- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Çeksinler bi zahmet.eee Öldürüldü noldu? 1008 ailenin de acısı var demektir. Ne sanıyoruz? Şehit ailesi Evlat acısı çekerken pkklı çocuğun ailesi çekmiyor mu? Bizim hatırlamaya ihtiyacımız olan tek şey Gözyaşlarımızın tadı aynı.
Ne alaka?eee Öldürüldü noldu? 1008 ailenin de acısı var demektir. Ne sanıyoruz? Şehit ailesi Evlat acısı çekerken pkklı çocuğun ailesi çekmiyor mu? Bizim hatırlamaya ihtiyacımız olan tek şey Gözyaşlarımızın tadı aynı.
O fotoğraflara baktıkça seviniyorum ne yalan söyleyim..fotoğrafları facede var
ama bana kazen izin vermedi google yasakladı diye
yükleyecektim yoksa
üzülebileceğini bilseydim söylerdim ama sana üzül yada sizlere üzülün demedim. alıntılaman anlamsız.Çeksinler bi zahmet.
Hiç biri bizim 1 şehidimizin tırnağı olamaz.
Napalım geberdiler diye üzülelim mi?
Ne alaka?
Pkk lı teröristin ailesi dağa çıkmasına ,asker öldürmesine izin vermeseydi o zaman!
Ortaya bir fikir atıp arkasında durup tartışamıyorsun bile.üzülebileceğini bilseydim söylerdim ama sana üzül yada sizlere üzülün demedim. alıntılaman anlamsız.
Tamam bunu bana değil izin verenlere söyle. Ben fikir beyan ettim. alıntılama lütfen.
Dalga mi geciyorsun?tamam insancıl olun da yani bu kadari fazla.eee Öldürüldü noldu? 1008 ailenin de acısı var demektir. Ne sanıyoruz? Şehit ailesi Evlat acısı çekerken pkklı çocuğun ailesi çekmiyor mu? Bizim hatırlamaya ihtiyacımız olan tek şey Gözyaşlarımızın tadı aynı.
eee Öldürüldü noldu? 1008 ailenin de acısı var demektir. Ne sanıyoruz? Şehit ailesi Evlat acısı çekerken pkklı çocuğun ailesi çekmiyor mu? Bizim hatırlamaya ihtiyacımız olan tek şey Gözyaşlarımızın tadı aynı.
Ortaya bir fikir atıp arkasında durup tartışamıyorsun bile.
Onların aileleri yok mu diyen sensin,bende sana cevap veriyorum haliyle.
Dalga mi geciyorsun?tamam insancıl olun da yani bu kadari fazla.
Sanki kendileri istemeden daga çıkmış hepsi birer masum insan evladı.gözyaşlarının tadı aynı değil bu kadar da değil.vallahi faşist oldum ya buradaki bazı insanlar sayesinde.
Pkk dan bahsediyoruz yahu, teröristlerden..üzülebileceğini bilseydim söylerdim ama sana üzül yada sizlere üzülün demedim. alıntılaman anlamsız.
Ben değilim şükür ki değilim.Ortaya fikir attım sende cevap verdin bende alıntılamamnı çünkü sizler yada sizler gibi insanlar ile bu konuda tartışmakistese idim doğrudan yazacağımı beyan ettim.
Polemik yaratmayın.
evet insancılım. Bu konuda da kendimi savunma gereği duymuyorum.
Katilleri savunan bir insanın insancıl olduğuna inanıyoruz arkadaşlar hepbirlikte.Ortaya fikir attım sende cevap verdin bende alıntılamamnı çünkü sizler yada sizler gibi insanlar ile bu konuda tartışmakistese idim doğrudan yazacağımı beyan ettim.
Polemik yaratmayın.
evet insancılım. Bu konuda da kendimi savunma gereği duymuyorum.
Öyle olur mu abla? "Omo onlordo onson"Dalga mi geciyorsun?tamam insancıl olun da yani bu kadari fazla.
Sanki kendileri istemeden daga çıkmış hepsi birer masum insan evladı.gözyaşlarının tadı aynı değil bu kadar da değil.vallahi faşist oldum ya buradaki bazı insanlar sayesinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?