niyeben, uzulme canim benim, 1 gunde okadar alamayiz ya, su dur buyuk ihtimalle. Moral bozmadan devamBugün 62.9 çıktım. Düne göre 600 gram fazla![]()
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niyeben, uzulme canim benim, 1 gunde okadar alamayiz ya, su dur buyuk ihtimalle. Moral bozmadan devamBugün 62.9 çıktım. Düne göre 600 gram fazla![]()
Merhaba kizlar!
Bu sabahki menu: birkac dilim sucuk ve salatalik, cay.
Ara: 1 fincan nescafe.
Öglen: salata ve yogurt yemeyi dusunuyorum.
Kendimi yine sismis gibi hissediyorum ya, hafiflik hissetmiyorum hic.![]()
moralini sakın bozma işin sırrı morali yüksek tutmaktabende isveç diyeti yapıyorum tek başıma olunca sıkıldım benide kabul edermisiniz aranıza
![]()
Merhaba Afra_, hosgeldin aramiza. Elbette kabul ederiz. Tek basina olmuyor gercekten, arkadaslarla daha zevkli zayiflamak.![]()
günaydın arkadaşlar. bugun 66.1 geldim. 200 gr gitmiş.
kahvaltı: 2 dilim light ekmek bir dilim peynir.
ara öğün: küçük bir mandalina
öğlene de çorba icerim akşama da tavuk
Gunun devami:
Ögle: salata yemedim 4 tane köfte, 150 gr yogurt yedim.
Ara: yesil cay, 2 mandalina.
Aksam: Sacede karisik salata yedim 1 tabak.
Simdide cay iciyorum.
afiyet olsun canım![]()
Insallah vermisizdir canim ya. Artik bu hafta 61 leri ve devaminda 5 li rakamlari gormek istiyorum. Tabi hepsinden önemlisi saglikla vermek. Son zamanlarda 62 lerde takili kaldim, bayaa bi zaman kaybettim.
telafi edersin canım bi bakmışın kilolar uçmuş ohh ne güzel ama o güne kadar biraz diş sıkmak lazım :)
Ahhh ahhhh nerde o gunler, sabirsizlikla bekliyorum. 55 rakamini gördugum gun tartida, dolapta ne var yok indirip hepsini giyip cikarmayi dusunuyorum.Olmayanlar, dar gelenler hepsini.
Sonuna kadar sabredicez, verice bu kilolari.![]()
Ahhh ahhhh nerde o gunler, sabirsizlikla bekliyorum. 55 rakamini gördugum gun tartida, dolapta ne var yok indirip hepsini giyip cikarmayi dusunuyorum.Olmayanlar, dar gelenler hepsini.
Sonuna kadar sabredicez, verice bu kilolari.![]()