..........................................................................................

mimozacicegi85

Mor Menekşe
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
98
3
13
Gümüşhane
Merhaba kizlar. Yapi itibariyle derdimi icimde yasayan biriyim, en yakinima bile cogu seyi anlatamam. Ama artik patlayacak gibiyim. Sizinle dertlesmek istedim ne olur beni kinamayin ve yorumlarinizi esirgemeyin. Oncelikle kendimi tanitayim. 27 yasindayim. Ozel sektorde cok iyi bir isim var. Ben diyeyim saf siz diyin salak bir kizim. Yedi aydir guzel giden bir ilişkim var. Hatta sozlendik. Cok yakin bir zamanda evlilik istiyoruz cokta seviyorum ama ters giden seyler var. Ask yonunden oldum olasi sanssiz bir kizimdir. Terk edilen taraf hep ben olmusumdur. Sozlumle tanistigim icin cok mutluyum fakat benim gecmisile ilgili sordugu sorulardan bikkinlik gecirdim. Erkek arkadaslarim oldugunu biliyor ama boyutunu anlatmadim daha dogrusu anlatamadım. Bana kimseyle opusup opusmedigimi sordu. Hayir dedim ama vicdanim sizlayarak dedim bunu. Cinsel birlikteligim olmadi kimsyle ama maalesef opustum. Cok pismanm ama yasadim ne yazikki. Sozlum cok kiskanc biridir. Is yerindeki erkeklerle selamlasmam bile tartisma konusu oldu cogu zaman. Facemdeki butun erkekleri sildirdi. Kendisinin izin vermedigi kimseyle konusmami istemedi tamam dedim ses etmedim. Hicbir saygisizlik yapmadim bu zamana kadar Allah sahit. Bana ssürekli gecmisimle igili yeminler ettiriyor ne yapacagimi sasirdm. Manen cok rahatsizim. Bu arada kendisinin bircok cinsel birlikteligi olmus anlattigina gore. Ama ben erkegim bazi ihtiyaclarim var kadinlarin daha dikkatli olması gerekir diyor. Psikolojim cok bozuk. Anlatacağım baska seyler varda uzun oldu yazim galiba. Ettigim yeminler beni huzursuz ediyor. Ve bunu durup durup tekrarliyor. Tovbe ettim, sadaka verdimama sorulari ve israrlari bitmek bilmiyor. Akil verin kizlar yalvaririm

Merhaba kizlar. Yapi itibariyle derdimi icimde yasayan biriyim, en yakinima bile cogu seyi anlatamam. Ama artik patlayacak gibiyim. Sizinle dertlesmek istedim ne olur beni kinamayin ve yorumlarinizi esirgemeyin. Oncelikle kendimi tanitayim. 27 yasindayim. Ozel sektorde cok iyi bir isim var. Ben diyeyim saf siz diyin salak bir kizim. Yedi aydir guzel giden bir ilişkim var. Hatta sozlendik. Cok yakin bir zamanda evlilik istiyoruz cokta seviyorum ama ters giden seyler var. Ask yonunden oldum olasi sanssiz bir kizimdir. Terk edilen taraf hep ben olmusumdur. Sozlumle tanistigim icin cok mutluyum fakat benim gecmisile ilgili sordugu sorulardan bikkinlik gecirdim. Erkek arkadaslarim oldugunu biliyor ama boyutunu anlatmadim daha dogrusu anlatamadım. Bana kimseyle opusup opusmedigimi sordu. Hayir dedim ama vicdanim sizlayarak dedim bunu. Cinsel birlikteligim olmadi kimsyle ama maalesef opustum. Cok pismanm ama yasadim ne yazikki. Sozlum cok kiskanc biridir. Is yerindeki erkeklerle selamlasmam bile tartisma konusu oldu cogu zaman. Facemdeki butun erkekleri sildirdi. Kendisinin izin vermedigi kimseyle konusmami istemedi tamam dedim ses etmedim. Hicbir saygisizlik yapmadim bu zamana kadar Allah sahit. Bana ssürekli gecmisimle igili yeminler ettiriyor ne yapacagimi sasirdm. Manen cok rahatsizim. Bu arada kendisinin bircok cinsel birlikteligi olmus anlattigina gore. Ama ben erkegim bazi ihtiyaclarim var kadinlarin daha dikkatli olması gerekir diyor. Psikolojim cok bozuk. Anlatacağım baska seyler varda uzun oldu yazim galiba. Ettigim yeminler beni huzursuz ediyor. Ve bunu durup durup tekrarliyor. Tovbe ettim, sadaka verdimama sorulari ve israrlari bitmek bilmiyor. Akil verin kizlar yalvaririm

Sor bakalım kendisinin senden önce birlikte olduğu kadınlar kadın değil miymiş?

bir erkekle öpüştün mü ne demek yaa niye hemen konular artık cinselliğe öpüşmye gelir oldu. Birde sürekli geçmişini sorguluyo sana inanmıyo geçmişin hakkında senin haberin olmadan bilgi sahibi olması mümkün mü belki de birşeyler biliyor inanmıyor yada güvenmiyo

Kendine güvenen bir edayla konuş.
Konuş ki bir daha soramasin

Kendisi bir cok kisiyle cinsel birliktelikte bulunmus ama senin opusup opusmedigini dert ediyor? :47:
Boyle zihniyetli adamdan uzak duracaksin
Kendi uckuruuna sahip cikamiyor diye seni cendere altina sokuyor
Kendine guveni olmadigi icin sana da guvenmiyor

Evlenir de hem erkek hem kiz evladi sahibi olursaniz bu sefer oglum erkektir yapar diyecek, kizini ise eve hapsedecek hayati ona da dar edecek

Her seyi bi yana birak da

Sen kendini neden bu kadar EZDİRİYORSUN be arkadasim!? :47:

İlla bu adamı seviyorum, evlenmek istiyorum diyorsan tamam manevi olarak rahatsız olunacak bir şey yok. Kendisi bu şekilde kaldırılmayı hak ediyor. Erkekmiş ihtiyaçları varmış hey yavrum hey. Öyle saça böyle tarak derler. Vicdanın rahatsız olmasın boşuna onun gibilere reva bu. Ama ben olsam bu kafadaki biriyle evlenmeyi defalarca düşünürdüm.

bu nasıl bir savunma yöntemi. madem çok kıskanç anlatma, dudağında öpüşme izi kalmış değil ya. sonuçta sana ilişiyi değil, öpüşmeyi soruyor, fazla doğrucu davud olursan ileride en ufacık şeyi yüzüne vurur ve ömrünü törpüler.
bazıları sıradan bir öpüşmeyi bile kabullenemıyor
yemınler ettirmesi normal değil...
şimdiden böyleyse ilerisi çook zor, allah yardımcın olsun ne diyeyim.:ssz:

Son düzenleme:
Cinselliğin kadın-erkeği olmaz. İhtiyaçmış. Cinsellik her iki cinsin de ihtiyacıdır zaten. Burda önemli olan kendine sahip çıkmaktır. Kendisi her şeyi yapabilir, sen öpüşemezsin bile. Oldu, başka? Takıntılı biri sanırım. Güven problemleri var. Kendine olan güveninin eksikliğinin göstergesi. :44:

En sinir olduğum zihniyet sizin sözlünüzün zihniyeti. Erkeklerin ihtiyacı varmış. Kadınlar daha dikkatli olmalıymış.

Namus kavramı sadece kadınlar için var sanıyor bunun gibileri :31:

Kendisi bir cok kisiyle cinsel birliktelikte bulunmus ama senin opusup opusmedigini dert ediyor? :47:
Boyle zihniyetli adamdan uzak duracaksin
Kendi uckuruuna sahip cikamiyor diye seni cendere altina sokuyor
Kendine guveni olmadigi icin sana da guvenmiyor

Evlenir de hem erkek hem kiz evladi sahibi olursaniz bu sefer oglum erkektir yapar diyecek, kizini ise eve hapsedecek hayati ona da dar edecek

Her seyi bi yana birak da

Sen kendini neden bu kadar EZDİRİYORSUN be arkadasim!? :47:

Haklisiniz ne deseniz. Ama ailem biliyor artik. Sirf onlarin gururu incinmesin diye her seyi alttan aliyorum. Ne kadar uzuluyorum Allah sahit.

Sen ne diye üzülüyorsun?

Kendisi onla bunla gönül eğlendirmiş,milletin duygularını önemsememiş neymiş de kadınlar dikkatli olurmuş!Erkekler de ya uçkurlarına sahip çıksınlar ya da bekaret diye ağlanmasınlar o zaman.

Sen bu sözlüne fazlasın bile.Hiç vicdan azabı duyma.

Sor bakalım kendisinin senden önce birlikte olduğu kadınlar kadın değil miymiş?

Ahh ahh... :45: söylenecek o kadar cok söz var ki ama her zaman yazdigim gibi yine yaziyorum:

Hz Fatima gibi hanim istiyorsan Hz Ali gibi adam olacaksin !

Hz Ali gibi bey istiyorsan Hz Fatima gibi hanim olacaksin ..

Son düzenleme:
Kendisi kendi tabiriyle her haltı yediği için, bi çok kızla birlikte olduğu için, sizin hiçbirşey yaşamamış olmanıza ihtimal veremiyor arkadaş, kendi hep öyle kızlarla karşılaştığı için. Zor, erkek yapar kadın yapamaz düşüncesini taşıyan bir erkekle beraber olmak, yuva kurmak

Haklisiniz ne deseniz. Ama ailem biliyor artik. Sirf onlarin gururu incinmesin diye her seyi alttan aliyorum. Ne kadar uzuluyorum Allah sahit.

İyi dusun tasin, bu kiskancliklar bu kisitlamalar simdi 1 ise evlenince 5 olacak. Ailenin gururu incinmesin diye senin gururun ayaklar altinda olmamali

Ailene acikca "beni cok kisitliyor bana cok karisiyor" dersen ailen de bunu kabul etmeyecektir. Aileler de sevmez kiskanc ve hödük erkek profilini

Ayrica sen bakire bir bayansan bakir bir erkege layiksin (inaniyorsan islamiyete gore bu boyle)

kusura bakmayın da erkek arkadaşınız midemi bulandırdı.

neymiş erkekmiş ihtiyaçları varmış yaparmış.

ne demek ya işyerindekilerle selamlaşmana bile karışmak?

neden bu kadar seni sorgulamasına ve seni yönetmesine izin veriyorsun?

bu kişi hiç de bulunmaz hint kumaşına benzemiyor? baştan çok yanlış bir kadın-erkek ayrımcılık kafası var.

ileride aldatır ben erkeğim aldatırım normal der.

senden önce cinsel birliktelikleri olmuştur buna bir şey diyemem ama ben erkeğim normal sen kadınsın dikkat etmen lazımdı diyorsa işte orada ciddi ters bir kafa var.

Son düzenleme:
evlenip sonra seni aldatıp karşında ben ERKEĞİM derse yine alttan alabilecek misin ?

Beğen butonum yok......işin sonu buraya çıkıyor maalesf.......sen öpüşmeyi bırak.......sana sadık kalabilecek miymiş.....bunlara dikkat et istersen........buralara daha çok konu açarsın

Back
X