- Konu Sahibi ccrescentt
-
Selam ccrescenttikinize de başarılar. keşke aşkım da benim yanımda olsaydı ben de onunla birlikte yapardım ben de 1.63 boyunda ve 62 kiloyum. ben 69-60kilo arasında birlikte zayıflıyor forumuna takılıyorum. ben daha 2. haftama girdim rejimde. Ama sana önerebildiğim birşey var: defter tut. bu çok işe yarıyor. ne yediğini ne kadar yediğini hangi spor ne kadar yaptığını falan yaz. hatta ben rejimle ilgili herşeyi yazıyorum: hangi spor ne kadar kalori yakar, hangi gıda kaç kalori, günlük spor planım, hedeflerim, düşüncelerim, yediklerim (bunu her zaman yazmıyorum, ama her gün yapsam daha faydalı olur sanırım), hangi gıdalar faydalı vesaire vesaire....ben her gün 30 dakika koşuyorum, ben koşmaktan nefret ederdim ama artık alıştım. sonra hergün 30dakika da yağ yakıcı hareket yada karın-popo-bacak hareketleri uyguluyorum. yasaklı listem var, onu daha sıkı denetlemem lazım ( her yasaklı yiyecekten yediğimde 50 kuruş 1 lira para cezası olabilir aslında:44:). Yasaklı yiyeceklerim tabii ki: hamur işleri, gazlı içecekleri tatlılar. saat akşam 6dan sonra birşey yemiyorum. Yoğurdu öğünlerde tüketiyorum, bazen hatta akşam yemeği yerine bir küçük yoğurt yiyorum. ben aşkım geçen 2 sene önce her sabah yarım saat koşarak ve biraz yediklerine dikkat ederek 8 kilo vermişti. Geçen sene de işe bisikletle giderek forma girdi. kışın yine şişti, havaların ısınması ile o da yine bisiklete binip aldığı kiloları vermeyi planlıyor. benim uyguladıklarım bunlar. öpüyorum seni
Selam ccrescenttikinize de başarılar. keşke aşkım da benim yanımda olsaydı ben de onunla birlikte yapardım ben de 1.63 boyunda ve 62 kiloyum. ben 69-60kilo arasında birlikte zayıflıyor forumuna takılıyorum. ben daha 2. haftama girdim rejimde. Ama sana önerebildiğim birşey var: defter tut. bu çok işe yarıyor. ne yediğini ne kadar yediğini hangi spor ne kadar yaptığını falan yaz. hatta ben rejimle ilgili herşeyi yazıyorum: hangi spor ne kadar kalori yakar, hangi gıda kaç kalori, günlük spor planım, hedeflerim, düşüncelerim, yediklerim (bunu her zaman yazmıyorum, ama her gün yapsam daha faydalı olur sanırım), hangi gıdalar faydalı vesaire vesaire....ben her gün 30 dakika koşuyorum, ben koşmaktan nefret ederdim ama artık alıştım. sonra hergün 30dakika da yağ yakıcı hareket yada karın-popo-bacak hareketleri uyguluyorum. yasaklı listem var, onu daha sıkı denetlemem lazım ( her yasaklı yiyecekten yediğimde 50 kuruş 1 lira para cezası olabilir aslında:44:). Yasaklı yiyeceklerim tabii ki: hamur işleri, gazlı içecekleri tatlılar. saat akşam 6dan sonra birşey yemiyorum. Yoğurdu öğünlerde tüketiyorum, bazen hatta akşam yemeği yerine bir küçük yoğurt yiyorum. ben aşkım geçen 2 sene önce her sabah yarım saat koşarak ve biraz yediklerine dikkat ederek 8 kilo vermişti. Geçen sene de işe bisikletle giderek forma girdi. kışın yine şişti, havaların ısınması ile o da yine bisiklete binip aldığı kiloları vermeyi planlıyor. benim uyguladıklarım bunlar. öpüyorum seni
Canımm öncelikle hayırlı olsunn:)) en önemli şey insanın karar verebilmesi zaten benimde yarın ikinci haftam olucak.. belim 7 cm incelmiş.. haftada bir tartılıyorum ben.. ilk hafta 3.7 kg verdim.. bu haftada sanırım en az 1.5 kg vermişimdir.. yarın büyük gün benim için :) herşeyin başı spor.. şimdi sorucaksınız neler yaptın diye.. kendi konumdada anlattım ama rağbet görmedi :):) bol proteinli yiyecekler.. hiç aç kalmadım.. ve spor:) her güüünn.. en az bir saat yürüyorum.. bu iki saatide buluyor.. bol yeşilçay.. akşam 6dan sonra yemekk yokkk böyle diyim:) benimde hedef kilom 50:) 61.7'yle başladım.. Galiba 56 falan olmuşumdur iki haftada.. azmedersen kilo vermek hiçte zor bişi değil.. ve ilk bir hafta çok iyi olduğum içinde bir gün kendimi ödülendirdim.. ödülde önemli bu haftada kendimi ödüllendirirmiyim bilmiyorum verdiğim kiloya bağlı :)
Teşekkür ederim tatlımmmm :) Sen baya güzel kilo vermişsin hem de çok kısa sürede maşallaaahhh sanaumarım bu hafta da böyle devam eder merak ettim yrn tartılınca yaz da hemen bakıcam :) 1 haftada güzel kilo verebilmişsen haftada bir gün ödül bence de hiç fena fikir deilmiş
Spor kesinlikle çok önemli ben bu konuda cok tembelim sanırım :) yurdumun önünden fakülteye servis var 15 dk yürümek bile zor geliyo ringe biniyorum
yazarım yarın canımm:) nappıcakmışızz? üşenmekten vazgeçicekmişizz.. :) buarada hangi üniversite yeditepe falan mı ? :) ne kadar hareket o kadar incelik:) bak 1 saat önce eve geldim trenle 9 durak mesafelik yere gittim 10 kmden fazla :) banada ilk fazla geliyordu yavaş yavaş yükselttim.. önce 5-6 km deerkeen.. şimdi arkadaşlarımla buluşucağım yer 5-6 kmlik bi yerse 1 saat önceden çıkıp yürüyorum :)
Bende ring kullanmayıp yürüycem bundan sonra heveslendim =)) hatta kampüs içindeki spor salonuna neden yazılmıyorum diye de düşünmeye başladım :))
Ben İstanbul Teknik Üniversitesi'ndeyim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?