65-75 kilo aralığındakiler gelin hep birlikte verelim kiloları

Diyetmidedin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
14
4
36
27
Uzun süredir kadınlarkulübündeki diyet gruplarını okuyorum okuduklarımın çoğunda belli bi yerden sonra konu ya başka yerlere gidiyo ya artık kimse yazmıyo. Ben diyorum ki kilolarımızı gruplayalım ve herkes birbirine yakın kilolarda olacağı için bi yarış halinde olalım hatta bundan dolayı kayıt oldum kadınlar kulübüne..ben 72.6 kilodayım şu an ve mayısın 6 sı gibi 68 kiloya düşmek istiyorum.Siz de isterseniz bana katılabilirsin hep beraber kilolarımızı vermiş oluruz.Herkes şimdilik küçük hedeflerini yazsın ve her salı tartılıp sonuçları buraya yazalım.Benim uzun süreli hedefim 55 kiloya düşmek.Ama yaklaşık 18 kilo vermem gerektiğini düşününce moralim bozuluyor bu yüzden şimdilik hedefim 68 insallah istediğimiz sonuçları elde ederiz katılımlarınızı bekliyorum

merhabalar,
bende uzun zamandır diyet yapıyorum ama nedense akşam saatlerinde hep bozuluyor. 3 haftadır arada bozarak 79 kilodan 76 kiloya düştüm isterseniz beraber iletişimde olarak birbirimize destek olabiliriz. Ben bugün sabah şekersiz nescafe, öğlen bir kepçe yayla çorbası, 1 kepçe kuru fasülye yedim, akşama ıspanak ve yoğurt yemeyi planlıyorum.artık vazgeçmek istemiyorum. Şunu anladım ki kilodan tek kurtuluş istikrar hedefe ulaşana kadar vazgeçmemek.hedef 65 :) umarım ogünleri görereğim.

Tamam o zaman birlikte devam edelim her sali kilo takibi yapariz hedeflerimiz de cok yakin zaten insallah bende 65 e kadar dusebilirim bu sure zarfinda bu arada ben sabahtan kahvaltidan 20 dk once ibrahim saracoglunun maydonozlu limonlu kurunu uyguluyorum bu 3.gunum zayiflamaya cok bi faydasi var mi bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez

dün ilk günü kaçamaksız tamamladım. bugün son gaz devam.maydanozlu limonlu kürü nasıl yaptınız

Bende bugun cok az bi kacamak yaptim ama yarin telafi edicem insallah :) sabah kahvaltidan 20 dk once 15,16 sap maydonoz 1 limonun suyu ve bir bardak suyu blendirdan geciriyorum tamamen icebilecegim kivama gelene kadar sonra iciyorum 15 gun boyunca icilecek sonra 1 hafta ara verip bi 15 gun daha icebilirsin ama sonra bi 6 ay kadar ara verilmesi gerekiyor

bende 66 kiloym yaza dugunum var ve mayista gelinlik bakacam zayiflamam gerek 56 olsam ne guzl olur size katilabilirm birbirimizi destekleyebilrz

Merhaba kızlar ben de aranıza katılabilir miyim? Bir yıl oldu evleneli, bana 8 kiloya mal oldu . Nedendir bilmem her şeyi yemek istiyorumya da yiyebileceğimi sanıyorum. Eşim söylenmeye başladı bile. Birbirimize destek olalım 1 ayda 5 kilo verelim ne dersiniz

Ben bugün bunları yedim: 1 etimek 1 yumurta 1 parça peynir 6 7 tane kuru kayısı 1 portakal öğlende yumurta yicem akşam mercimek çorbası düşünüyorum. bir de 17:00den sonra yemek yok. Nasıl sizce

Bence iyi programin bende sabah 2 haslanmis yumurta 1 dilim tam bugday cok kucuk bi parca beyaz peynir 4 tane cherry domates yedim bir de sekersiz 1 cay ictim kahvaltimi gec yaptigim icin ara ogun yapamiycam bugun aksam da mercimek corbasi ve firinda tavukbir parca yemeyi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…