- 7 Mayıs 2020
- 4.936
- 11.801
- 208
- Konu Sahibi Sisko ama gururlu
Zencefil çayimi içtim
Suyumu 1 lt ye tamamladım
15 dk egzersiz yaptım
Suyumu 1 lt ye tamamladım
15 dk egzersiz yaptım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kardeşim dr kalp ilacı verdi inşallah o iyi gelirMerhabalar sağlık sorunlarınızdan dolayı spor yapamadığınızı yazmıştınız. Benim bir iki tavsiyem olacaktı.
Bazal metabolizmanızı öğrenip beslenmenizi sağlığınıza da uygun bir şekilde planlamanız.
Hareket olarak da illa kardiyo, koşu yürüyüş olmak zorunda değil. Önemli olan kalori yakmanız. Oturduğunuz yerden masaya vurup darbuka çalmak bile bir harekettir. Ha kardiyoya göre çok az kalori harcatır ama yine harcatır. Oturduğunuz yerden eğilip kalkmak, ayaklarınızı hareket ettirmek vs. 10 kalori 10 kaloridir deyip azdan az da olsa yakabilirsiniz. Damlaya damlaya göl olur misali.
İnşallahİnşallah kardeşim dr kalp ilacı verdi inşallah o iyi gelir
İnşallah canım inşallahİnşallah
Allah şifa versin
Rahatsızlığınız umudunuzu kaybetmesine neden olmasın. Hızlı olacağına azdan az olsun. Siz sağlıklı, emin adımlarla ilerleyin.
İnanıyorum ki bu süreçte hem sağlığınıza kavuşacaksınız hem de ideal kilonuza
Ayda 2 kilo hedefi koydum inşallah başarırımİnşallah
Allah şifa versin
Rahatsızlığınız umudunuzu kaybetmesine neden olmasın. Hızlı olacağına azdan az olsun. Siz sağlıklı, emin adımlarla ilerleyin.
İnanıyorum ki bu süreçte hem sağlığınıza kavuşacaksınız hem de ideal kilonuza
İnşallah başarırsınız. Siz sağlığınız el verdiğimce elinizden geleni yapın. Muhakkak karşılığını alırsınız. Hayat da böyle değil mi zaten önce tedbir sonra takdir.Ayda 2 kilo hedefi koydum inşallah başarırım
Aynen öyle çok teşekkür ederimİnşallah başarırsınız. Siz sağlığınız el verdiğimce elinizden geleni yapın. Muhakkak karşılığını alırsınız. Hayat da böyle değil mi zaten önce tedbir sonra takdir.