..........................................................................................

bu haberı şimdi okudum konu sahıbı arkadaşım mutlaka okumalısın şüphecei erkeklerin sonu bu

geçen Nisan ayında bir çocuk annesi 28 yaşındaki eşi Deniz Binen'i, kendisini aldattığı iddiasıyla 21 bıçak darbesi ile öldüren hastanede temizlik işçisi eşi 25 yaşındaki Selam Binen'in yargılanmasına Diyarbakır 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı. Hazırlanan iddianamede hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istenen Selam Binen'in dosyasında çarpıcı detaylar yer aldı. Cinayetten hemen sonra yakalanarak polis tarafından sorgulanan Selam Binen, öldürdüğü eşi ile 2.5 yıl önce severek evlendiğini, 6 aylık 'Kevser' adında bir kız çocukları olduğunu söyledi. Şubat ayında eşi tarafından kızının bir fotoğrafının çekildiğini, fotoğrafı detaylı incelerken, kızının göz retinasına yansıyan ve eşinin yanında olan bir erkekten şüphelendiğini söyleyen Binen şöyle dedi: "Eve çalar saat görünümünde gizli kamera yerleştirdim. Görüntüleri izlediğimde eşimin gözünün kameraya takıldığını, sürekli çalar saate baktığını fark ettim. Kamerayı fark ettiğinden şüphelendiğim için, duvar saati görünümünde gizli kamera alarak eve yerleştirdim. Evde olmadığım saatlerde eşimin evin içinde 'ateşim var gelsene bana' diye müstehcen şarkılar mırıldandığını duydum. Mutfakta kısık sesle telefonda birine anladığım kadarıyla 'birazdan bana gel' diyordu. Eşimin başka şüpheli durumunu tespit edemedim. Bir gece eşim ve çocuğum yatak odasında uyurken oturma odasının camına taş atıldı. Cama çıkarak dışarı baktım ve dışarı çıkıp sokak aralarını kontrol ettim ama kimseyi göremedim. Eve döndüğümde dairenin giriş kapısının sürgüsü çekilmişti. Eşimin kapıyı arkadan sürgülemesi şüphelerimi artırdı. Eşimin kameranın üzerini bezle kapattığını düşündüğüm için bu kez eve gizli ses kaydı sistemi kurdum. Aynı gün yıllık izne ayrılarak eşimi takip etmeye karar verdim. Gece eşim uyurken gizli kamera ve ses kayıt cihazını faal duruma getirdim. Ertesi gün eşimle yeni ev bakmaya gittik. Bir erkeğin bizi takip ettiğini fark ettim. Sonra bu kişi ortadan kayboldu. Annemlere gidip, ses kaydı ve görüntüleri izledim. Görüntülerde birşey yoktu. Ses kaydında ben uyuduktan sonra çamaşır makinesinin sıkma programında çalıştığını ve bu sesler arasında uzaktan eşimin sevişme seslerini duydum. Görüntü ve sesleri eşimin ağabeyine izletip dinlettim. Görüntülerde ve seste birşey olmadığını söyledi. Sonra bizim eve giderken, sokakta bir erkeğin beklediğini gördüm. Göz göze geldiğimde yüzünü duvara döndü. Bu kişiden şüphelendim. Eşimi de alarak annemlere gittim. Görüntüleri ve sesleri burada herkese dinlettim."

'EŞİMİ BENİ ALDATIRKEN GÖRMEDİM'

İfadesinde, cinayet günü eşini konuşturmak için bıçağı doğrultup, kiminle ilişkide olduğunu sorduğunu belirten Selam Binen, ona karışmayacağımı, çocuğuna bağışlayacağımı söylediğini ifade ederek, şöyle dedi: "Eşim oturma odasına gelmemi, gerçeği söyleyeceğini söyledi. Oturma odasına geçtik. Çocuğu kucağıma aldığım esnada pencereyi açarak, 'İmdat adam öldürüyorlar' diye bağırmaya başladı. Onu içeri çekmeye çalıştım. Eşim dönerek bıçağın olduğu sağ elime müdahale etti. O sırada itiş kakış oldu. Bıçak sağ koluma saplandı. Amacı bıçağı elimden alıp beni öldürmekti. Elimden bıçağı almaya çalıştığında ona saplandı. Niyetim öldürmek değildi. Yaraları boğuşma sırasında oldu. O beni bırakınca, ben de bıraktım ve bir daha vurmadım."

KAYITLARDA ŞÜPHELİ DURUMA RASTLANMADI

Cinayet sonrası savcılıktaki ifadesinde ise Selam Binen, "Eşimin beni aldattığının kanıtı olan hard diski polise teslim ettim. İncelenmesini ve aldattığı kişinin bulunmasını istiyorum. Eşimin benden gizli kullandığı telefonun ve eve kurduğum ses kayıt cihazının incelenmesini istiyorum" dedi.

Selam Binen'in savcılıktan incelenmesini istediği gizli kamera ve ses kayıt cihazları bilişim uzmanları tarafından incelenerek konuşma dökümleri ortaya çıkarıldı. Bilişim uzmanları tarafından hazırlanan raporda, kayıtlarda şüphelinin iddia ettiği gibi sevişme seslerinin tespit edilemediği, genç kadının cep telefonununda da aldatma olayına dair bir bulgu olmadığını ve gizli kameranın kayıtlarından da dikkat çekilen bir görüntüye rastlanmadığını belirtildi.

"İZİN VER SON KEZ KIZIMLA VEDALAŞAYIM"

Selam Binen'in eve yerleştirdiği ses kayıt cihazındaki sesler de çözülerek tutanak haline getirildi. Tutanakta genç kadının ölmeden önceki son sözleri de yer aldı. Tutanakta cinayet öncesi konuşmalar şöyle belirtildi:

Kadın: Ölümü göze aldım, bağırmayacağım. Artık ne yaparsan yap, herşeye razıyım.

Erkek: Ver elini bağlayayım. Zaten seni öldüreceğim, doğruyu söyle. O adam bana dedi ki; öldür. Deniz, telefonu çıkar,seni öldüreceğim.

Kadın: Vallahi Selam öldür.

Erkek: Deniz öldürürüm ama söyle, önce oranı keserim, sonra dilini, sonra işkence ederim.

Kadın: Bana bu iftirayı atma.

Erkek: Söyleyeceksin, yoksa her tarafını keserim. Öldürmem, bacaklarını, oralarını keserim, devamında öldürürüm, seni paramparça ederim.

Kadın: Selam bak elim bağlı.

Erkek: Doğruyu söyle o kimdir?

Kadın: Kızımı kucağıma alayım, öldür beni. Ölümden korkmuyorum.

Erkek: Seni tek şartla öldürmem. Bana kim olduğunu söyleyeceksin.

Kadın: Öldür dedim, fakat kızımı yanıma getir. Gel içeri gidelim, kızımı getir yanıma, son bir defa. Kimseyle görüşmüyorum, bağırmıyorum, izin ver kızımla vedalaşayım, elim bağlıdır.

ÖLDÜRÜRKEN ÇOCUĞU KUCAĞINDAYDI

Ses kaydındaki konuşmalarda Selam Binen'in 1 dakika 14 saniyesüren eşini bıçaklaması olayı sırasında kucağında 6 aylık kıza Kevser'in bulunduğu da ortaya çıktı. Tutanakta çiftin ses kayıt cihazından uzaklaştıkları ve genç kadının son sözünün ise, "Tamam, beni öldür" olduğu belirtildi. Daha sonra genç kadının yalvarmaya benzer sesler çıkardığı, hemen sonrasında ise çığlık seslerinin yükseldiği ve cinayet sırasında babasının kucağında olan 6 aylık Kevser'in sürekli ağladığının duyulduğu belirtildi. Selam Binen'in bu sırada yaralı eşine, "Kimdir o, son anda söyle" dediği ve olaydan sonra saat tıkırtısı ve bebek oyuncağının müzik sesleri ile ses kaydının bittiği belirtildi.

muhtemelen kendisisnin cinsel sorunları var, yoksa normal bi adam sözlüsüne cinsel ilişkilerini anlatıp caka satmaz. ve cinsel olarak kendine güvenmediğini düşünüyorum, bu sorunları yüzünden senin herhangi bişey yaşamış küçücük bir tecrübe edinmiş olman fikri de onu korkutuyo olabillir. ama seks deneyimlerini ballandıra ballandıra sana anlatıyosa kesin sorunlu ve bu konuda kompleksi var, üzgünüm.

İşte bu adamın defolu kişiliğinden öte yetersiz olabileceğini düşünüyorum......evliliklerin bitişinin önemli bir kısmının aldatılma olduğunu unutmayın

Bana her ne olursa olsun kabulumsun dese ben ona iyice baglanirdim zaten. Ama son birkac gundur ustuste ettirdigi yeminler beni cok rahatsiz etti. Onun israrlari bir yana Allah'tan korkuyorum ben. Bu yeminler beni o yuzdende rahatsiz ediyor. Seninle evlenecem ben diyor ama gecmisi kurcalamaktanda vazgecmiyor. Eskiden onu kaybetmekten cok korkardim ama artik inceldigi yerden kopsun diyorum. Ha birde gecmiste yasadiklarini cekinmeden anlatir. Ben rahatsiz oluyorum birkac kez dile getirdim ama arada anlatmaktan vazgecmiyor. Iyiki varsiniz kizlar. Kimseye anlatamamistim bunlari.

27 yaşında, çalışan, ayakları yere basan birisiniz, sizi gereksiz ve rahatsız edici sorularıyla, aşırı kıskançlıklarıyla bunaltan bir adama ses çıkarmıyorsunuz, sorularını bir tarafa bırakın, onun izni olmadan herhangi bir erkekle konuşamıyorsunuz, face'ten tüm erkekleri sildirmiş, ziyadesinden fazla kıskanç biri, inanın böyle bir adamla ömür geçmez:50:
Bugün bunları yapan evlenince baskılarını daha da artırır, üstelik kendi yaptıklarını utanmadan anlatıyor, bak süper bir erkek buldun kendine kıymetini bil tavrı bu, çünkü ona göre erkek dediğin istediği kadınla birlikte olur ama sen birine Merhaba bile diyemezsin dersen edebinden şüphe duyar.

Henüz ortada nikah yokken tekrar düşünmenizi öneririm, herşeyinizi sorgulayan bir adamla hayatı paylaşabilecek misiniz?

Off canım ya sen bu adamı konuşturdukça konuşturuyorsun burada söylediklerinin bir kısmını ona söylesen zaten kendi defolup gider. Bu adamın zihniyeti bozuk bak yarın öbür gün karı beni delirtmeler ile delirtir seni hem bakire iste hemde maceralarını anlat sana saygısı yok ya bu insanın kendisine zaten hiç yok lütfen bak sende kendine saygını yitirmeye başlamışsın daha önce de dedim ruh halin bozulmaya başlamış yıpranmışsın nasıl bir karakter bu ya.

Ise basladigim zaman amirlerimin ahlaksiz olusu, sarkintilik yapmaya calismalari ve benm buna müsaade etmemem sonucunda is yonunden baskilara maruz kalmam beni psikolojik olarak cokertti. Hatta mobbinge maruz kaldım. Bunun vermiş oldugu ruhsal bozuklukla hayatım duzene girsin istedm. Ama kader bu sekilde gösterdi yuzunu. Her gun dua ediyorum. Rabbim sana siginiyorum diye. Allah sizlerin yuvasini mutlu etsin kizlar tabi cumlemizin

Bu arada; tovbe ettin madem, bunu bir daha dillendirmemen gerekir. Uygun olan budur. Tovbe etmek demek bir daha tekrarlamayacagim Allahim, hic yasanmamis kabul et demek. Ama sen Allahin bile affetmek istedigi seyleri durup durup didikliyorsun. Ne kadar dogru sence?

Ikincisi; dogruyu soyluyor olsan bile surekli yemin ettirilmek zorunda birakilman cok cirkin. Buna bir cozum bulman gerek. Tavrini sert bir sekilde koyman gerek.

Ayrica; ayril, sakladiklarini da soyle kurtul gitsin fikrine sicak bakmadim ben. Asil ayrilacaksan asla soyleme. Cunku anlattigin gibi davranan adam opusmenin ustune bin katip sagda solda da anlatabilir, turlu turlu rezillikler de cikarabilir.

Ayrilacaksan bu yaptiklarini kaldiramiyorum deyip git ki hep bir pismanlik kalsin icinde.

Merhaba kizlar. Yapi itibariyle derdimi icimde yasayan biriyim, en yakinima bile cogu seyi anlatamam. Ama artik patlayacak gibiyim. Sizinle dertlesmek istedim ne olur beni kinamayin ve yorumlarinizi esirgemeyin. Oncelikle kendimi tanitayim. 27 yasindayim. Ozel sektorde cok iyi bir isim var. Ben diyeyim saf siz diyin salak bir kizim. Yedi aydir guzel giden bir ilişkim var. Hatta sozlendik. Cok yakin bir zamanda evlilik istiyoruz cokta seviyorum ama ters giden seyler var. Ask yonunden oldum olasi sanssiz bir kizimdir. Terk edilen taraf hep ben olmusumdur. Sozlumle tanistigim icin cok mutluyum fakat benim gecmisile ilgili sordugu sorulardan bikkinlik gecirdim. Erkek arkadaslarim oldugunu biliyor ama boyutunu anlatmadim daha dogrusu anlatamadım. Bana kimseyle opusup opusmedigimi sordu. Hayir dedim ama vicdanim sizlayarak dedim bunu. Cinsel birlikteligim olmadi kimsyle ama maalesef opustum. Cok pismanm ama yasadim ne yazikki. Sozlum cok kiskanc biridir. Is yerindeki erkeklerle selamlasmam bile tartisma konusu oldu cogu zaman. Facemdeki butun erkekleri sildirdi. Kendisinin izin vermedigi kimseyle konusmami istemedi tamam dedim ses etmedim. Hicbir saygisizlik yapmadim bu zamana kadar Allah sahit. Bana ssürekli gecmisimle igili yeminler ettiriyor ne yapacagimi sasirdm. Manen cok rahatsizim. Bu arada kendisinin bircok cinsel birlikteligi olmus anlattigina gore. Ama ben erkegim bazi ihtiyaclarim var kadinlarin daha dikkatli olması gerekir diyor. Psikolojim cok bozuk. Anlatacağım baska seyler varda uzun oldu yazim galiba. Ettigim yeminler beni huzursuz ediyor. Ve bunu durup durup tekrarliyor. Tovbe ettim, sadaka verdimama sorulari ve israrlari bitmek bilmiyor. Akil verin kizlar yalvaririm

27 yaşındayım diyorsun özel sektörde iyi bir işim var diyorsun kusura bakma ama bazı yönlerden yanlışların var. Misal şunu söyleyim sen bir bireysin elbette geçmişinde sevgilin olacak çıktığın insanlar olacak onlarla yaşadığın özel anlar olacak. bunlar ayıp değil ki saklıyorsun. bunlar senin tercihlerindi ve seni mutlu ettiyse probelme. gelgelelim sevgilinin aşırı kıskanç tavırlarına. nedir bu ya kimseyle konuşamaycaksın facten erkek arkadaşlarını sildirmek. liselimisiniz anlamadım ki. Bir de sana diyor ben erkeğim ihtiyaçlarım vardı sen kadınsın dikkaet edeceksin. Bu nedir ya tamamen cinsiyet ayrımcılığı ataerkil profille yetişmiş erkek tavrı. Erkek egemen bir toplumdan fazla bir şey beklemiyorum. Sende büyük ihtimal ata erkil bir zihniyetle yetiştirildiğin için o yasak bu yasak bu şekilde korkak tavır sergiliyorsun ona karşı. Açık ol ve gerçekleri söyle. Kısıtlamalarından sıkıldığını belirt olmadı ayrıl. Hayatını karartma böyle biriyle. BİREY OL !!!!

Katılıyorum canım..hiçmi merak etmez ve sormaz?? Sormadı..ama ben başta anlattım durumumu,bi ilişkim oldu ve böyleyken böyle..cvp:"beni ilgilendirmiyor" oldu,benimle birlikteyken ne yaptığın önemli dedi..konu sahibinin bi güzel silkelenip kendine gelmesi lazım.

Sana bir mesaj atmak istedim. Mesaj kutun doluymuş:)

Yine aynı vak'a. Saçmalığın daniskası, yani kendisi bir çok ihtiyacının olduğunu savunup yaptığını temize çıkarıyor aklı sıra ama senin eski ilişkilerini bilmesine rağmen senin kendini suçlu hissetmene sebep oluyor.

Allah aşkına bu erkekler bizim hormonlarımız yok mu sanıyor? Hayır bunu şundan dolayı söylüyorum, o ihtiyaç -tamam belki erkekler kadar değil ama- bizim içinde bir ihtiyaç. Biz kendimizi tutup, kendimizi hem böyle bir günaha kapatıyoruz hem de evleneceğimiz adama saklıyoruz da onlar neden yapamıyor ve hatta bunu erkeklik onuru haline getirip başarı gibi anlatıyorlar? Bu kafayı ben anlamadım, anlayamayacağım. Zinanın erkek için yada kadın için diye bir ayrımı yok. Kadın için ne kadar günahsa, erkek için de o kadar günah. Bunu bir o akıllarına sokamadılar, işlerine gelmediği için.

Canım, sen kendini hiç vicdanen suçlu falan hissetme, seni resmen o itmiş bu yalana. Başka çıkar yol bırakmamış. Bence bir daha sorup, üsteleyecek ve yemin isteyecek olursa rest çek. Bana güvenmiyorsan neden hala yanımdasın, güveniyorsan eğer ne sorularında bunaltıyorsun kaç kere hayır dedim ne duymak istiyorsun de. Tepkisinden falan korkma, çekinme. Kendinden emin konuş.

Ise basladigim zaman amirlerimin ahlaksiz olusu, sarkintilik yapmaya calismalari ve benm buna müsaade etmemem sonucunda is yonunden baskilara maruz kalmam beni psikolojik olarak cokertti. Hatta mobbinge maruz kaldım. Bunun vermiş oldugu ruhsal bozuklukla hayatım duzene girsin istedm. Ama kader bu sekilde gösterdi yuzunu. Her gun dua ediyorum. Rabbim sana siginiyorum diye. Allah sizlerin yuvasini mutlu etsin kizlar tabi cumlemizin

bak canım umarım evlenmiş olmak için yada şöyle diyeyim evleneyim bana kimse ilişmez gibi düşündelerdeysen çok çok çok büyük bir karanlığa doğru yürüyorsun. Sana bu şekilde saygısı olmayan adamın sevgisi yarar değil zarar verecektir. Allah büyük canım amin cümlemizin inş teşekkürler ama dua tek başına olmuyor yani nasıl anlatsam sen tarlayı ekmeden dua ederek ekin bekleyemezsin önce doğru ekini ekmen gerekir sonra rızkı beklersin şuan yanlış yapıyorsun susarak artık susma onun istediği biri olma kendin ne olmak istiyorsan o ol kimseye mecbur yada köle değilsin. Senin geçmişinde ne sıkıntı var hangimiz sevgimiz ile öpüşmedik el ele tutuşmadık hatta cinsellik yaşayanlarımız da var ama bu bizim tercihimiz çünki bu hayat bizim ve başkası yaşamıyor biz yaşıyoruz doğrusu ile yanlışı ile her şeyi ile bizim geçmiş geçmiş diye kendini artık hırpalama ve bu densiz insana haddini bildir dışardan bak bu karakterde bir insan ile ne işin olabilir evlilikte kim bilir ne gibi sorular ve sorunlar oluşturacaktır bence bu adam sorunlu zaten.

bu haberı şimdi okudum konu sahıbı arkadaşım mutlaka okumalısın şüphecei erkeklerin sonu bu

geçen Nisan ayında bir çocuk annesi 28 yaşındaki eşi Deniz Binen'i, kendisini aldattığı iddiasıyla 21 bıçak darbesi ile öldüren hastanede temizlik işçisi eşi 25 yaşındaki Selam Binen'in yargılanmasına Diyarbakır 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı. Hazırlanan iddianamede hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istenen Selam Binen'in dosyasında çarpıcı detaylar yer aldı. Cinayetten hemen sonra yakalanarak polis tarafından sorgulanan Selam Binen, öldürdüğü eşi ile 2.5 yıl önce severek evlendiğini, 6 aylık 'Kevser' adında bir kız çocukları olduğunu söyledi. Şubat ayında eşi tarafından kızının bir fotoğrafının çekildiğini, fotoğrafı detaylı incelerken, kızının göz retinasına yansıyan ve eşinin yanında olan bir erkekten şüphelendiğini söyleyen Binen şöyle dedi: "Eve çalar saat görünümünde gizli kamera yerleştirdim. Görüntüleri izlediğimde eşimin gözünün kameraya takıldığını, sürekli çalar saate baktığını fark ettim. Kamerayı fark ettiğinden şüphelendiğim için, duvar saati görünümünde gizli kamera alarak eve yerleştirdim. Evde olmadığım saatlerde eşimin evin içinde 'ateşim var gelsene bana' diye müstehcen şarkılar mırıldandığını duydum. Mutfakta kısık sesle telefonda birine anladığım kadarıyla 'birazdan bana gel' diyordu. Eşimin başka şüpheli durumunu tespit edemedim. Bir gece eşim ve çocuğum yatak odasında uyurken oturma odasının camına taş atıldı. Cama çıkarak dışarı baktım ve dışarı çıkıp sokak aralarını kontrol ettim ama kimseyi göremedim. Eve döndüğümde dairenin giriş kapısının sürgüsü çekilmişti. Eşimin kapıyı arkadan sürgülemesi şüphelerimi artırdı. Eşimin kameranın üzerini bezle kapattığını düşündüğüm için bu kez eve gizli ses kaydı sistemi kurdum. Aynı gün yıllık izne ayrılarak eşimi takip etmeye karar verdim. Gece eşim uyurken gizli kamera ve ses kayıt cihazını faal duruma getirdim. Ertesi gün eşimle yeni ev bakmaya gittik. Bir erkeğin bizi takip ettiğini fark ettim. Sonra bu kişi ortadan kayboldu. Annemlere gidip, ses kaydı ve görüntüleri izledim. Görüntülerde birşey yoktu. Ses kaydında ben uyuduktan sonra çamaşır makinesinin sıkma programında çalıştığını ve bu sesler arasında uzaktan eşimin sevişme seslerini duydum. Görüntü ve sesleri eşimin ağabeyine izletip dinlettim. Görüntülerde ve seste birşey olmadığını söyledi. Sonra bizim eve giderken, sokakta bir erkeğin beklediğini gördüm. Göz göze geldiğimde yüzünü duvara döndü. Bu kişiden şüphelendim. Eşimi de alarak annemlere gittim. Görüntüleri ve sesleri burada herkese dinlettim."

'EŞİMİ BENİ ALDATIRKEN GÖRMEDİM'

İfadesinde, cinayet günü eşini konuşturmak için bıçağı doğrultup, kiminle ilişkide olduğunu sorduğunu belirten Selam Binen, ona karışmayacağımı, çocuğuna bağışlayacağımı söylediğini ifade ederek, şöyle dedi: "Eşim oturma odasına gelmemi, gerçeği söyleyeceğini söyledi. Oturma odasına geçtik. Çocuğu kucağıma aldığım esnada pencereyi açarak, 'İmdat adam öldürüyorlar' diye bağırmaya başladı. Onu içeri çekmeye çalıştım. Eşim dönerek bıçağın olduğu sağ elime müdahale etti. O sırada itiş kakış oldu. Bıçak sağ koluma saplandı. Amacı bıçağı elimden alıp beni öldürmekti. Elimden bıçağı almaya çalıştığında ona saplandı. Niyetim öldürmek değildi. Yaraları boğuşma sırasında oldu. O beni bırakınca, ben de bıraktım ve bir daha vurmadım."

KAYITLARDA ŞÜPHELİ DURUMA RASTLANMADI

Cinayet sonrası savcılıktaki ifadesinde ise Selam Binen, "Eşimin beni aldattığının kanıtı olan hard diski polise teslim ettim. İncelenmesini ve aldattığı kişinin bulunmasını istiyorum. Eşimin benden gizli kullandığı telefonun ve eve kurduğum ses kayıt cihazının incelenmesini istiyorum" dedi.

Selam Binen'in savcılıktan incelenmesini istediği gizli kamera ve ses kayıt cihazları bilişim uzmanları tarafından incelenerek konuşma dökümleri ortaya çıkarıldı. Bilişim uzmanları tarafından hazırlanan raporda, kayıtlarda şüphelinin iddia ettiği gibi sevişme seslerinin tespit edilemediği, genç kadının cep telefonununda da aldatma olayına dair bir bulgu olmadığını ve gizli kameranın kayıtlarından da dikkat çekilen bir görüntüye rastlanmadığını belirtildi.

"İZİN VER SON KEZ KIZIMLA VEDALAŞAYIM"

Selam Binen'in eve yerleştirdiği ses kayıt cihazındaki sesler de çözülerek tutanak haline getirildi. Tutanakta genç kadının ölmeden önceki son sözleri de yer aldı. Tutanakta cinayet öncesi konuşmalar şöyle belirtildi:

Kadın: Ölümü göze aldım, bağırmayacağım. Artık ne yaparsan yap, herşeye razıyım.

Erkek: Ver elini bağlayayım. Zaten seni öldüreceğim, doğruyu söyle. O adam bana dedi ki; öldür. Deniz, telefonu çıkar,seni öldüreceğim.

Kadın: Vallahi Selam öldür.

Erkek: Deniz öldürürüm ama söyle, önce oranı keserim, sonra dilini, sonra işkence ederim.

Kadın: Bana bu iftirayı atma.

Erkek: Söyleyeceksin, yoksa her tarafını keserim. Öldürmem, bacaklarını, oralarını keserim, devamında öldürürüm, seni paramparça ederim.

Kadın: Selam bak elim bağlı.

Erkek: Doğruyu söyle o kimdir?

Kadın: Kızımı kucağıma alayım, öldür beni. Ölümden korkmuyorum.

Erkek: Seni tek şartla öldürmem. Bana kim olduğunu söyleyeceksin.

Kadın: Öldür dedim, fakat kızımı yanıma getir. Gel içeri gidelim, kızımı getir yanıma, son bir defa. Kimseyle görüşmüyorum, bağırmıyorum, izin ver kızımla vedalaşayım, elim bağlıdır.

ÖLDÜRÜRKEN ÇOCUĞU KUCAĞINDAYDI

Ses kaydındaki konuşmalarda Selam Binen'in 1 dakika 14 saniyesüren eşini bıçaklaması olayı sırasında kucağında 6 aylık kıza Kevser'in bulunduğu da ortaya çıktı. Tutanakta çiftin ses kayıt cihazından uzaklaştıkları ve genç kadının son sözünün ise, "Tamam, beni öldür" olduğu belirtildi. Daha sonra genç kadının yalvarmaya benzer sesler çıkardığı, hemen sonrasında ise çığlık seslerinin yükseldiği ve cinayet sırasında babasının kucağında olan 6 aylık Kevser'in sürekli ağladığının duyulduğu belirtildi. Selam Binen'in bu sırada yaralı eşine, "Kimdir o, son anda söyle" dediği ve olaydan sonra saat tıkırtısı ve bebek oyuncağının müzik sesleri ile ses kaydının bittiği belirtildi.

okurken cok kotu oldum sizofren kendi kafasindan bisey uydurmus

arkadasim sende cok iyi dusun kiskancligin fazlasida zarar

Ayrıca 27 yaşında bir kadına öpüştün mü diye sormak da ancak böyle ezik beyinli erkeklerin inandırılmak isteyeceği bir şey, komik :1:

Bu zihniyette biriyle ömrünü geçirmek istiyorsan her zaman yeminler etmeye mecbursun. Çünkü hep içerisinde şüphelerle yaşayacak. Seni geçmişin için mi seviyor(daha önce kimseyle yatmamış olman için mi), yoksa sen olduğun için mi? Geçmişinde cinsel beraberlik de yaşamış olabilirdin. Onun yaşamış olması nasıl normalse senin de bir şeyler yaşaman o kadar normal. Ben erkeğim yaparım ihtiyaclarm var deyipte bakire kadın istemek nasıl bir zihniyetse, bu düşünceye eyvallah eden kadının düşünce yapısı en az onunkiyle aynıdır benim için. Ezdirmeyin kadınlar kendinizi. Lütfen toplumun değil kendinizin doğruları olsun. Bu erkeklerde ki düşünce yapısını yaratmalarına geçmişten bu zamana biraz da biz kadınlar, analarımız sebep olmus. En azından bundan sonrası için kendimizi ezdirmeyelim. Öyle bir tavır al ki bir daha sana ne sorup soramayacağını iyi bilsin.

Ayrıca 27 yaşında bir kadına öpüştün mü diye sormak da ancak böyle ezik beyinli erkeklerin inandırılmak isteyeceği bir şey, komik :1:
adamın ciddi cinsel sorunları ve kompleksi olduğuna inanıyorum. sırf kıskançlık olsa bu sonuca varmazdım da kendi cinsel hayatını da anlatıyosa kıza, kesin bi anormallik var bu işte.
konu sahibi inşallah hayatını karartıcak bi hata yapmazsın, karşına insan gibi insanlar çıkar umarım. iyi gceler

Hicbirini sevmemis vakit gecirmek icin cikmis. Ben muhalefet olunca da ben her halti yaptim sen de mi yapmak zorundasin diyor. Ses cikaramiyorum

Kusura bakma da ne terbiyesiz bi sözlün var
Sen de bu adamdan hemen uzaklaşacağın yerde,nasıl soru sormasını engellerim diyorsun
Geçmişi bir daha açarsan bu iş biter de
Bu kadar sessiz olmak zorunda mısın
Kıymetin artmaz merak etme,sadece dalına biner nasıl ezerim daha fazla diye
Sevmemiş de vakit geçirmiş de...onlar kadın değildi sanki
Gurur haysiyet yoktu sanki...Tutturmuşlar eğlenecek kadın moduna
Her haltı yerler afedersiniz ,sonra da bakire kız arayışna girerler
Bunun erkeği bayanı yok arkadaş,şimdi kabullenirsen bunu
Evlenince de aldatır,ben erkeğim yaparım der
İzin verme böyle lakayt konuşmalara
Geçmiş geçmiş de kaldı :20:

Back
X