..........................................................................................

Ne deseniz haklisiniz. Ayriligi cok kez dusundum ama yapamadim. Bundan ayrilirsam karsima cikan baska erkekte gecmisimi kurcalayacak diye dusunmekten kendimi alamıyorum. Is yerinde cok kotu seyler yasadim. O gun bugündür psikilojik olarak ezik bir durumdayim. Kendimi savunma mekanizmam tukenmis gibi. Asla hakli cikaramiyorum kendimi. Zaten annem yasadiklarimi bilse kahrolur. Ne olur dualarinizi esirgemeyin benden. Tlf dan girdigim icin gec cvp yazıyorum ozur dilerim. Hepinize ayri ayri teşekkür ederim çünkü ciddi anlamda kendimi suclu hissediyordum. Sayenizde rahatladim. Allah razi olsun değerli yorumlariniz icin

Geçmişim deme artık hayatım de ve bu senin hayatın ne o şahsiyetin nede ailenin değil kendi doğruların vardır ona göre yaşarsın yanlışlarınla beraber kendi hayatını şekillendirmek senin bileceğin iş bir başkasının değil. Ezik durumdasın evet onun kölesi gibi davranarak ve ne kadar çok susarsan karşında ki o kadar çok konuşur.

Gerekir ise ailen ile konuşacaksın ben yapamıyorum bana davranışları bu diye hoş ailelerde saçmalayabiliyor olsun o erindir diye ama bu adam ki adam da denmez ya sana saygımdan ne ise bu adamın yaptıkları ile yeterince yıpranmışsın ve senin de psikolojin bozulmuş lütfen kendin ile bir mahkeme kur artıları eksileri bir yere koy ve kendince uygun olanı gerçekleştir.

Merhaba kizlar. Yapi itibariyle derdimi icimde yasayan biriyim, en yakinima bile cogu seyi anlatamam. Ama artik patlayacak gibiyim. Sizinle dertlesmek istedim ne olur beni kinamayin ve yorumlarinizi esirgemeyin. Oncelikle kendimi tanitayim. 27 yasindayim. Ozel sektorde cok iyi bir isim var. Ben diyeyim saf siz diyin salak bir kizim. Yedi aydir guzel giden bir ilişkim var. Hatta sozlendik. Cok yakin bir zamanda evlilik istiyoruz cokta seviyorum ama ters giden seyler var. Ask yonunden oldum olasi sanssiz bir kizimdir. Terk edilen taraf hep ben olmusumdur. Sozlumle tanistigim icin cok mutluyum fakat benim gecmisile ilgili sordugu sorulardan bikkinlik gecirdim. Erkek arkadaslarim oldugunu biliyor ama boyutunu anlatmadim daha dogrusu anlatamadım. Bana kimseyle opusup opusmedigimi sordu. Hayir dedim ama vicdanim sizlayarak dedim bunu. Cinsel birlikteligim olmadi kimsyle ama maalesef opustum. Cok pismanm ama yasadim ne yazikki. Sozlum cok kiskanc biridir. Is yerindeki erkeklerle selamlasmam bile tartisma konusu oldu cogu zaman. Facemdeki butun erkekleri sildirdi. Kendisinin izin vermedigi kimseyle konusmami istemedi tamam dedim ses etmedim. Hicbir saygisizlik yapmadim bu zamana kadar Allah sahit. Bana ssürekli gecmisimle igili yeminler ettiriyor ne yapacagimi sasirdm. Manen cok rahatsizim. Bu arada kendisinin bircok cinsel birlikteligi olmus anlattigina gore. Ama ben erkegim bazi ihtiyaclarim var kadinlarin daha dikkatli olması gerekir diyor. Psikolojim cok bozuk. Anlatacağım baska seyler varda uzun oldu yazim galiba. Ettigim yeminler beni huzursuz ediyor. Ve bunu durup durup tekrarliyor. Tovbe ettim, sadaka verdimama sorulari ve israrlari bitmek bilmiyor. Akil verin kizlar yalvaririm

Seni o kadar iyi anliyorum ki.. seninkinin zihniyetinden bir tane de bende var. Sen seversin, cok seversin o seni ne kadar uzse de vaz gecemezsin.. sen vazgectiginde o seni birakmaz zaten.. insanlar beynini kemirir hayatini mahvetme boyle bir adamla diye.. senin icin bin bir parcadir.. sonuc olarak hic bir yere varamazsin canim. Yasamadan bilinmez boyle seyler...
Benim asil kabul edemedigim sevgilinin daha once birliktelikleri olmasi.. o sana opusmeyi sorarken sen ona hesabini sormuyor musun onun gecmisinin..
O senin uzerine her geldinde sende onun yuzune vur nasil oluyormus gorsun..
Zor canimm Allah sabir versin insallah duzelir hersey .. insallah mutlu olur atlatirsin bugunleri..

Ben eşimle evlendiğimde "bakire"değildim..yaklaşık 8 ay flört ve 9,5 aylık evliliğimizde bi kere bile sormadı bana geçmişimi..öyle bi adamı sev ki,seni sadece sen olduğun için sevsin ve namusu sadece iki bacak arası olarak görmeyen biri olsun..böyle adamlar için harcadığın her saat senin için zaman kaybı..

geçmişimi okuyunca aklıma uçuk uçuk altından hakikaten kalkılmayacak şeylerden bahsediyo sandım, öpüşmeden bahsediyomuş, bence de geçmişim deme alaksız çağrışımlar yaptıryosun

bu adamın kıskançlığını sevgiden sanıyorsanız yanılıyorsunuz bununki tamamen hastalık zaten çok şeyler yaşıyan erkekler böyle çok sorgular buadamın şüpheciliği yer bıtıtrı insanın ömrünü yarınöbür gun bababndana kıskanır bu senı

Dozunda olan kıskançlık hani tatlı kıskançlık güzeldir. Karşındakine tebessüm ettiren, hayatı dar ettirmeyen... Ama sizin sözlünüz dozu çoktannn aşmış hatta bunu kendinde hak olarak görmeye başlamış... Sizi şimdiden bu kadar ezen, sorgulayan, baskı altında tutmaya çalışan biri evlenince kendinde neleri hak görmez ki... Eminim sadece erkek olduğu için aldatma hakkı bile olacaktır hatta buna uygun güzel kılıflar da bulacaktır. Böyle düşünmeye devam edersen o zaman da ezik ezik aldatılmayı kabul eder sana Allah'ın bir lütfu olan bu güzelim hayatı kendine zehir edersin... Daha gençsin 27 yaşındaymışsın üstelik çalışıp kendi paranı da kazanıyorsun, daha karşına kimler çıkacak bilmiyorsun hemen pes etme... Böylesiyle olacak evlilik olmasın daha hayırlı...

Ne deseniz haklisiniz. Ayriligi cok kez dusundum ama yapamadim. Bundan ayrilirsam karsima cikan baska erkekte gecmisimi kurcalayacak diye dusunmekten kendimi alamıyorum. Is yerinde cok kotu seyler yasadim. O gun bugündür psikilojik olarak ezik bir durumdayim. Kendimi savunma mekanizmam tukenmis gibi. Asla hakli cikaramiyorum kendimi. Zaten annem yasadiklarimi bilse kahrolur. Ne olur dualarinizi esirgemeyin benden. Tlf dan girdigim icin gec cvp yazıyorum ozur dilerim. Hepinize ayri ayri teşekkür ederim çünkü ciddi anlamda kendimi suclu hissediyordum. Sayenizde rahatladim. Allah razi olsun değerli yorumlariniz icin

Gözüm seğiriyor yeminlen. 4 gün önce çektirdiğim yirmilik dişimin boşluğu zonkluyor hatta. Kıl diplerim acı çığlıkları atıyor. O kadar gerildim...
Arkadaşım... Bundan ayrılırsan karşına daha beteri de çıkabilir bunun garantisi yok. Çok daha iyisi de çıkabilir. Bunun da garantisi yok. Hiçbir birliktelik gelecekteki daha iyi ya da kötü ihtimalleri düşünerek sürdürülmez. Neden suçlu hissediyorsun kendini yahu? Evliya değil karşındaki adam. Geçmişi temiz bir herif de değil. Kendini suçlu hissedeceksen illa ki, yaradan karşısında hisset. Biz kadınlara öyle bir dayatılmış ki erkek egemenliği, yaradandan öte tutuyoruz erkekleri. Yıllarca yaptıklarından dolayı yaradan karşısında vicdan azabı çekmeyen hatunlar, geçmişi kirli bir adam karşısında hissediyor bu azabı. (Sizi kastetmiyorum) Neden? Nihayetinde karşındaki günahkar bir kul yahu. Kim ki o...

Yapmayın bunu kendinize Allah aşkına ya. Burada ne söylersek söyleyelim fayda etmeyecek biliyorum. Zira kadınların içinde "evlenince değişir ki ehe. Çok sever ki ehe" umudu vardır. Ne yaparsa yapsın aşk uğruna maruz görülür. Nihayetinde erkektir, hakkıdır. Ama yapmayın bunu kendinize... Eş olarak değerlendirmiyorum sözlünüzü. İnsan olarak değerlendiriyorum. Empatiden yoksun, bencil, hatalarını sorgulamadan başkasına hesap sorma hakkını kendinde gören bir zat görüyorum. Mevzu cinsellik de değil öpüşüp koklaşma da. Mevzu, böyle bir adamın tüm hayatınızı bu karakterle heba edeceğidir. Bu konuda daha fazla yazmayacağım. Zannediyorum derdinizi anlatıp rahatlamak istediniz. Ayrılmayacaksınız, devam edeceksiniz. Kolaylıklar diliyorum size.

Son düzenleme:
Ben eşimle evlendiğimde "bakire"değildim..yaklaşık 8 ay flört ve 9,5 aylık evliliğimizde bi kere bile sormadı bana geçmişimi..öyle bi adamı sev ki,seni sadece sen olduğun için sevsin ve namusu sadece iki bacak arası olarak görmeyen biri olsun..böyle adamlar için harcadığın her saat senin için zaman kaybı..
aslında olması gereken erkek tipi o. ama maalesef bizim gibi toplumlarda bulunmadık hint kumaşı gibi azınlıktalar hala anladığım kadarıyla.

Valla seven adam böyle olmaz tatlim, hepimiz evliyiz ve kac kadin evlenmeden önce biriyle cikmadi, el ele tutusmadi, öpüsmediki? Bunu hatta erkekler bilir ama sormaz, sorgulamaz ve konunun hic bir sekilde acilmasinida istemez, yani normali budur. Yok ben önüme gelenle yattim, ama senin tenine dokunan bile olduysa öldürürüm ayaklari yapan bir adamla sen gercekten ciddi olabilirmisin hic?
Hatta yalan söyledim, evet birseyler yasadim ama cinsel iliski degil, bu yüzden seninle evlenmekten vaz gectim, icim rahat etmiyor, insallah tertemiz birini bulursun kafana göre de ve cek git.
Hatta seni o sekilde kabul ediyorum, yok seni seviyorum dese bile affetme, geri dönme, cünki yarin bir gün evlendikten sonra her tartismada bunu basina kalkacak, tüm akrabalarinizada anlatir kendi hatalarini görmezden gelir, herseyde zeytinyagi gibi üste cikmak ister.

Dügününe günler kala nisan atan kizlar var, lütfen cesaretli ol, ailenle konus ve yapamiyacagini söyle, sonradan kucaginda bir bebek, elinde bir cocukla baba evine geri dönüp dul olacagina, simdiden at sözü gitsin.
Birde cidden bu adam seni öldürebilir ilerde...yani sizofren belirtiler var bunda, hic normal ayak degil söyleyim tatlim....

Bunun sonu erkek adam aldatıra çıkar.......tüm evle senin ilgilenmen gerekliliğine çıkar.......ailesine saygıdan öte kayıtsîz ve şartsız itaat etmen gerektiğine çıkar.......çocukla sadece senin ilgilenmen gerektiğine çıkar............ne alaka deme.......hepsinin cevabınin ama ben erkeğim olduğunu bil
Peki sen hangisine ses çıkarmak istiyorsun............hadi herşey mükemmel olmasın ama bir evlilikte olmazsa olmazlar illaki olmalıdır.........sonra boşanmak zorunda kaldığında daha çok yıpranırsın
Ben evlendiğimde kadınlar kulübünden haberim yoktu........kadınlar kabullenmekte zorlanırlar......sen bunu yapma lütfen

Bana her ne olursa olsun kabulumsun dese ben ona iyice baglanirdim zaten. Ama son birkac gundur ustuste ettirdigi yeminler beni cok rahatsiz etti. Onun israrlari bir yana Allah'tan korkuyorum ben. Bu yeminler beni o yuzdende rahatsiz ediyor. Seninle evlenecem ben diyor ama gecmisi kurcalamaktanda vazgecmiyor. Eskiden onu kaybetmekten cok korkardim ama artik inceldigi yerden kopsun diyorum. Ha birde gecmiste yasadiklarini cekinmeden anlatir. Ben rahatsiz oluyorum birkac kez dile getirdim ama arada anlatmaktan vazgecmiyor. Iyiki varsiniz kizlar. Kimseye anlatamamistim bunlari.

Kendini böyle göz göre göre ateşe atan kadınlara üzülüyorum ya, bu adamla ömür geçer mi
Bu sadece öpüşmeyle, bekaretle kalmaz ki
Bir aklını başına devşir arkadaşım ne demek yapamıyorum, ayrılamıyorum
Bir ömür bu çileyi çekeceksin farkında mısın?
Sonra da boşanmayla vs. uğraş dur tabi yapabilirsen

Bana her ne olursa olsun kabulumsun dese ben ona iyice baglanirdim zaten. Ama son birkac gundur ustuste ettirdigi yeminler beni cok rahatsiz etti. Onun israrlari bir yana Allah'tan korkuyorum ben. Bu yeminler beni o yuzdende rahatsiz ediyor. Seninle evlenecem ben diyor ama gecmisi kurcalamaktanda vazgecmiyor. Eskiden onu kaybetmekten cok korkardim ama artik inceldigi yerden kopsun diyorum. Ha birde gecmiste yasadiklarini cekinmeden anlatir. Ben rahatsiz oluyorum birkac kez dile getirdim ama arada anlatmaktan vazgecmiyor. Iyiki varsiniz kizlar. Kimseye anlatamamistim bunlari.

Anlatınca bir b.k zannediyor kendini de ondan
Aklınca oo sekste süperim tavrı
En tiksindiğim erkek tipi yattığı kalktığıyla hava atmaya çalışan :120:

aslında olması gereken erkek tipi o. ama maalesef bizim gibi toplumlarda bulunmadık hint kumaşı gibi azınlıktalar hala anladığım kadarıyla.

Katılıyorum canım..hiçmi merak etmez ve sormaz?? Sormadı..ama ben başta anlattım durumumu,bi ilişkim oldu ve böyleyken böyle..cvp:"beni ilgilendirmiyor" oldu,benimle birlikteyken ne yaptığın önemli dedi..konu sahibinin bi güzel silkelenip kendine gelmesi lazım.

muhtemelen kendisisnin cinsel sorunları var, yoksa normal bi adam sözlüsüne cinsel ilişkilerini anlatıp caka satmaz. ve cinsel olarak kendine güvenmediğini düşünüyorum, bu sorunları yüzünden senin herhangi bişey yaşamış küçücük bir tecrübe edinmiş olman fikri de onu korkutuyo olabillir. ama seks deneyimlerini ballandıra ballandıra sana anlatıyosa kesin sorunlu ve bu konuda kompleksi var, üzgünüm.

En basından deseydınız bi ömür bunu ıcınızden atamazsınız hazır sogumussunuz da dogruyu söyleyin gitsin .. hersey olacagına varır. Benım kimseyle öpusmemı istemeyen birinin sex hikayelerini dinlemek zorunda degilim :19:

Katılıyorum canım..hiçmi merak etmez ve sormaz?? Sormadı..ama ben başta anlattım durumumu,bi ilişkim oldu ve böyleyken böyle..cvp:"beni ilgilendirmiyor" oldu,benimle birlikteyken ne yaptığın önemli dedi..konu sahibinin bi güzel silkelenip kendine gelmesi lazım.

İşte böyle bir erkekten koca da olur çok iyi bir baba da... Seni sahiplenir, her zaman arkanda durur... Delikanlılığı sözde değil yaptıklarındadır. Çok sevindim sizin adınıza Allah daha da mutlu mesut etsin inşallah. Konu sahibi arkadaşa da örnek olması dileğiyle.

Off canım ya sen bu adamı konuşturdukça konuşturuyorsun burada söylediklerinin bir kısmını ona söylesen zaten kendi defolup gider. Bu adamın zihniyeti bozuk bak yarın öbür gün karı beni delirtmeler ile delirtir seni hem bakire iste hemde maceralarını anlat sana saygısı yok ya bu insanın kendisine zaten hiç yok lütfen bak sende kendine saygını yitirmeye başlamışsın daha önce de dedim ruh halin bozulmaya başlamış yıpranmışsın nasıl bir karakter bu ya.

Evlendikten sonra yine buraya pişmanlıklarını yaz bari de bu tür erkeklerle evlilik arefesinde olan kızlarımız örnek alsınlar. Senin yaşayacağın pişmanlıkları kötü günleri yaşamasınlar...

Benim aklıma bir de ne geliyor biliyor musun.......bu adam o kadar önüne gelenle yattı ki bir kadınla uzun süreli birlikte olma konusunda kendinden emin değil.........çünkü eğer öyleyse senden çok çabuk sıkılacak ve cinsellik sekteye uğrayacak.......ne yazık ki yetersiz bir erkek olacak......işte tam bu noktada kendi yetersizliğini farkedemeyecek kadar bakire bir kızla evliliği sürdürebileceğini düşünüyor......benim .oktan evliliğimin altından bu çıkmıştı.......elbette o zamanlar çok toy ve saftık.........bana aşırı olan ilgisinin ve kıskançlığınin altından bòyle patalojik bir kişilik çıktı...........evlenmek için acele etme derim

Back
X