• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

65' e adım adım ...

Sisko ama gururlu

Hedefe doğru adım adım 💪🫰
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2020
4.062
10.249
208
Başlangıç kilom 89.35
22 Eylül : 88.65
İnşallah hedefim 65 e düşmek Rabb'im azim ,güç kuvvet ve dirayet versin ve sağlık versin inşallah

Kesin ve net yapılacaklar (inşallah Rabb'im mani vermezse)
Günlük 15 dk lessie yapılacak
2.5 3 lt su içilecek

Rabb'im sağlığıma kavuşmak için bana fırsat ve dirayet güç kuvvet ver ...

15 dk lessie 1 mile yapıldı
1000067029.webp

Son düzenleme:
İnşallah canım inşallah bugün aile hekimine gidip geldim az bir şey yürüdüm.1200 adım yani ama takaatim kesildi daha toplayamadım
Hiç gücüm yok gibi
Doktora gittin mi günlük 15 16 dk sporla olacak iş değil en azından 2 gün falan yüzmeye başla ve yediklerini düzenle atıyorum 21 gün kaçamak yapma

Doktora gittin mi günlük 15 16 dk sporla olacak iş değil en azından 2 gün falan yüzmeye başla ve yediklerini düzenle atıyorum 21 gün kaçamak yapma
Randevu aldım kardiyoloji için onu bekliyorum yüzmeye gidecek durumum yok şuan kas romatizması ve baska rahatsızlıklarım var elimden geleni yapmaya çalışıyorum odadan geçerken yorulup dinleniyorum kendimi 1 2 senedir toplayamadım
Teşekkür ederim önerileriniz için

Randevu aldım kardiyoloji için onu bekliyorum yüzmeye gidecek durumum yok şuan kas romatizması ve baska rahatsızlıklarım var elimden geleni yapmaya çalışıyorum odadan geçerken yorulup dinleniyorum kendimi 1 2 senedir toplayamadım
Teşekkür ederim önerileriniz için
Bazen belediyeler ücretsiz kurs vs açıyor ya da havuz kullanımı uygun oluyor ibbde Pilates bile var
18 19 yıldır doktorlarla muhatapim zaten teşekkür ederim önerileriniz için
Neden bi sağlık sorunu mu var? Bazen çoğu sağlık sorunun temelinde kilo ve beslenme var gerçekten iyi beslenin protein sayın vitamin takviyeler kullanın

Bazen belediyeler ücretsiz kurs vs açıyor ya da havuz kullanımı uygun oluyor ibbde Pilates bile var

Neden bi sağlık sorunu mu var? Bazen çoğu sağlık sorunun temelinde kilo ve beslenme var gerçekten iyi beslenin protein sayın vitamin takviyeler kullanın
Doğrudur biliyorum ama bir gün iyiysem 3 4 gün yerimden kalkamıyorum düzenli gidilmezse kayıt silinip 1 sene başka kursa kayıt olamıyorsunuz bide evime uzak aracım Yok
Bu hastalıklara yakalandığımda 20 yaşında 53 kiloydum doğru diyorsunuz kilo dan dir

Doğrudur biliyorum ama bir gün iyiysem 3 4 gün yerimden kalkamıyorum düzenli gidilmezse kayıt silinip 1 sene başka kursa kayıt olamıyorsunuz bide evime uzak aracım Yok
Bu hastalıklara yakalandığımda 20 yaşında 53 kiloydum doğru diyorsunuz kilo dan dir
Toplu taşıma var senin için ölmüş bence böyle bi isteksizlik depresyon mızıkçılık var ne desem alınıyorsun ben senin hastalığını bilemem soruyorum ne diye çoğu hastalığın temelinde kilo beslenme var kalp için doktora gitsen sana zayıfla der mesela adım gibi eminim

Toplu taşıma var senin için ölmüş bence böyle bi isteksizlik depresyon mızıkçılık var ne desem alınıyorsun ben senin hastalığını bilemem soruyorum ne diye çoğu hastalığın temelinde kilo beslenme var kalp için doktora gitsen sana zayıfla der mesela adım gibi eminim
Doğru diyorsunuz

Evet yaa inanmazsin 200 kiloyum şuan ve kokuyorum pislikten çünkü hantal işe yaramaz biriyim
Benden size birşey çıkmaz sizinle kavga edip karşılık verip sizinle savasamam siz haklısınız derim sadece
Siz haklı ve mükemmelsiniz

Ben sizi terslemedim hastayım dedim tek tek yazmak zorundamiyim anlamadım ki

Yine sardınız kızcağıza... Yahu dediği şey çok basit. Hastalıkların var ve öyle kolay kilo veremiyorum. Hasta ne demek? Bunun neresini anlamıyorsunuz? Hem hasta hem aracı yok anlaşılmayacak ne var?

Back
X