• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Bugunun menusu:
Kahvalti: 2 wasa, uzerine krem peynir, ceviz, cay.
Ara: 1 fincan turk kahvesi.
Ögle: 1 kase havuc salatasi.
Ara: cay, 1 dilim biskuvili pasta.
AksAm: 3 icli köfte, 2 kasik salata.
Ara: cay.

Biliyorum köfte olmadi ama napim, okadar ugrstim, canim cekti. Saat 16:30 gibide yedigimiz icin aksam yemegini onada guvenerek yedim.

Huuuhuuuu kizlar!! Nerelerdesiniz yawww.
Kahvalti: 2 haslanmis yumurta, cay.
Ara: 1 muz.
Ögle: peynirli salata, 1 kucuk bardak fanta.
Aksam: kizarmis tavuk, salata.

Slm kızlar ben de zayıflama istiyorum ama malesef dayanamıyorum sizler detoks yaptınızmı

• Beğen
Reactions: mhn
Slm kızlar ben de zayıflama istiyorum ama malesef dayanamıyorum sizler detoks yaptınızmı
Merhaba.
Genel olarak yediklerimize dikkat ediyoruz canim. Ben 1 kez ayran detoksu yapmistim 2 gunluk ama öyle devamli bisey yapmadim.

Merhaba kizlar, yoksunuz yaa. Yarin tarti gunu. Bu arada regl oldum bugun, insallah yarin fazla cikmam.
Kahvalti: 2 peynirli krep, cay.
Ara: 1 fincan nescafe.
Ögle & aksam: ikisini bir arada yaptik saat 15:30 gibi: 1 hamburger, 1 bardak kola.
Aksam: 1 kucuk kase dondurma.

Eveett , 65 kiloyum, boyum 163 cm. Birkac gun dur diyetteyim. Yesil cay falan simdilik iyi gidiyor. Ama cabuk bikmamak, birakmamak icin bende buraya bir gunluk acayim istedim. Hergun buraya birseyler yazarsam kacamaklarda yapmama engel olur diye umit ediyorum. Her aksam yazmaya calisacagim gun icindeki yediklerimi, spor yapabilisem onlari.
Umarim herkes istedigi kiloya ulasir, hem saglik, hem guzellik icin :-))))

Bana katilmak isteyen arkadaslar olursa beklerim....

Şu an kaç kg sin?

Merhaba kızlar bu arala hiç dikkat edemedim. Adet de olduğum için canım hep tatlı çekti.kilom aynı oranlarda seyrediyor. 61.5 çıktım sabah. 60 in altını göremiyorum ne yazık ama oluruna bıraktım

• Beğen
Reactions: mhn
Selam kizlar!
59.5 ciktim bugun. Dun regl oldugum icin odemde var hala ama yinede iste....

Merhaba kizlar!
Kahvalti: 2 kaslanmis yumurta, 1 dilim kepek ekmek, cay.
Ara: 120 gr meyveli yogurt.
Ögle: peynirli salata.
Ara: 1 kase sutlac.
Aksam: 2 yemek k. kadar havuc salatasi, 3 yemek k. kadar pilav.

Kahvalti: 1 muz, 120 gr meyveli yogurt.
Ögle: 1 kase corba, salata, 1 dilim ekmek.
Aksam: kiymali makarna, cacik.
Ara: cay iciyorum su andada.:kk77:

mrb arkadaşlar reglim bitti ve 2 gündür hastaydım birşey yiyemedim o yüzden bu sabah 58.9 geldim.bakalım birkaç gün sonra kaç çıkıcam bence geçici bir sonuç gibi yinede inceldim tabi..güzel bir duygu 58 i görmek

mrb arkadaşlar reglim bitti ve 2 gündür hastaydım birşey yiyemedim o yüzden bu sabah 58.9 geldim.bakalım birkaç gün sonra kaç çıkıcam bence geçici bir sonuç gibi yinede inceldim tabi..güzel bir duygu 58 i görmek
Wauuuwwwww, 58 lerdesin... :KK9:
Gecmis olsun canim, hemde tebrik ederim. Insallah gecici degildir, devami gelir.

Gunun menusu

Kahvalti: 100 gr meyveli yogurt, icine 1 muz, ceviz.
Ara: Cay, 1 kurabiye.
Ögle: aksamdan kalan kiymali makarna.
Ara: cay, 3 hurma.
Aksam: 2 köfte, salata.
Ara: cay

Kahvalti: 2 dilim kek, cay.
Ara: 1 fincan nescafe.
Ögle: yarim porsiyon taze fasulye.
Aksam: yesil fasulye, 1 dilim wasa.

Back