- Konu Sahibi ccrescentt
-
Öncelikle başarılar diliyorum.. :) bende diyete başlayalı 3.gün bugun.daha bazı şeylere alışamadım dün 2 lt içtim bugun yarım lt falan mesela..bunun için o suyu masanda tut okulda falan ikide bir iç az az . ben yeşilçayda içiyorum günde en az 1 fincan.
daha az yemek daha cok sporla bu iş olacak inş :) benim hedefim bi 5 kilo tabi şimdilik.yaz gelmeden halletseydik iyiydi kolay gelsin hepimize :)
Aynen cnm yaza biraz daha ince girebilmek güzel olurdu :) sen kaç kilosun boyun yaşın ne cnmm merak ettim :)
bende bir konu açtım birkaç gün önce :)
20 yaşındayım 1.72 boy 70 kilo ile başladm üç günde 68,4 olmuşm..boydan biraz kurtarıyorum ama nereye kadar sakla hiç iyi hissetmyorm :) 3 gündür kararlıym ama cnm :)
en az bi on gün kadar devam edeceğim umarım başarılı olurum ya :) sana da kolay gelsin canm :)
keşke biraz da bu işte başarılı olanlar bize tavsiye verse :2:
Canım popo ve bacak için ne önerirsin??
Valla bu hafta baya iyiydik cnm ilk haftanın hevesi olsagerek :) tatıdaki deişikleri farkettkçe daha fazla heves ederiz diye umuyorum sonuçta sağlığımız için bi yerde :) Ben de erkek arkadaşım da 1.5 kilo verdik :) o çok azimli maşallah böyle devam ederse sırf o yemio die yiemiycem ben de
Bugün sabah dişçiye gittim ve maalesef saat 1e kadr yemek yiyemedim. Aslında tedavi de yapılmadı sdce kontroldu ve moralim bozuldu 2 kanal tedavisi 1 dolgu 2 de alt 20lik dişlerim cekilceksadece sıvı seyler tüketebiliorum desem yeri var
saat 1 gibi bi kase mercimek corbası, iki kaşık arpa şehriye pilavı, iki kaşık da havuclu yogurt yedim
saat 4.30 gibi de bi kase domates corbası, 2 kaşık patates püresi
akşam 8de de bi kase k-fleks yedim
yaklaşık 2 lt suyum da bitmek üzereeeee :)
dişlerim yüzünden meyve fln yiemiorum çok sert gelio
Sealm güzelim. nasıl gidiyor ? Bizim forumdaki kızlar biberiye yağında bahsediyorlardı da, sana söyleyeyim dedim. Hatta diyet forumun birinde topic olarak var. biberiye yağını sürüp streç folyo ile karnını sarıp, spor yapıyorlarmış. birinde incelme olmuş. Ben de lahana yağı var. birinin başarı öyküsünde okumuştum, her akşam lahana yağı sürüp streç folyo sarıp öyle egzersiz yaptığını...HCR35 galiba...bugün lahana yağı ile yapacağım sporumu, bakalım 1 ay sonra fark görecekmiyim...
hayırlısı olsun bakım :)) zor bır maraton ühühühühühü bende basladım açım açççççççççççççççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?