64.günde (tarlusal sonrası) hamile olduğumu öğrendim

Merhaba aradan yıllar geçmiş mesajınız bana umut oldu.Bugün benim de gecikmemin 54.günü.En son 12 gün önce kan test i yaptım negatif çıktı bir daha da yapmadım.Merak ettim hamileliğin nasıl geçti doğum yaptın mı

Pardon gecikmemin değil en son adetimin üzerinden 54 gün geçmiş.20 kasımda adet oldum en son

Merhaba benim de bugün gecikmemin 12. Günü dün test verdin negatif doktor söktürücü yazalım dedi siz ne yaptınız kullandınız mı
Olayın üstünden bayağı zaman geçmiş ☺️Kaç adet geçirdim olayın üstünden.Söktürücğ kullanmıştım.Bir hafta sonra adet olmuştum.

Olayın üstünden bayağı zaman geçmiş ☺️Kaç adet geçirdim olayın üstünden.Söktürücğ kullanmıştım.Bir hafta sonra adet olmuştum.
Adet olmam gereken günde yumurtlama gördüm testlerim silikleşti 12. Gün ama hala olmadım. Rahim kalınlığı 11 mm dedi doktor. Testim negatif çıktı. Ama söktürücü kullansam oluşan gebeliğe zarar verir mi kararsız kaldım.

Adet olmam gereken günde yumurtlama gördüm testlerim silikleşti 12. Gün ama hala olmadım. Rahim kalınlığı 11 mm dedi doktor. Testim negatif çıktı. Ama söktürücü kullansam oluşan gebeliğe zarar verir mi kararsız kaldım.
Gebelik oluşmuşsa 15 mm den kalın olması lazım rahim duvarının.Doktor o zaman progestan diye bir hap vermişti.Gebelik varsa bebek tutunur yoksa adet olursun demişti.Sen de onu kullanabilirsin.Hamileysen bebeğe zarar vermez.

Gebelik oluşmuşsa 15 mm den kalın olması lazım rahim duvarının.Doktor o zaman progestan diye bir hap vermişti.Gebelik varsa bebek tutunur yoksa adet olursun demişti.Sen de onu kullanabilirsin.Hamileysen bebeğe zarar vermez.
Teşekkür ederim cevabınız için 🥰

Adet gecikmesinin 12.gününde gebelik varsa mutlaka çıkar testte.

Back
X