• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

65ten 50ye yolculuk başlıyorrrr :))))))))

tartılma günü bana da fark etmez tek sorun şu an evde tartı yok dışardan tartılıp yazabilirim anca da haftaya zaten diyetisyene başlayınca daha düzenli olur. bu arada Princess akşam yeme işini ben de yapmıyorum tatlım ama bi akse yoğurtun içine 2 dilim etimek kırıp bi de güzel baharatlıyorum acaip tok tutuyo. Bu arada kızlaaarrrrr sölemeyi unuttum NE KADAR ÇOK PROTEİN O KADAR AZ KAS KAYBI!!!!!! yoksa belli bi süre sonra kas kaybı başlıyor. mümkün olduğunca yağsız süt-yoğurt-peynir-et tüketelim.. bir de gece yatmadan önce bir bardak yağsız süt tüketirseniz gece de metabolizmanız çalışır sabah en baştan başlatmaya uğraşmayın yani :D arkadaşlar evet aç kalmak gerekio tıka basa tok gezemioruz ama mümkün olduğunca sık öğün tüketmeye çalışalım, evet aç kalınca ilk başta veriliyor ama daha sonra metabolizma çok yavaşlıyor açlığı sona saklayalım yolumuz uzun :P bir de sirkeli su sabah akşam öğünden önce içiyorum :)

Insallah verebılırız su kıloları :) bende de tartı yok ısyerınde kantara cıkıyom :) tam net olmasa yazarım buraya :)

Gunaydınnn :)
nasıl gıdıyo dıyetler. Benım harıka :) 1 kg vermısım yaaaa cok mutlu oldummm :)

sabah kı menum
3tane etı form bıskuvı
az yogurt
yogurtla etı formu karıstırıp yedım
yarımda portakal yedım :)

günaydınnnnn :))))))))) kızlar bu sabah 3 kaşık mısır gevreği ve yağsız süt ile kahvaltı yaptım. bi de yağsız sütle kahve içtim. şimdi de yürüyüşe çıkıyorum, dönüşte de pilates yapcam :)))))) güzel günlerrrrrr

Edacak calısmıyosun sanırım :) yuruyusler platesler ohhh valla hayat sana guzel ben muhasebecıyım gun ıcınde hareket edemıyorum hıc. Sabah servıse kadar yuruyorum aksamda servısten bır durak once ınıyorum. Evde olsam spor salonuna gıtmek ıstıyorum :) ama malesef degılımm :)

yok ya öğrenciyim :D bu aralar okula gitmediğimden boş vaktim bol bi iki hafta sonra sandalyeye yapışcam ben de fırsatım varken yüklenym dedim :D

kızlar bütün haftasonum temizlikle geçti yazamadım.. ama herkes bırakmış burayı :(

ben geldimmmm :)
kusura bakma ya net yoktu ısyerınde de sık sık gıremedım

veeee tammmmm 4 kg gıttı benım :)
hergun 1 saat yuruyorum ve yedıklerıme hala dıkkat etmeye devam edıyorum :)

Back
X