- Konu Sahibi bayanbaloncuk

Kahvaltim pirinc lapasi ve yogurt onunda yarisini yiyebildim midem karnim berbat halde hiç bisey yiyesim yok
Bayanbaloncuğa katılıyorum.Doktora gitmelisin.İshalin için muz ve şeftalide iyi gelir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahvaltim pirinc lapasi ve yogurt onunda yarisini yiyebildim midem karnim berbat halde hiç bisey yiyesim yok
aksam yemegi(17:55) 1 kase pastirmali kuru fasulye :)kahvaltim(10:15)1 bucuk adet yulaf kepekli krep(yumurta yok),4 parca karpuz, 1 dilim b.peynir, 2 corba kasigi az yagda pismis havuc rendesi, 1 tatli kasigi pekmez.
kahvaltidan yarim saat önce 2 kasik yogurt kürü
aksam yemegi(17:55) 1 kase pastirmali kuru fasulye :)
yemekten yarim saat önce 2 kasik yogurt kürü ve günü kapatiyrum :)
Benim bu hafta geçen haftanın 600 grmını geri alarak geçti sanırım 1000 kalorinin üzerine çıkmadığım halde ve bağırsaklarım çalışmaya başladığı halde.Ben de yine vücudu şaşırtayım dedim 2 dilim peynirli ve 2 dilim sade kek ile.İyi mi yaptım bilmiyorum.Gerçi 2,5 ta yedim günü kapattım.Akşam yemeği yemiyecem yinede yoğurtlu kürü yapayım mı acaba?
öncelikle 600 gr aldigini nerden biliyorsun :) sonra bence iyi yapmissin, yani eger acsan mutlaka yemek ye. yogurtlu kürü de yapabilirsin bence :)
Sağol cevabın için canım.Tamam itiraf ediyorum tartıldım:)) Ve hayır valla kesinlikle aç değilim şiş değilim ama ağzımın içinde iğrenç bi tat var iyi ki yemiyormuşum uzun süredir unlu mamüller.
yok tartilabilirsin bende haftada 3 4 gün tartiliyorumuzun zamandir yemedigin bir seyi yiyince vucut onu unuttugu icin farkli tepkiler verebiliyor mesela ben günde 4 5 paket cikolata yiyen biriydim, sonra 1 bucuk ay hic cikolata yemedim ve ondan sonra yedigimde o gün sürekli midem bulanmisti :)
Hayırlı kandiller canım :)kizlar hayirli kandiller :)
Olabilir aslında bi bakayım daha karar veremedim.Seninkinin markası özellikleri biliyorsan yazabilirmisin.
Gunaydin kizlar ilk kilo bildirimi benden
gecen hafta 60
guncel 58.7
fark -1.3
tabi bu bozdugumda aldigimi geri vermis halim nerdeyse 3 haftadir bu boyle devam ediyor benim simdiye kadar 55i gormem lazimdi
gecen hafta:61.6
güncel:61.2
fark: -0.40 gr :)
Bravo sana sen cok istikrarlisin maasallah
tesekkürler ablacim :) damlaya damlaya göl lur sistemiyle gidiyorum ama olsun :)