- Konu Sahibi mimozacicegi85
Ne deseniz haklisiniz. Ayriligi cok kez dusundum ama yapamadim. Bundan ayrilirsam karsima cikan baska erkekte gecmisimi kurcalayacak diye dusunmekten kendimi alamıyorum. Is yerinde cok kotu seyler yasadim. O gun bugündür psikilojik olarak ezik bir durumdayim. Kendimi savunma mekanizmam tukenmis gibi. Asla hakli cikaramiyorum kendimi. Zaten annem yasadiklarimi bilse kahrolur. Ne olur dualarinizi esirgemeyin benden. Tlf dan girdigim icin gec cvp yazıyorum ozur dilerim. Hepinize ayri ayri teşekkür ederim çünkü ciddi anlamda kendimi suclu hissediyordum. Sayenizde rahatladim. Allah razi olsun değerli yorumlariniz icin
Geçmişim deme artık hayatım de ve bu senin hayatın ne o şahsiyetin nede ailenin değil kendi doğruların vardır ona göre yaşarsın yanlışlarınla beraber kendi hayatını şekillendirmek senin bileceğin iş bir başkasının değil. Ezik durumdasın evet onun kölesi gibi davranarak ve ne kadar çok susarsan karşında ki o kadar çok konuşur.
Gerekir ise ailen ile konuşacaksın ben yapamıyorum bana davranışları bu diye hoş ailelerde saçmalayabiliyor olsun o erindir diye ama bu adam ki adam da denmez ya sana saygımdan ne ise bu adamın yaptıkları ile yeterince yıpranmışsın ve senin de psikolojin bozulmuş lütfen kendin ile bir mahkeme kur artıları eksileri bir yere koy ve kendince uygun olanı gerçekleştir.