63'ten 58'e✔️

Cok.sukur canim.neler yaptin bu süreçte nasıl.gitti bu kilolar
Aslında yeni yeni eksilerim hızlandı. Yalan olmasin 2-3 kiloda haftalarca takıldım. Heleki 66.6 ydım, 6 Ekimde. 6 şubatta 4 ay olacak, takilmaktan, anca ayda 1 falan gitti düşün. 61.4 üm iste. Suan cocuklara tek bakiyorum sayilir, simdi uzun uzun anlatmiyim, 1)yiyecek ve oturacak zaman olmadigindan zayifliyor olabilirim .
2nci secenek, cok takildim, simdi hizlanma vakti gelmistir. 3 ncü secenek; vücudumu tanimis olabilirim, son zamanlarda cok siskinlik oluyor bazi besinlerde. 4 ncu secenek: bunlardan bazısı ya da bazilari😀

Ve düşünsene, 59.90 ı görmeme tam 1,5 kilo kalmis
61.40-59,90=1,5 kg 😍😍🤲🤲
MasaAllah kesinlikle gorecegine inaniyorum..haersey de bir hayır ve kolaylık vardır unutma.bende toparladım durumları biliyorsun yeniden başladım diyete buralara ugrayim dedim..cok sevindim hayatının düzene girmesine ..daha da iyi olacak tir insaAllah

MasaAllah kesinlikle gorecegine inaniyorum..haersey de bir hayır ve kolaylık vardır unutma.bende toparladım durumları biliyorsun yeniden başladım diyete buralara ugrayim dedim..cok sevindim hayatının düzene girmesine ..daha da iyi olacak tir insaAllah
İnsaallah, ben de cok sevindim senin adına. Yarin sabah tartil bakalim 😀 biz seninle 70 i mi 69 u mu kirmaya calisiyorduk? Bir arkadas daha vardi yumurta diyetinden. Alfa RR Alfa RR ben boza. Bi ara yazmistim sanki sana, yakinlarda yani.

İnsaallah, ben de cok sevindim senin adına. Yarin sabah tartil bakalim 😀 biz seninle 70 i mi 69 u mu kirmaya calisiyorduk? Bir arkadas daha vardi yumurta diyetinden. Alfa RR Alfa RR ben boza. Bi ara yazmistim sanki sana, yakinlarda yani.
Evet gördüm canim.72 kiloyum canim..homini gitlak yedim.tekrar başladım.gelirim yanina

Sabah bi ara 61.1 i gördüm ama sabitlemedi, insaallah yarin 60.9 bekliyorum
Oooo hadi bakalım ben de bugün bozmadım.
Sabah klasik bir yumurtalı kahvalti
Aksam da tavuk ve salata yedim..
1.5 litre detoks suyu içtim
2 bardak yesilcay
1 bardak kayisili cay ictim..
Yaza kadar senin kilolarında olmak istiyorum Allah ömür verirse kardesim..

Oooo hadi bakalım ben de bugün bozmadım.
Sabah klasik bir yumurtalı kahvalti
Aksam da tavuk ve salata yedim..
1.5 litre detoks suyu içtim
2 bardak yesilcay
1 bardak kayisili cay ictim..
Yaza kadar senin kilolarında olmak istiyorum Allah ömür verirse kardesim..
Afiyet olsun, insaallah canim benim🤲🤲

Yarin sabah 61 olursam 20 kg gitmis olacak🤲
Bugun oruç tuttum.aksam için bence kötü geçmedi başlangıç için iyiydi bir de misafirlikteydik.gayet iyi gidiyorum bence ama içimdeki yeme isteği hic susmuyor.yarinj sen gibi ben de merak ediyorum..senin adına çok heyecanlıyım.keske kilolar biran önce gitse tığ gibi olsak.yarin eksi göreceğime eminim.yarin kilo bildirim günün se ben de bildirim yapmak isterim..Sen kilo korumada yaparsin beraber ilerleyelim ilk hedef 70 benim.icin hayirlisi olsun kendime inaniyorum..

Bugun bir kaç kere girdim baktım gelmemiştin.ben 72.300 olarak başlıyorum haftaya cuma ya ölmez sağ kalırsam kendimi görmek istediğim yer 71 kilo olmak...

Bugun tek öğün beslendim 4.30 da yedim..yarin 11 e kadar ağzım kapali..aralıklı oruç yapiyorum ara ara cogaltacagim aç kaldım süreyi bu sefer kararlıyım Allahin izniyle olacak..

Bugun bir kaç kere girdim baktım gelmemiştin.ben 72.300 olarak başlıyorum haftaya cuma ya ölmez sağ kalırsam kendimi görmek istediğim yer 71 kilo olmak...

Bugun tek öğün beslendim 4.30 da yedim..yarin 11 e kadar ağzım kapali..aralıklı oruç yapiyorum ara ara cogaltacagim aç kaldım süreyi bu sefer kararlıyım Allahin izniyle olacak..
Ben de bugün sabah 69.9 um 😍 20 kilo gitti, kaldi 5🤲
Sen 72.30
Ben 60.9
3 ŞUBAT BASLANGİCİMİZ
İnsaallah olacak, ya ben bir gun once aksam yeme saldirisi yasadim tabiri caizse, zayiflama yarismasinda oldugum icin de dengelemek icin dun nerdeyse bi sey yemedim, acayip ödem olmustu, yazacak gram emerjim yoktu, hem de olumlu enerjiyle yazmak isterim🤗
Bana sumeyye diyebilirsin.

🌸🌸

Bugun oruç tuttum.aksam için bence kötü geçmedi başlangıç için iyiydi bir de misafirlikteydik.gayet iyi gidiyorum bence ama içimdeki yeme isteği hic susmuyor.yarinj sen gibi ben de merak ediyorum..senin adına çok heyecanlıyım.keske kilolar biran önce gitse tığ gibi olsak.yarin eksi göreceğime eminim.yarin kilo bildirim günün se ben de bildirim yapmak isterim..Sen kilo korumada yaparsin beraber ilerleyelim ilk hedef 70 benim.icin hayirlisi olsun kendime inaniyorum..
Ben de sana inaniyorum, aralikli mi? İbadet oruç mu? Bir an önce gitse ,cok isterim ben de 😍😍

Back
X