• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Merhaba kizlar!
Bugun yemek saatlerim bayaa bi karisti, ve yediklerimde hemen hemen hepsi zararliydi:oops: Ailecek evdeydik, buyuzden karisti birazda.
Kahvaltiyi bayaa gec yaptim 1 donut, ve yarim kruvasan, cay.
Ara: yesil cay.
Ikindin: cay, yarim peynirli krep.
Aksam: kuru fasulye pisiriyorum. Yaninada tursu ve 1 kase yogurt yemeyi dusunuyorum. Hic degilse aksam biraz saglikli olsun.

günaydın arkadaşlar. bugun 66.1 geldim. 200 gr gitmiş.
kahvaltı: 2 dilim light ekmek bir dilim peynir.
ara öğün: küçük bir mandalina
öğlene de çorba icerim akşama da tavuk

Merhaba kizlar!
Bu sabahki menu: birkac dilim sucuk ve salatalik, cay.
Ara: 1 fincan nescafe.
Öglen: salata ve yogurt yemeyi dusunuyorum.
Kendimi yine sismis gibi hissediyorum ya, hafiflik hissetmiyorum hic. :KK22:

Merhaba kizlar!
Bu sabahki menu: birkac dilim sucuk ve salatalik, cay.
Ara: 1 fincan nescafe.
Öglen: salata ve yogurt yemeyi dusunuyorum.
Kendimi yine sismis gibi hissediyorum ya, hafiflik hissetmiyorum hic. :KK22:

moralini sakın bozma işin sırrı morali yüksek tutmakta :KK15: bende isveç diyeti yapıyorum tek başıma olunca sıkıldım benide kabul edermisiniz aranıza :KK54:

• Beğen
Reactions: mhn
moralini sakın bozma işin sırrı morali yüksek tutmakta :KK15: bende isveç diyeti yapıyorum tek başıma olunca sıkıldım benide kabul edermisiniz aranıza :KK54:

Merhaba Afra_, hosgeldin aramiza. Elbette kabul ederiz. Tek basina olmuyor gercekten, arkadaslarla daha zevkli zayiflamak. :KK5:

Merhaba Afra_, hosgeldin aramiza. Elbette kabul ederiz. Tek basina olmuyor gercekten, arkadaslarla daha zevkli zayiflamak. :KK5:

çok teşekkür ederim gerçekten öyle :KK15:şuan 66 kiloyum benimde hedefim 55 umarım hepimiz istediğimiz sonucu alırız :KK15:

• Beğen
mrb kızlar 2 gündür yazamadım yoğundum.dün ve bugün tartılmadım pztesi sabah tartılıcam en son biliyosunuz 61.4 ü görmüştüm çok güzel bir duyguydu 61 leri görmek inş yakında 50li rakamları görürüz hep birlikte dün fazla abartmadan geçti bakalım bugünü nsl atlatıcam.

• Beğen
bu arada sabah patatesli yumurta ve bir dilim ıspanaklı börek yedim öğle az çorba 2 kaşık karnıbahar şimdide yeşil çay.

• Beğen
Gunun devami:
Ögle: salata yemedim 4 tane köfte, 150 gr yogurt yedim.
Ara: yesil cay, 2 mandalina.
Aksam: Sacede karisik salata yedim 1 tabak.
Simdide cay iciyorum.

Gunun devami:
Ögle: salata yemedim 4 tane köfte, 150 gr yogurt yedim.
Ara: yesil cay, 2 mandalina.
Aksam: Sacede karisik salata yedim 1 tabak.
Simdide cay iciyorum.

afiyet olsun canım :KK3:

• Beğen
:KK17:[rica ederim cnm umarım vermişindir vermişindir yaa :KK28:

Insallah vermisizdir canim ya. Artik bu hafta 61 leri ve devaminda 5 li rakamlari gormek istiyorum. Tabi hepsinden önemlisi saglikla vermek. Son zamanlarda 62 lerde takili kaldim, bayaa bi zaman kaybettim.

Insallah vermisizdir canim ya. Artik bu hafta 61 leri ve devaminda 5 li rakamlari gormek istiyorum. Tabi hepsinden önemlisi saglikla vermek. Son zamanlarda 62 lerde takili kaldim, bayaa bi zaman kaybettim.

telafi edersin canım bi bakmışın kilolar uçmuş ohh ne güzel ama o güne kadar biraz diş sıkmak lazım :)

• Beğen
telafi edersin canım bi bakmışın kilolar uçmuş ohh ne güzel ama o güne kadar biraz diş sıkmak lazım :)

Ahhh ahhhh nerde o gunler, sabirsizlikla bekliyorum. 55 rakamini gördugum gun tartida, dolapta ne var yok indirip hepsini giyip cikarmayi dusunuyorum. :KK51::KK8: Olmayanlar, dar gelenler hepsini.
Sonuna kadar sabredicez, verice bu kilolari. :KK62:

Ahhh ahhhh nerde o gunler, sabirsizlikla bekliyorum. 55 rakamini gördugum gun tartida, dolapta ne var yok indirip hepsini giyip cikarmayi dusunuyorum. :KK51::KK8: Olmayanlar, dar gelenler hepsini.

:KK62: istesek yapamıcağımız hiç bişey yok durmak yok azimle sabırla yola devam :KK55:

• Beğen

Ay inşallah canım. Benim de oyle çok kıyafet var ki giyemedigim. İnşallah hepsini giyebiliriz yakın zamanda :) Merak ettim kaç kilo çıktın :)

• Beğen
Back
X