• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

65' e adım adım ...

Tahlil sonuçlarım çıktı ilaçlarımı yazdı aile hekimim ilaçlar ve iğneye devam edeceğim
Demir eksikliği ferritin kolesterol kalsiyum B12 diplerde
O yorgunluk çarpıntı sıkışma Demir eksikliği ve kalsiyum dan oluyormuş

Merhabalar sağlık sorunlarınızdan dolayı spor yapamadığınızı yazmıştınız. Benim bir iki tavsiyem olacaktı.
Bazal metabolizmanızı öğrenip beslenmenizi sağlığınıza da uygun bir şekilde planlamanız.
Hareket olarak da illa kardiyo, koşu yürüyüş olmak zorunda değil. Önemli olan kalori yakmanız. Oturduğunuz yerden masaya vurup darbuka çalmak bile bir harekettir. Ha kardiyoya göre çok az kalori harcatır ama yine harcatır. Oturduğunuz yerden eğilip kalkmak, ayaklarınızı hareket ettirmek vs. 10 kalori 10 kaloridir deyip azdan az da olsa yakabilirsiniz. Damlaya damlaya göl olur misali.

Merhabalar sağlık sorunlarınızdan dolayı spor yapamadığınızı yazmıştınız. Benim bir iki tavsiyem olacaktı.
Bazal metabolizmanızı öğrenip beslenmenizi sağlığınıza da uygun bir şekilde planlamanız.
Hareket olarak da illa kardiyo, koşu yürüyüş olmak zorunda değil. Önemli olan kalori yakmanız. Oturduğunuz yerden masaya vurup darbuka çalmak bile bir harekettir. Ha kardiyoya göre çok az kalori harcatır ama yine harcatır. Oturduğunuz yerden eğilip kalkmak, ayaklarınızı hareket ettirmek vs. 10 kalori 10 kaloridir deyip azdan az da olsa yakabilirsiniz. Damlaya damlaya göl olur misali.
İnşallah kardeşim dr kalp ilacı verdi inşallah o iyi gelir

İnşallah kardeşim dr kalp ilacı verdi inşallah o iyi gelir
İnşallah
Allah şifa versin
Rahatsızlığınız umudunuzu kaybetmesine neden olmasın. Hızlı olacağına azdan az olsun. Siz sağlıklı, emin adımlarla ilerleyin.
İnanıyorum ki bu süreçte hem sağlığınıza kavuşacaksınız hem de ideal kilonuza

İnşallah
Allah şifa versin
Rahatsızlığınız umudunuzu kaybetmesine neden olmasın. Hızlı olacağına azdan az olsun. Siz sağlıklı, emin adımlarla ilerleyin.
İnşallah canım inşallah
Bugun evi bile supuremedim kalbim duracak gibi oldu hala da o çarpıntı geçmedi
2 bardak açık çay içtim sadece kahve kola vs yok içmiyorum
Eşim sağolsun Rabb'im ondan razı olsun o süpürdü evleri
Bende az bir bulaşık vardı onu yıkayıp hızlıca tavuk yaptım
Şu saat oldu geçmedi dün hastahanede yoruldum yürüdük biraz efor testi için yürüdün ve koştum biraz
Yediklerime dikkat ediyorum inşallah
Cok teşekkür ederim canım Rabb'im razı olsun

İnşallah
Allah şifa versin
Ayda 2 kilo hedefi koydum inşallah başarırım

Bugün tek öğün beslendim
3000 adım attım
2 bardak çay dan fazla içmedim
İlaçlarımı alıyorum
Bugüne şükür kalp carpintim ve sıkışma biraz hafifledi Elhamdülillah

Geçen hafta ki kilom :89.20
Bu haftaki kilom: 88.70
Verilen kilo: -500 gr

Eklentiler

• 1000082827.webp
    1000082827.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 8
Güncel kilom :89.30

Dr um vücudun eksikliği olan demir magnezyum çinko d ve b vitaminleri vs onlar için iğne ilaç takviye verdi bunları 2 3 ay kullan vücut toparlansin dedi
Kardiyoloji Dr um da önce kalp ritmini çarpıntı vs yi düzeltmeye odaklı

Son 20 yılda şunu öğrendim kilolu yada zayıf olmak sevilmek sevilmemek için yeterli sebebler değilmiş seven her türlü seviyormuş

Birde sağlıkli olmadığın sürece kilo anlamını önemini yitiriyormus mühim olan hangi kiloda olduğundan çokta önemli değil

Yeni mottom önce sağlığını psikolojini düzelt sonra dıs görünüşü halledersin

Back
X