..........................................................................................

Sözlün abartmış yahu,geçmişle mi yaşayacaksınız?? Erkek milletine bak yaww!!kendileri çiçek çiçek gezer her balın tadını alırlar ama konu kadınlara gelince koklanmamış gonca ararlar:47: senin sözlün"namusun iki bacak arası" olduğunu düşünenlerden galiba:ssz: daha önce öpüştün mü???soruya bak.

üzgünüm ama bu kıskançlıkla sözlün ömür boyu çekilmez.. şimdi insana normalmiş gibi geliyor ama evlilikte bunlar yorar insanı.. bi süre sonra eşinden de evlilikten de sıkılırsın.. çalışan insansın daima çevrende erkek olacak.. nereye kadar seni engelleyebilirki..

çok üzülerek söylüyorum ama kişi kendinden bilirmiş böyle şeyleri.. sözlün zamanında herkesle herşeyi yapmış sanırım ki şimdi seni de öyle zannedip yanlış bişey yapmandan korkuyor..
evlilik güven esasına dayalı olmalıdır.. eşlerin birbirine güveni yoksa gemi yürümez maalesef.. sözlünün durumu psikopatlık derecesinde resmen.. bu kadar kısıtlanmaya izin vermeyin nolursunuz... yerinizde olsam bu sorunu çözmeden asla evlenmem.. yoksa temeli sağlam olmayan biryere ev yapmış olursunuz..
sözlünüz sizi bu kadar sorgulayacağına kendini sorgulasın bence.. sorguladıkları şey size ne kadar günahsa ona da o kadar günah.. ben erkeğim ihtiyaçlarım var palavrasına da sakın inanmayın.. erkeklerin kendini haklı çıkarmak için uydurdukları salak saçma laflar bunlar.. herkes kendine sahip çıkmayı bilecek..

6 senelik evli 10 yıllık ilişkisi olan bir insanım tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunları.. bir ilişki başlayınca geçmiş biter geleceğe bakılır bunu sözlünüze anlatın.. biz eşimle birgünden bir güne geçmişi sormadık birbirimize..

bu tarz şeyler sizi ve ilişkinizi yıpratmaktan başka hiçbir işe yaramaz maalesef..

Kendisi adammış gibi bir de kadınları vakit geçirmek için kullanmış.. Hiçbir kadın kullanılacak kadar aşağılık değildir. Allah böyle bencil ve aşağılık erkeklere akıl versin!

Hicbirini sevmemis vakit gecirmek icin cikmis. Ben muhalefet olunca da ben her halti yaptim sen de mi yapmak zorundasin diyor. Ses cikaramiyorum

Senden ne farkım varmış ben insan deilmiyim diyemedin mi? Bu adam kendine kölemi arıyor acaba ? Çok sessiz durma ileri de daha çok baskı uygulayacaktır onu ne ilgilendiriyor ondan önce ki hayatın acaba böyle saçmalıkmı var ya ?

Ondan once benimle evlenmek isteyen biri vardı. Hatta bu amaçla gorusme teklif etmisti kabul etmistim. Mantik olarak olabilir diye dusunuyordum. Birkac kez yuzyuze gorustuk. Sozlumde sima olarak bu kisiyi taniyor. Ne zaman onu görse tartisiyoruz. O kisinin elini bile tutmussan gunahim boynuna diyor. Hatta dovecem o kisiyi, bana bakislari hoşuma gitmiyor diyor. Eger bu cocukla en ufak bir sey yasamissan iyi olmaz diyor. Cok kotu durumdayim. Yalan yalanı doguruyor ama gecmisim disinda ona en ufak yalan soylemedim.

Sakinim, sakin kalacağım... Arkadaşım, insanların görüşlerine tercihlerine dibine kadar saygı göstermeye çabalıyorum. Bittabi hiç öpüşmemiş bir kadınla evlenmek isteyen adamlar olabilir. Kadınlar da olabilir. Kişisel tercihidir. Bunu eğer dini inançlarından ötürü istiyorsa, kendisinin de yapmaması gerekir. "Biz babadan böyle gördük agaaa" diyerek bir de kıskançlık krizlerini ekleyerek istiyorsa, senin de aynı şekilde onu kıskanabileceğini, geçmişini sorun edebileceğini düşünmesi gerekir.

Bu ne pişkinliktir yahu. Sen git birkaç cinsel ilişki yaşa, evleneceğin kadına öpüşüp öpüşmediğini sor bir de bu konuda bunaltacak kadar ısrarcı ol. Gizlemiyor da paşam, açıkça söylüyor yaşadığını. İhtiyacı varmış minnoşun. Kadının ihtiyacı yok mu? İhtiyaç eğer makul gösteriyorsa geçmişi, erkeğin kadından daha fazla ihtiyacı yoktur cinselliğe. Tabular yüzünden böyle bir algı oluşmuştur ancak kadının da erkek kadar ihtiyacı vardır...

Niye müsaade ediyorsun ki seni bu şekilde sorgulamasına? Bu adam eğer "Bak canım ben hayatım boyunca inançlarım ve hayat görüşüm yüzünden hiçbir kadınla öpüşmedim ve birlikte olmadım. Eşimin de benim gibi olmasını istiyorum" deseydi, anlardım hak da verirdim. Vicdan azabı çekmeni de doğru bulurdum. Gizlememen gerektiğini de belirtirdim. Ancak paşamız pişkin pişkin ihiyacım vardı en alasını da yaptım desin. Senin öpüşmeni sorgulasın.

Ben senin yerinde olsam "valla kusura bakma ben hiç cinsellik yaşamadım. Eşimin de benim gibi yaşamamış olmasını istiyorum" der, ezerdim herifi. Günahsa erkeğe de günah kadına da. Ayıpsa kadına da ayıp erkeğe de. Yetti bunların pişkinliği yahu. O birlikte olduğu kadınlar anne baba evlatları değil miymiş? Onlar da günün birinde birileriyle evlenmeyecek mi?

Kendimden örnek vereyim sana. Sevgili pederimin bana uygun gördüğü bir damat adayı vardı. Aranabilecek tüm vasıflar bu zatta mevcuttu. Para, tahsil, yakışıklılık vs. Ancak çocuğu ve ailesini, hayat görüşünü bildiğimden hiç görüşmeden reddettim. Zira eşine az rastlanan bir türdendi bu çocuk. Hiç kız arkadaşı olmamış, kendini her anlamda eşine saklamış bir tip. Ben bu çocukla evlenmem zira ben kendimi onun kadar muhafaza etmedim. Ne birlikte olurum ne de evlenirim. He bu çocuk benim karşıma geçip "ay ben birkaç kızla yattım ama sen hiç kimseyle öpüşmedin inşallah" deseydi, ağzının ortasına kültablasını geçirir kalkardım masadan. Masada oturduğumuzu niye düşündüysem, neyse konu bu değil.

Moralini bozacak kadar dürüst olacaksam, böyle adamlardan zerre haz etmiyor ve güvenmiyorum ben. Bencillik akar paçalarından bu tiplerin. Empati yoksunudurlar. Bana kalırsa evlenme derim. He sen ağzının payını verdiğinde, üstte önerdiğim cümleyi ona sarf ettiğinde "haklısın benim de geçmişim çok temiz değil. Sana bu konuda soru sormayacağım artık" derse, evlen gönül rahalığıyla. Yok hala ben yaptım ben erkeğim ama sen yapmayacaksın derse, bir cacık olmaz böyle adamdan.

Adamlık, aşk olduğunda tüm geçmişi silmeyi becerebilmektir. Böyle sorguya çekmek değil. Vesselam.

kusura bakmayin ama sozlunuzun zihniyetindeki adamlar midemi bulunduruyor. ben erkegin ben yaparim diye bir sey yok! uyanik erkeklerin uydurmasi o. asil sizin ondan hesap sormaniz lazim siz kimseyle beraber olmamissiniz ama o olmus. ayrica bir suru kadinla beraber olmus erkekler hastalik bile bulastirir insana Allah korusun. nerden bileceksin. alttan almayin siz uste cikin.

Cok sinirlendim nisanliniza. Istedigi kizla yatcak kalkcak sonra tertemiz kiz isteyecek. Bir dusun bakalim, o kizlari nasil elde etmis acaba... Kim bilir ne vaadlerle kandirmistir o kizlari. Zamaninda her halti yicek sonra el degmemis kiz arayacak. Erkekler herseyi yaparmis kizlar dikkatli olmaliymis. Bak sen! Ben cok erkek taniyorum, uckuruna sahip cikmis, ilk defa evlendigi insanla birlikte olmus. Onlar nasil uckurlarina sahip ciktilar peki. Bence erkek arkadasin degil, sen onun ustune gitmelisin gecmiste yaptiklari yuzunden. Ne bileyim bunu bir tavsiye olarak gorursen eger, ayril hic ugrasma boyle insan sana omur boyu cektirir. :50::50:

"uckurumuza sahip olamıyoruz" demiyorlar da ihtiyaç.hiyerarşisine.bağlıyorlar olayı!!
Id ' ini bastırsın.o önce seni sorgulayacak yerde..

Ondan once benimle evlenmek isteyen biri vardı. Hatta bu amaçla gorusme teklif etmisti kabul etmistim. Mantik olarak olabilir diye dusunuyordum. Birkac kez yuzyuze gorustuk. Sozlumde sima olarak bu kisiyi taniyor. Ne zaman onu görse tartisiyoruz. O kisinin elini bile tutmussan gunahim boynuna diyor. Hatta dovecem o kisiyi, bana bakislari hoşuma gitmiyor diyor. Eger bu cocukla en ufak bir sey yasamissan iyi olmaz diyor. Cok kotu durumdayim. Yalan yalanı doguruyor ama gecmisim disinda ona en ufak yalan soylemedim.

Geçmişinde ne varmış ve olsa bile onu asla ama asla ilgilendirmez kendini kötü hissetme bu yönden. Kusura bakma ama sözlünün ruhsal problemleri var bence ve açıkcası sen bu işi tekrar bir irdele şu yazdıklarına bak bu insan sağlıklı düşünen bir insanın düşündükleri değil.

canım kusura bakma ama bu adamdan sana hayır gelmez.. sen bugün ailem üzülür laf gelir diye katlanıyosun belki ama evlenince çok daha kötü şeylere katlanırsın emin ol.. kadın cinayetleri bu gibi piskopatlar yüzünden oluyo emin ol.. sözlünün yaptığı hiçbirşey yenilir yutulur şeyler değil.. sen ailene anlat durumu eminim onlarda sana hak verecektir.. senin yerinde olsam ayrılmak için bir saniye dahi kaybetmezdim.. şimdiden seni nasıl tehdit edebilir bu şekilde.. yarın evlenince seni eve kapatır bu adam.. tekrar tekrar söylüyorum yalan üzerine evlilik olmaz.. kendi uçkuruna sahip çıkamayan adamın seni asla sorgulamaya hakkı olmaz.. yolun başındayken ayrıl kurtul bence sonra namusumdun sen benim ayağına yatıp iyice musallat olur sana bu herif..

diyecek söz bulamıyorum ya. kendisinin yapmadığı kalmamış senin bir el tutma olayına bile laf ediyorsa kaç kurtar kendini derim.

bu tipler kadını erkekten aşağı 2.sınıf insan görürler. hatta belki onu bile görmezler.

evlenince seni hepten istediği gibi kullanır. ezdirme kendini.:22:

Böyle erkek yalanı hak eder.
Çünkü doğruyu söylemeni değil onu ikna etmeni bekliyor açıkça fark ettiysen. Yeminler ettirmesi falan.
Öpüştüm desen de sıkar biraz bırakması, kendine güveni yok çünkü
Ben burdan çok rahat sezdim bunu :ssz:

bu tip erkekleri de yaratanlar kadınlar, kızını köle gibi kullandırıp oğluna paşa muamelesi çeken analar, gık bike diyemeyen şekil a 1 de ki sözlüler nişanlılar. en boktanı da kadın olmasına rağmen namusu bekarette, kızlıkta, bacak arasında arayan hemcinslerimde. bu algının kadını et parçasına, ruhsuz kalpsiz bi objeye dönüştürdüğüne aymamaları.
konu sahibi koşarak kaçmanı tavsiye ederim, böyle adamla değil ömür geçirmek sokakta selam vermeye tenezzül edilmez.

Ne deseniz haklisiniz. Ayriligi cok kez dusundum ama yapamadim. Bundan ayrilirsam karsima cikan baska erkekte gecmisimi kurcalayacak diye dusunmekten kendimi alamıyorum. Is yerinde cok kotu seyler yasadim. O gun bugündür psikilojik olarak ezik bir durumdayim. Kendimi savunma mekanizmam tukenmis gibi. Asla hakli cikaramiyorum kendimi. Zaten annem yasadiklarimi bilse kahrolur. Ne olur dualarinizi esirgemeyin benden. Tlf dan girdigim icin gec cvp yazıyorum ozur dilerim. Hepinize ayri ayri teşekkür ederim çünkü ciddi anlamda kendimi suclu hissediyordum. Sayenizde rahatladim. Allah razi olsun değerli yorumlariniz icin

Ne deseniz haklisiniz. Ayriligi cok kez dusundum ama yapamadim. Bundan ayrilirsam karsima cikan baska erkekte gecmisimi kurcalayacak diye dusunmekten kendimi alamıyorum. Is yerinde cok kotu seyler yasadim. O gun bugündür psikilojik olarak ezik bir durumdayim. Kendimi savunma mekanizmam tukenmis gibi. Asla hakli cikaramiyorum kendimi. Zaten annem yasadiklarimi bilse kahrolur. Ne olur dualarinizi esirgemeyin benden. Tlf dan girdigim icin gec cvp yazıyorum ozur dilerim. Hepinize ayri ayri teşekkür ederim çünkü ciddi anlamda kendimi suclu hissediyordum. Sayenizde rahatladim. Allah razi olsun değerli yorumlariniz icin

"Geçmişim geçmişim" deyip durma güzelim yawww..bişey yok geçmişinde,ezik mezik de değilsin!! Bu kadar ezdirmeyin ne olur kendinizi ya:47: canım benim bi silkelen kendine gel lütfen.

kurcalattırma arkadaşım, kakılmış mısın sen ? bu kadar ezik olma erkeklere karşı. senden önce ne yaşadığımla değil, senle ne yaşadığımla ilgilen de ve kapattır konuyu. bunu soran adamla zaten mantık olarak işinin olmaması lazım. kime ne senin kimle öpüştüğünden kimle elele tutuştuğundan. en masumane gençlik hevesleri sana kabus olmuş. yapma kendine bunu.

Sen asıl bu adama esip gürlemelisin çünkü baştan böyleyse evlenince daha da çok ezer seni, düşünemiyorum bile... :19:
Ayrıca her erkek geçmişini sorgulamaz bu nasıl bir yanılgı arkadaşım, bana erkek arkadaşım öpüşmeyi geç bir kez "bakire misin" bile demedi, bir gün konusu açıldığında da "Ben senin bakire olduğunu ya da olmadığını düşünerek aşık olmadım o yüzden benim için önemli değil ne olduğun ve bunu konuşmamız yersiz." dedi :31:

Back
X