• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Selam kizlar!
Kahvalti: 2 dilim ekmek, pwynir, zeytin, cay.
Ara: 100 gr meyveli yogurt.
Ögle: balik, cok az salata, 1 dilim ekmek.
Aksam: kiyma kavurmasi, tursu.
Ara: cay.
akşam hiç ekmek yemedin mi bravo valla.:kk77: kıyma kavurması ekmeksiz zor olur. bol salata olsaymış iyiymiş :KK49:

• Beğen
Reactions: mhn
akşam hiç ekmek yemedin mi bravo valla.:kk77: kıyma kavurması ekmeksiz zor olur. bol salata olsaymış iyiymiş :KK49:
Yok canim yemedim. Benim ekmek konusunda sabahlari canim cok istiyor. Ozaman zor oluyor. Diger ögunlerde o kadar sorun olmuyor. :kk77:

Kahvalti: :oops::oops: Bugun ailecek evdeydik, esim ve kizimla guzel bir kahvalti sofrasi kurduk, sicak beyaz ekmek yedim 3 dilim kadar. Bal, recel yemedim ama yinede fazla oldu.
Ara: 1 fincan nescafe.
Ögle: aksamdan kalan kiyma kavurmasi, salata.
Aksam: 2 köfte, havuc, ve kirmizi pancar salatasi.
Sonrada 1 kulah dondurma yedim.
:kk77::KK50:

merhaba kızlar ... bu gruptan buyuk bi sevinçle ayrılmıştım hatırlarsaız. hamileyim demiştim. 1 hafta önce bebeğimi kaybettim çok üzgunum.............

merhaba kızlar ... bu gruptan buyuk bi sevinçle ayrılmıştım hatırlarsaız. hamileyim demiştim. 1 hafta önce bebeğimi kaybettim çok üzgunum.............

Canim benim cok uzuldum ya. Cok ama cok gecmis olsun canim.

Canim cok üzüldüm. Basın sağ olsun Allah olacak diğer bebeklerine ömür versin. Her sey Allah tan. Üzme kendini

Canim @niyeben... ben ögretmen degilim hemsireyim canim, @mandebula ögretmen. Bir arkadasimiz daha ögretmendi ama hatirlayamadim.

Ay canım evet Mandebula ile karıştırdım senin mesleği:(

Canım çok geçmiş olsun.. Bende hamilelik topiclerinden attım kendimi buraya. Daha stressiz en azından. . Kiloları verip hamile kalayım bari dedim. Madem olmuyor bebiş ben isteyince.. gelmiyor mübarek. Gelmese ben de böyle beklemem artık dedim.. soluğu buralarda aldim

Kızlar. Bugun pikniğe gittik. 3 tane parça tavuk etı. Ekmeksiz yedim. Ama eve gelince. Maraş usulü bi kase dondurma.yedim..yorgunluktan üstüne uyumusum. Uyandım çok acikmistk eşime kahvaltı sofrası hazırladım saat 9 tabi. Yumurta kırmıştım tereyağlı yediiimmm. Dayanamadim ama.. Domates salatalık yedim bir de . İnşallah bozmamisimdır rejimi. Bugün bisiklet bınemedim ama çok yürüyüp top oynadık bisürü. .

• Beğen
Herkese merhaba kizlar!
59,6 ciktim. Sadece 100 gr vermisim ama mutsuz degilim, sonucta 5 li rakamlardayim hala, geri almamisim.

Anneler gününüz kutlu olsun hanımlar :KK15:

• Beğen
Anneler gününüz kutlu olsun kızlar♥ ben de 61.5 kiloyum

• Beğen
Anneler gununuz kutlu olsun sizlerinde canlar!:KK68:

Kahvalti: 1 dilim ekmek, zeytin, peynir, 2 ceviz, cay.
Ara: 1 fincan kahve.
ögle: aksamdan kalan 3 köfte, salata.
Ara: cay.
Aksam: sebzeli tavuk, cacik.
Ara: 1 kulah dondurma.

Selam kizlar!!

Kahvalti: 1 dilim kepek ekmegi, peynir, zeytin, cay, 2 ceviz.
Ögle: aksamdan kalan sebzeli tavuk, 100 gr meyveli yogurt.
Ara: cay, 1 kucuk ve ince dilim yas pasta.
Aksam: 1 domatesli biftek, 2 dilim ekmek, 2 kasik yogurt.

Kizlarrr:KK24::KK24:

Kahvalti: 2 dilim ekmek, 2 dilim dana jambon, cay.
Ögle: 1 dilim biftek, 2 kasik pilav, 100 gr yogurt.
Ara: cay
Aksam: yemek yoktu evde, kahvalti yaptik. 2 dilim ekmek, domates, biber, salatalik, az sucuklu yumurta, cay.

mrb arkadaşlar uzun süredir yazamadım ama buralardayım 2 gündür yürüyüşe ve dikkat etmeye tekrar başladım . bu sabah 59.9 çıktım muluyum inş geçici birşey değildir. bu arada öğretmen olan bendim tekrar görüşmek üzere.

• Beğen
mrb arkadaşlar uzun süredir yazamadım ama buralardayım 2 gündür yürüyüşe ve dikkat etmeye tekrar başladım . bu sabah 59.9 çıktım muluyum inş geçici birşey değildir. bu arada öğretmen olan bendim tekrar görüşmek üzere.
Tebrik ederim @Ela82 , insallah devamida gelir canim. Bende cok mutluyum, artik 5 li rakamlara geldigim icin.

Dunun menusu
Kahvalti: domates, salatalik, 1 dilim ekmek, cay, 3 zeytin, krem peynir.
Ögle: tavuk, 1 közlenmis domates, 100 gr meyveli yogurt.
Aksam: 3 köfte, salata.

Back
X