• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Kızlar 400 gr vermişim ilk günden böyle olunca motive etti bu durum beni :) Şimdi kahvaltıya gidiyorum bir ara gelip yazıcam yediklerimi :)

Ev süpürdüm spor sayılır mı acaba :p

Sabah kalkınca 1 bardak su.
Kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği arasında bir kaç sucuklu tost
1 tane haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay
1 siyah zeytin

Ara öğünde bir fincan biberiye çayı içtim
Öğle:
10 yk karnabahar
2 yk yoğurt
2 dilim tam bugday ekmeği

Kahvaltı:
2 dilim tam bugday ekmeği ile sucuklu tost(yağsız)
2 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta

Ara:
1 fincan biberiye çayı

Öğle:
10 yk karnabahar yemeği
2 yk yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara:
2 adet diyet bisküvi

Akşam:
4 yk sac kavurma
1,5 kırmızı biber
1/2 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak ayran

Ara:
1 mandalina
1 elma

Toplam aldığım kalori:1387
Sınır kalorim: 1450

Şimdilik içilen su: 7 bardak

kislar hic bisey yazamadim bugun.
bugun diyet yoktu benim icin. yarinda misafirler gelicek. ama p.tesiden devam edicem insallah tekrar.
bugun yediklerimi hic yazmayim en iyisi :KK54:
yarin sabah kilo bildirimi yapicam ama yinede. gerci bu sabahta tartidim cunku bugun tam 1 hafta oldu bana. regl olmama ragmen sonuc iyiydi ben sevdim. bakalim yarin kac cikicam :)

kislar hic bisey yazamadim bugun.
bugun diyet yoktu benim icin. yarinda misafirler gelicek. ama p.tesiden devam edicem insallah tekrar.
bugun yediklerimi hic yazmayim en iyisi :KK54:
yarin sabah kilo bildirimi yapicam ama yinede. gerci bu sabahta tartidim cunku bugun tam 1 hafta oldu bana. regl olmama ragmen sonuc iyiydi ben sevdim. bakalim yarin kac cikicam :)

Diyet tatili diyelim seninkine misafirleri bi atlat sonra yine eski düzen devam edersin diyetine :) Kolay gelsin sana şimdiden :)

Kimse yazmamiso_Oo_Oo_Oo_O
Gecen hafta: 61.8
Bu hafta: 61.5
Fark sadece 300 gr :KK70::KK70::KK70::KK70: Kesin listenin en sonunda yer alicem. :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Kendime not: az yeseydin zayiflardin.

Bu arada kahvaltim: 2 dilim patatesli, peynirli omlet, ceyrek salatalik, birkac zeytin, cay.
Suanda da cayimi icip kilolarimi unutmaya calisiyorum:KK50::KK59:

gunaydin kislaaar...kilo bildirimini yapiyorum
64.1 olarak basladigim yolculuguma 63.3 olarak devam ediyorum :KK50:
regl olmama ragmen 800 gr iyi gibi geldi bana ama bakalim onumuzdeki gunlerde ne olcak :))

kızlar konunuz dikkatimj cektı ondan yaziyorum bende kilolarimla dertliyim ayrıca benimde hedefim 55 :-) telefonuma bir program indirdim water your body diye oraya hergün kilonu yaziyosun ve o sana günlük.ne kadar su icmen gerektiğini söylüyor ben çok faydasinj gorym inanın ... her gün 300 400 500 gr gidiyo muhakkak deneyim derim bassrilarr şimdiden :-):-)

Back
X