Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu arada 2 hafta boyunca tartılmıycam ama muhtamelen biraz daha kilo verdim:)
sevgilim nekadar çok zayıflamışsın,daha da güzelleşmişsin dedi çok mutlu oldum sanırım diyetimi sporla destekleyince aynı zamanda sıkılaştımda zayıf gözüküyorum:)
bu arada 2 hafta boyunca tartılmıycam ama muhtamelen biraz daha kilo verdim:)
sevgilim nekadar çok zayıflamışsın,daha da güzelleşmişsin dedi çok mutlu oldum sanırım diyetimi sporla destekleyince aynı zamanda sıkılaştımda zayıf gözüküyorum:)
merhaba meliyke bende su an yediklerime dikkat ediyorum bir kaç kg verdim.sen güzel kilo vermişsin neler yapıyorsun.spor olarak ve yediklerin açısından neler uyguluyorsun?
merhaba meliyke bende su an yediklerime dikkat ediyorum bir kaç kg verdim.sen güzel kilo vermişsin neler yapıyorsun.spor olarak ve yediklerin açısından neler uyguluyorsun?
merhaba,spor olarak aerobiğe gidiyorum,yürüyorum.ekmek ve pilav türlerini yememeye çalışıyorum bide akşamları 6 dan sonra bişey yemiyorum.sadece bunlar bile baya kilo verdiriyo:)
dün o kadar çok şey yedim kiiiii hangi birini yazayım
kahvaltı;
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
4 çeri domates
yarım salatalık
2 dilim sucuk
1 kepek ekmeği
1 yeşil çay
kahvaltıya kadar herşey normaldi ya sonraa
saat oğlen 1 den 5 e kadar yediklerim;
2 avuç leblebi
1 tabak bulgur pilavı
1 kepek ekmeği
1 küçük kutu konserve ton balığı
2 kaşık patates yemeğinden aldım
1 tane muz
1 tane kivi
4 tane çilek
6 tane yeşil erik
çok yemişim yaa,stresliydim sanırım ondan oldu
akşam 5 ten sonra hiçbişey yemedim ama sadece şekersiz yeşil çay ve su içtim
dün 3 lt ye yakın su içtim,yediklerimden dolayı vücudum ödem yapmasın die
akşam 2 tane de yeşil çay içtim
üstelik regl dönemime bikaç gün kala akşam üzeri kendime bir tartı aldım ve 56.2 çıktım 56 gösterdiğide oldu tartının ama ben ortalama rakamı söylüyorum:)
bugünkü menüme gelecek olursak;
sabah;
1 kk peynir
domates
salatalık
biber
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
öğlen;
1 kase yoğurt
akşam;
1 porsiyon tavuk sote(akşam yemeğimi herzaman ki gibi 18:00 den once yiyorum),
8 tane yeşil erik
3 yeşil çay içtim bugün,2 lt de suya tamamlıycam:)
Merhaba bende 20 gündür diyetteyim inşallah kilo vericem 1.67 boyum 67 kiloydum 57 olmak istiyorum daha 2 kilo verdim aslında 3 kilo vermiştim ama regl dönemindeyim o yüzden 1 kilo almış olabilirim . Sabah domates salatalık peynir yeşil çay ve 1 dilim ekmek yiyorum öğlen yoğurt ve elma ama okuldayken öğlen yemek yemiyorum sadece kuru incir badem falan yiyorum akşamda çorba ve varsa çok az evdeki yemekten bide peksimeti çok seviyorum çorbaya yiyorum mutlaka bide 1.50 lt su . Sizce nasıl programım:26: