- Konu Sahibi bayanbaloncuk
Canım karışmakta istemem tabii ama nacizhane fikrimi söylemek gerekirse 5yıl gerçekten çok uzun bir süre iyi düşünmek lazım ama bu durumda nişanlının tavrı çok önemli o seni koruyup kollamalı ailesine seni ve aileni ezdirmemeli eğer daha şimdiden böyle ise durum evlendiğinizde durum daha da ağırlasabilir seni kayınvalidenin ağlatmaya uzmeye hakkı yok netice de sende bir annenin evladisin ailen sana kiyamazken onlar böyle yapmamalı canım çok iyi düşünmelisin
sağl canım fikirlerinize ihtiyacım var.benı sevmediğinden azcık şüphelensem bu iş biterdi zaten.dediğin gibi arada aradan 5 yıl geçmiş.şu ana kadar çok küstük konuşmadık günlerce haftalarca ama en son yine o aradı beni.bu iyi bir şey ama çok fazla üzüyor beni.dayandım ama insanım bende dayanamıyorum artık.insan tabi annesinin tarafını tatabilir ama ortada bi haklı bi haksız varken o bana haksız olanı savunuyor ve beni eziyor.bunları haketmiyorum .bu günler için 5 yılımı vermedim ona.annesine karşı gelsin demiyorum asla ama anlasın biraz .ben kendimi ezdirmek için hatta nişanlımın beni annesine ezdirmesine dayanamam katlanamam