyelim
Ayni anlarda mesaj atmisiz😍 nasilsin? Durumlar iyidir insaallah.
Seni çok.iyi gördüm
Çok sağ ol, ilacin etkisi oldu, 1-2 tık🤲😍hafif dozda verdi doktor. Hatta her seyi ayrintili anlatmama ragmen, ilac konusunda kesin olmadi, bana birakti, tatildeyken deneyelim isterseniz ilacsiz dedi, demek ki vahim durumda degilim, bu beni bir nebze de olsa rahatlatti. Tamamen hic bir zaman iyi olamam ama şükür ki iyiyim olsun🤲😍😇 Allah razi olsun.

Back
X