• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

65-75 kilo aralığındakiler buraya 90 gün programı uyguluyoruz :)

aklıma geldikçe yazıyorum umarım yardımcı oluyordur. bide yemekten yarım saat önce 1 bardak su yemekten 2 saat sonraya kadar su yok. midenin asitini seyreltiyormuş su sindirime engel oluyormuşuz. mide 2 saatte büyük ölçüde sindirirmiş zaten. zaten yemekten önce ve sonra 1 bardak içsek 6 bardak 1 bardakta yatarken 7 oldu bile 1.5 kgye denk gelir buda. bitki çayları ve çorbalarda su atmazmış vücuttan. kahve çay içmek su içmek değilmiş. bide 1.5 iççeksen hergün iç bigün 1lt ertesi gün 2 öbür gün 1.5 yapma demişti düzenli hergün aynı miktar içtiğinde vücut su tutmazmış aksi halde organlar susuz kalmamk için su biriktirirmiş. su içtikçe bu sabah yataktan zor kalkıyorum muhabbetide kalmıyor kan suyla beraber daha akışkan oluyormuş ve daha iyi hissediyorsun yorgunluğun azalıyor.

tamam dediklerini yapıcam inşallah..teşekkür ederim sana arasıra ceviz yememde sakınca varmı sence..birde ben egede oturuyorum z.yağından başka bişi kullanmam iyi yani..ben bişi itiraf edeyimmi benim kilo alma sebebim uyku..geç yatıp geç kalktığım günler oluyor keyfi tabiki gece uyuyamıyorm çogu zaman.sabahta uyanamıyorum:5: ve diyelim 11 de kalktım bazen kahvaltı yapmadan misafirliğe gittiğim dahi oluyordu düşün gerisini bazı günler tek öğün bile yediğim oluyodu ben çok yemekten değilde dengesiz beslenmektn aldım :6: bugn erken kalktım anca kahvltı yapıcam sabah ve yatarken mutlaka su içerim ama gün içinde saatler e yayıcam

son msjını yeni okudum tamda benim istediğim konuyu yazmışın yataktan çıkmak ölüm gelirdi demek bu yuzdenmiş tmm o zaman her gün 2 lt diyorum

tamam dediklerini yapıcam inşallah..teşekkür ederim sana arasıra ceviz yememde sakınca varmı sence..birde ben egede oturuyorum z.yağından başka bişi kullanmam iyi yani..ben bişi itiraf edeyimmi benim kilo alma sebebim uyku..geç yatıp geç kalktığım günler oluyor keyfi tabiki gece uyuyamıyorm çogu zaman.sabahta uyanamıyorum:5: ve diyelim 11 de kalktım bazen kahvaltı yapmadan misafirliğe gittiğim dahi oluyordu düşün gerisini bazı günler tek öğün bile yediğim oluyodu ben çok yemekten değilde dengesiz beslenmektn aldım :6: bugn erken kalktım anca kahvltı yapıcam sabah ve yatarken mutlaka su içerim ama gün içinde saatler e yayıcam

bende düzensiz yemekten dediğin gibi tek öğün yediğm coktu. lisede 50 kgydim. üniversite 3. sınıfta 70 olmuştum sırf yemek yerine abur cubur yemekten aç kaldıkça kg veririm sanmaktan. 3.sınıfta bi başladım hergün sabah 15 dk yürüyordum okula dönüştede. porsiyonları küçülttüm 60 oldum. evlendim 4 senede sürekli ala ala 77 oldum. eşimle alıştım kahvaltıya ortaokuldan beri aç giderdim okula yiyemezdim sabah. dediğin gibi 11de yiyordum bide 5 de arası sonrası abur cubur. yaz günü kola meyve suyu limonata 1 bardak su içmeden yatağa girdiğimi bilirim. diyetisyenim bana rejim yapmıyorum yemek yememi düzenliyorum diye düşün demişti. ben tembellikten yapmıyorum ama İbrahim saraçoğlunun maydanoz kürü var. 15 -16 maydanoz saplarıyla beraber 1 bardak su 1 limonun suyu rondoda 1 dk çekip süzmeden içiyorsun kahvaltıdan 30 dk önce kanı ve karaciğeri temizliyormuş sabah zor kalkıyorum diyenlere yapın diyor annem yaptı karaciğeri için sabah yataktan kanapeye ordan yere :) kalkmamk içn uğraşan annem yoktu. 15 gün yapıp 1 hafta ara verilcek. ben üşengecimdir yapamıyorum o yüzden.

birbirimizi motive edelim ki daha cabuk verelim. tabi canım ara öğünde meyve yerine 2 ceviz yada 5-6 fındık yiyebilirsin yada 1 avuç leblebi. diyetisyen bana herşeyi ye ama ölçülü az olsun canın tatlı mı çekti 1 mama kaşığı al eşin yerken ama o kadar da kal derdi. börek mi yicen 1 dilim ye öğünün birinde hiç ekmek yeme peynirinden yada kıymandan azalt börek neliyse. öğlene hiç yağ koymadan sebze çorbası pişir evdeki bütün sebzelerden at yrm havuç patates kabak 2 çiçek karnabahar brokoli 5 yaprak ıspanak 1 tane pırasa ne sebze istersen1 kaşık bulgur 2 kaşık mercimek yağ salça sıfır tuz az böreği dengeledik derdi

bende düzensiz yemekten dediğin gibi tek öğün yediğm coktu. lisede 50 kgydim. üniversite 3. sınıfta 70 olmuştum sırf yemek yerine abur cubur yemekten aç kaldıkça kg veririm sanmaktan. 3.sınıfta bi başladım hergün sabah 15 dk yürüyordum okula dönüştede. porsiyonları küçülttüm 60 oldum. evlendim 4 senede sürekli ala ala 77 oldum. eşimle alıştım kahvaltıya ortaokuldan beri aç giderdim okula yiyemezdim sabah. dediğin gibi 11de yiyordum bide 5 de arası sonrası abur cubur. yaz günü kola meyve suyu limonata 1 bardak su içmeden yatağa girdiğimi bilirim. diyetisyenim bana rejim yapmıyorum yemek yememi düzenliyorum diye düşün demişti. ben tembellikten yapmıyorum ama İbrahim saraçoğlunun maydanoz kürü var. 15 -16 maydanoz saplarıyla beraber 1 bardak su 1 limonun suyu rondoda 1 dk çekip süzmeden içiyorsun kahvaltıdan 30 dk önce kanı ve karaciğeri temizliyormuş sabah zor kalkıyorum diyenlere yapın diyor annem yaptı karaciğeri için sabah yataktan kanapeye ordan yere :) kalkmamk içn uğraşan annem yoktu. 15 gün yapıp 1 hafta ara verilcek. ben üşengecimdir yapamıyorum o yüzden.
onu ben soğan kürüm bitince yapayım yaa:40: hem maydanozuda çok severim..teşekkür ederim konuyu saptırmak istemem ama genç kızlığımdan beri bacak ağrısı çekiyorum romatizma yok dedi dr ama bu aralar gene aynı inan gece boyu bacaklarımı nereye atacağımı bilemiyorrum sürekli ovlayasım geliyo belki ona bil fayda eder şifa allahtan ben şimdi bir yumurta biraz çökelek 4 zeytin ve 1 dilim ekmekle kahv.yaptım..yarım kt su içmiştim iki saat sora yarım şişe daha..o zaman bu diyet değil ya çok gzl düzenlii hayat sevdim ltfn irtibatı koparmayalım hangi şehirde oturuyorsunuz

onu ben soğan kürüm bitince yapayım yaa:40: hem maydanozuda çok severim..teşekkür ederim konuyu saptırmak istemem ama genç kızlığımdan beri bacak ağrısı çekiyorum romatizma yok dedi dr ama bu aralar gene aynı inan gece boyu bacaklarımı nereye atacağımı bilemiyorrum sürekli ovlayasım geliyo belki ona bil fayda eder şifa allahtan ben şimdi bir yumurta biraz çökelek 4 zeytin ve 1 dilim ekmekle kahv.yaptım..yarım kt su içmiştim iki saat sora yarım şişe daha..o zaman bu diyet değil ya çok gzl düzenlii hayat sevdim ltfn irtibatı koparmayalım hangi şehirde oturuyorsunuz

güzel kahvaltı oldu. ankaradayım canım. sen nerdesin ???????? tanışalım bu arada adım yasemin 26 yaşındayım atanmaya uğraşan Türkçe öğretmeniyim evliyim 4,5 yıllık bebişim yok :( bütün gayretim onun için. istediğin kgye inince 1 kaç kaşık fazla 1 köfte daha cok haftada 2 yerine 3 yumurta yemeğin yanına 2 kaşık pilav makarna ekleyerek 300kalori daha fazlalaştırcam arada kaçamak yapsanda yeme düzenin bu olcak hep demişti. ama ben güzelim diyeti bozdum. neyse zararın neresinden dönsek kar.

adım benan bende muğlada oturuyorum.evliyim 1.5 yıl oldu(ne çabuk geçti)çalışmıyorum kurankursu öğreticisi olmak için sınavlara falan giriyorum bende yeterlilik yani..benime bebeğğim yok neden olmuyok=( bende artık herkesin sormasından sıkılmaya başladım insanlar ee işin gücünde yok bari bebek doğur gözüyle bakıyo=( yasminn kullandığıma bin pişmanım kendimi suçluyorum

adım benan bende muğlada oturuyorum.evliyim 1.5 yıl oldu(ne çabuk geçti)çalışmıyorum kurankursu öğreticisi olmak için sınavlara falan giriyorum bende yeterlilik yani..benime bebeğğim yok neden olmuyok=( bende artık herkesin sormasından sıkılmaya başladım insanlar ee işin gücünde yok bari bebek doğur gözüyle bakıyo=( yasminn kullandığıma bin pişmanım kendimi suçluyorum

özel değilse bi nedeni var mı olmamasının. bende öyle soranları öldürmek istiyorum bazen. benimki 4.5 oldu bide düşün. benim adetlerim düzensizleşti evlenince herkes olur öyle dedi bende aldırmadım 2 yıl istemedim çalışıyordum dersanede zaten sonra bıraktım hafta sonu çalışmaktan bıktım eşim evde ben işte o işte ben evde. mebe gireyim diye uğraşıyorum 2 yıldır. sonra bıraktık korunmayı 6 ay sonra dra gittim adetlerim düzensiz diye pko teşhisi koydu yumutlamam düzenli değilmiş ilk dediği şey en az ağırlığının %10ununu ver hatta daha da fazlasını. 10 kg verdim artık 28-30 günde bir adet oluyorum yumurtlamam da ilaçla düzene girdi ama hala olmadı en son 3 ay ara verdi drum bu ay 2.ayım vücudum ilaçlarla aldığım hormonlardan temizlensin diye. ilaçlarda kg almamı kolaylaştırıyordu 5 kg vermeden gelme mayısa demişti 3 verdim. bakalım mayısta adet olunca tekrar gitcem nedir durumum

ya şimdi ben evlendikten sonra yassmin kullanmak istedim bebek için 7 ay falan kullandım sonra bebek istiyoruz die bıraktım bu arada aldım kiloları sonra 6 ayda anca kendine gelir vücut dediler oda geçti dr a gittim şinir oldum ordada....kadına diyorum ki benim adetim 8 gün gecikti diyorum son zamanlar kiloda almaya başladım diyorum acaba pko başlangıcı olabilirmi falan dedim dur bakalım öyle bi defa adet gecikmesiyle hemen pkomu olunur die azarladı beni bilgilendireceğine sonra muayene etti beni bi engelin yok dedi bende tmm dedim ama aklıma birşey takılıyordu sormadığıma bin pişman oldum .neyse eve geldim adet oldum.sonra her ay deniyoruz ama yumurtlama günümü tutmuyor bilmiyorum başka bi dr a gidicem birdahaki ay.adetlerim düzensiz ama 1 hafta oynuyor en fazla ...görümcemde senin gibi gitmiş dr ona kilo vericeksin demiş spora yazılmış bir ay sonra hamileymiş.ama 3 kg verdim dio bide ilaç vermiş istersen adını öğrenebilirim.çok memnun doktorundan anlata anlata bitiremiyor.oda kilo alınca adet olamıyormuş pko galiba oda ama hamile kalması mucizeymiş öle dio başka bi dr senin cocugun olmaz demiş:3:

ya şimdi ben evlendikten sonra yassmin kullanmak istedim bebek için 7 ay falan kullandım sonra bebek istiyoruz die bıraktım bu arada aldım kiloları sonra 6 ayda anca kendine gelir vücut dediler oda geçti dr a gittim şinir oldum ordada....kadına diyorum ki benim adetim 8 gün gecikti diyorum son zamanlar kiloda almaya başladım diyorum acaba pko başlangıcı olabilirmi falan dedim dur bakalım öyle bi defa adet gecikmesiyle hemen pkomu olunur die azarladı beni bilgilendireceğine sonra muayene etti beni bi engelin yok dedi bende tmm dedim ama aklıma birşey takılıyordu sormadığıma bin pişman oldum .neyse eve geldim adet oldum.sonra her ay deniyoruz ama yumurtlama günümü tutmuyor bilmiyorum başka bi dr a gidicem birdahaki ay.adetlerim düzensiz ama 1 hafta oynuyor en fazla ...görümcemde senin gibi gitmiş dr ona kilo vericeksin demiş spora yazılmış bir ay sonra hamileymiş.ama 3 kg verdim dio bide ilaç vermiş istersen adını öğrenebilirim.çok memnun doktorundan anlata anlata bitiremiyor.oda kilo alınca adet olamıyormuş pko galiba oda ama hamile kalması mucizeymiş öle dio başka bi dr senin cocugun olmaz demiş:3:

sen başka bir dra git 1 yıl dolmadı korunmasız sanırım 1 yılı doldurmadan da ilgilenmiyorlar. bebek istiyorum olmuyor de bi kan tahlili falan yaptır ne biçim dr bunlar insan bi akıl verir hemen azar. benimde oynardı 1 hafta 3-4 ayda bir de olmuyordum. sor görümcene bakalım merak ettim ne kullanmış klomendir büyük ihtimalle ilk onu verirler

haklısın bende öyle dedim 1 yıl mı beklemem lazım dedimm ewet dedi bu ay soğan kürü yapıyorumda olmazsa gidicem ama ona bir yıldır istiyoz mu desem gerçi o özelde olduğundan ilgiilenir die düşünüyorum.bide benim hiç ama hiç akıntım olmuyo bunu sormadığıma çok pişmanım bu konuda bilgin varmı azda olsa olması gerekmezmi..:26::26::26: ben sorayım görümceme tamam canım

haklısın bende öyle dedim 1 yıl mı beklemem lazım dedimm ewet dedi bu ay soğan kürü yapıyorumda olmazsa gidicem ama ona bir yıldır istiyoz mu desem gerçi o özelde olduğundan ilgiilenir die düşünüyorum.bide benim hiç ama hiç akıntım olmuyo bunu sormadığıma çok pişmanım bu konuda bilgin varmı azda olsa olması gerekmezmi..:26::26::26: ben sorayım görümceme tamam canım

bilmem ki cnm banada azda olsa olması lazımmış gibi geliyor ama bilmiyorum bu konuda bişey. neyse çıkıyorum ben temizlik günüm bu gün öğleden sonra girerim tekrar

tamam kolay gelsin sana bende hava açtı yuruyuşe çıkacağım bişey söylimmi bu ayda adet olucam gibi ben öyle hissediyorum of off inşallah aynı anda hamile kalırız kiloda alcaz ama sonra beraber veririz :9:

Kizlar buhun 4.haftama girdim ve tan 4 kilo verdim ama hala belli olmuyor .. bu araa benan12 yasmini bende kullandim hemde 2 yil hic arakiksiz bebek dusunduk ve biraktim 15. Hun sonra yunurylamam oldu ve Allahima cok sukur yavrum dogdu ve simdi tekrar yasmin kullaniyorum hic sikayetim yok.. Allahim isteyen herkeae nasip etsin anneligi..

bna herkez kullanırken aa sakın kullanma sonra zor oluyor bebek dediler ben artık ondan bilir oldum =( beklide başka bi sorun var dr un göremedği tamam arkadaşım sağol.bu arada tebrik ederim 4 kilo cok şey demektir neler yaptın yaz bakalım

Demek her vucut farkli ikuyor canim en kisa zamanda anne olursun canim Allah gonlune gore versin... valla ben 0 seker yapiyorum ( tabi ara kacamaklar oluyor ) haftada 3 gunde spor yuzme dahil hazirana kadar 60 olmam lazim

Kizlar buhun 4.haftama girdim ve tan 4 kilo verdim ama hala belli olmuyor .. bu araa benan12 yasmini bende kullandim hemde 2 yil hic arakiksiz bebek dusunduk ve biraktim 15. Hun sonra yunurylamam oldu ve Allahima cok sukur yavrum dogdu ve simdi tekrar yasmin kullaniyorum hic sikayetim yok.. Allahim isteyen herkeae nasip etsin anneligi..

Demek her vucut farkli ikuyor canim en kisa zamanda anne olursun canim Allah gonlune gore versin... valla ben 0 seker yapiyorum ( tabi ara kacamaklar oluyor ) haftada 3 gunde spor yuzme dahil hazirana kadar 60 olmam lazim

haftada 1kg cok güzel. şekerden başka yaptığın şeyler yok mu??????? benimde ilk hedefim 65 sonra 60 ve inş 55

Son düzenleme:
bugün tekrar başladım rejime kg 70 hedefim 65 (şimdilik)

kahvaltı:
2 yeşil 4 siyah zeytin
1 kibrit k peynir
1 tutam limonlu maydanoz
1 dilim ekmek
az şekerli 1 bardak çay (çayı şekersiz içemiyorum 2 küp şekerden yrm küp şekere düştüm)

ara: doğadan 7 otlu çay

öğle: 1.5 kepçe mercimek çorbası
2 yemek kaşığı kavurma
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt

ara : yarım yeşil elma

akşam planım:
1 kepçe çorba
5-6 yaprak sarma
1 dilim ekmek
salata

arada da kalan elmamı yerim bide 7 otlu çay tamam

umarım günü böyle tamamlarım bu saate kadar 7 bardak su içtim
3daha içersem 10 yani 2 lt oluyor. içerim daha erken

Son düzenleme:
Bende hafta sonu cok kaçırdım kızlar ya bugün yine motive ettim kendimi. Sabah gittim pastaneden çavdar ekmegıne sandviç yaptırdım. 6 gibi tarhana çorbası 2 dilim çavdar ekmeği 4 tane de sarma yedim. Artık bir şey yemem herhalde.çok acıkırsam k flakes falan belki. Bu arada çayı şekersiz içemeyenlere önerim kıtlama olayı. bana bir arkadaşım önerdi. şimdi 1 şekerle 3 kupa çay içiyorum. muhakkak deneyin

Back
X