- 24 Aralık 2014
- 13
- 1
- 8
- Konu Sahibi zamazingo6
Arkadaşlar ben üniversite öğrencisiyim ve kampüs içinde yarı özel bir yurtta kalıyorum. Burda 5. senem ve üniversiteye başladığımda 52 kiloydum. Yurt hayatı zor burdaki yemekler yüzünden diye sürekli bahane buldum ve sonuç 64 kilo oldum. Buna bir dur demek istiyorum. İkinci öğretim olduğum için çok erken uyanamıyorum açıkçası. 11de uyanıyorum ve 2 gündür merkezi kafeteryada yemek yemeye başladım. Çünkü akşam yemekleri yurtta isteğe bağlı ve güzel yemekler çıkmıyor. Bundan dolayı bende öğlenleri kafeteryada yiyip akşamları da yurtta çorbayla veya sulu sebze yemekleriyle geçiştirmeyi düşünüyorum. Bunun dışında yeşil çay içmeye başladım. Seviyorum da aslında yeşil çayı ama her zaman aklıma gelmiyor içmek, çok fazla aramıyorum da ama içmeye çalışıcam bağırsaklarımın daha iyi çalışması için. Çünkü bağırsaklarım biraz tembelleşti üniversiteye başladığımdan beri.
Biraz uzun oldu ama arkadaşlar bu şekilde yapmaya çalışıcam. Sizin önerileriniz neler. Yurtta olduğumu göz önüne alarak
Ve benim gibi kiloda olan yada yurtta olan arkadaşlarla birbirimize destek olabiliriz..
Biraz uzun oldu ama arkadaşlar bu şekilde yapmaya çalışıcam. Sizin önerileriniz neler. Yurtta olduğumu göz önüne alarak