Merhaba aradan yıllar geçmiş mesajınız bana umut oldu.Bugün benim de gecikmemin 54.günü.En son 12 gün önce kan test i yaptım negatif çıktı bir daha da yapmadım.Merak ettim hamileliğin nasıl geçti doğum yaptın mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba aradan yıllar geçmiş mesajınız bana umut oldu.Bugün benim de gecikmemin 54.günü.En son 12 gün önce kan test i yaptım negatif çıktı bir daha da yapmadım.Merak ettim hamileliğin nasıl geçti doğum yaptın mı
Merhaba benim de bugün gecikmemin 12. Günü dün test verdin negatif doktor söktürücü yazalım dedi siz ne yaptınız kullandınız mıPardon gecikmemin değil en son adetimin üzerinden 54 gün geçmiş.20 kasımda adet oldum en son
Olayın üstünden bayağı zaman geçmişMerhaba benim de bugün gecikmemin 12. Günü dün test verdin negatif doktor söktürücü yazalım dedi siz ne yaptınız kullandınız mı
Adet olmam gereken günde yumurtlama gördüm testlerim silikleşti 12. Gün ama hala olmadım. Rahim kalınlığı 11 mm dedi doktor. Testim negatif çıktı. Ama söktürücü kullansam oluşan gebeliğe zarar verir mi kararsız kaldım.Olayın üstünden bayağı zaman geçmişKaç adet geçirdim olayın üstünden.Söktürücğ kullanmıştım.Bir hafta sonra adet olmuştum.
Gebelik oluşmuşsa 15 mm den kalın olması lazım rahim duvarının.Doktor o zaman progestan diye bir hap vermişti.Gebelik varsa bebek tutunur yoksa adet olursun demişti.Sen de onu kullanabilirsin.Hamileysen bebeğe zarar vermez.Adet olmam gereken günde yumurtlama gördüm testlerim silikleşti 12. Gün ama hala olmadım. Rahim kalınlığı 11 mm dedi doktor. Testim negatif çıktı. Ama söktürücü kullansam oluşan gebeliğe zarar verir mi kararsız kaldım.
Teşekkür ederim cevabınız içinGebelik oluşmuşsa 15 mm den kalın olması lazım rahim duvarının.Doktor o zaman progestan diye bir hap vermişti.Gebelik varsa bebek tutunur yoksa adet olursun demişti.Sen de onu kullanabilirsin.Hamileysen bebeğe zarar vermez.
Adet gecikmesinin 12.gününde gebelik varsa mutlaka çıkar testte.Adet olmam gereken günde yumurtlama gördüm testlerim silikleşti 12. Gün ama hala olmadım. Rahim kalınlığı 11 mm dedi doktor. Testim negatif çıktı. Ama söktürücü kullansam oluşan gebeliğe zarar verir mi kararsız kaldım.
Yumurtlamayı adet günüm gördüm o yüzden şüphelendimAdet gecikmesinin 12.gününde gebelik varsa mutlaka çıkar testte
Anladım canım.Dediğim gibi progestan gebelik varsa bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor.Yoksa adet oluyorsun.Ben kullandım ilaç bittikten bir hafta sonra adet oldumYumurtlamayı adet günüm gördüm o yüzden şüphelendim
Doktor mu yazıyor yoksa direk alınabilen bir ilaç mıAnladım canım.Dediğim gibi progestan gebelik varsa bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor.Yoksa adet oluyorsun.Ben kullandım ilaç bittikten bir hafta sonra adet oldum
Doktor yazmıştı bana gidip almıştım eczaneden.Gittiğin doktora söylersen yazar.Eczane reçetesiz verir mi bilmiyorum.Doktor mu yazıyor yoksa direk alınabilen bir ilaç mı
Tamam çok teşekkür ederimDoktor yazmıştı bana gidip almıştım eczaneden.Gittiğin doktora söylersen yazar.Eczane reçetesiz verir mi bilmiyorum.