• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

66 günde 11.4 kg gitti bile :)

Tamamen psijolojik gulumm mideni dinle ac miyim diye sor kendine eminim degilsin sadece oyle hissediyorsun

bugun
sabah
2 dilim peynirli 1 yumurtayla omlet

aksam
5 adet soslu yagsiz tavada kofte ( sos dedigim de 1 domates rendesi maydonoz ve sarimsaktan )
1 dilim dukan ekmek

ara
limon suyu, kabugunun rendesi ve tatlandirici koydugum donmus yogurt

resmen tariflerle menumu yaziyorum :1:

acıktığım için değil zaten psikolojik ama doymuyorum . reglıyım bi de o da etkiliyordur

kızlar ben fotograf atıcam topiğime. ama nasıl atıcağımı bilmiyorum. bikaç tane resmi tek bi mesaj olarak atmak istiyorum. teker teker değil yani. nasıl yapıcam ?

kızlar gece kıtlıktan çıkmış gibi yedim.ama bu sabah devam ediyorum hatta devam değil diyetime yeniden başlıyorum diyebilirim

sabah: 1 domates 1 biber ve 1 bardak çorba

canım moralım bozuk doymuyorum sankı

kızlar gece kıtlıktan çıkmış gibi yedim.ama bu sabah devam ediyorum hatta devam değil diyetime yeniden başlıyorum diyebilirim

sabah: 1 domates 1 biber ve 1 bardak çorba

kuzum tamam ye ic :) diyet moduna girmeyin diye bunu diyorum iste ben, bigün istersen sabahtan aksama kadar ye ne istersen hem de. ama pisman olmaa :) olmaki vucut onlari depolamasin. kafaniza takmayin bu kadar bu yeme olayini. bak ben takmiyorum hic, ki ne kdar cok kacamak abur cubur yersem o hafta daha fazla kilo veriyorum. :)

Bu sabah 73 lü rakamlardan kurtuldum en nihayetinde 72.900 ama olsun 72 yi görmek bile motive etti beni:)))
Kahvaltı 10.30 bir haşlanmış yumurta iki etimek domates salatalık.Hayatımdan kaçamakları çıkarıyorum en az 70 i görene kadar.

canım topiğine bayıldım tam benim aradığım topik buydu işte :) hemen abone oldum kaybetmeyeyim diye...
ama şuan anlayacağınız üzere kilo alma evresindeyim ben:49:, etkinliklerinize 5 aysonra falan katılabileceğim inşallah topik güncelliğini kaybedip kapanmazsa:52:

siz 5 aya kadar tüy kadar kalıp terk edersiniz buraları kesin:32:

canım topiğine bayıldım tam benim aradığım topik buydu işte :) hemen abone oldum kaybetmeyeyim diye...
ama şuan anlayacağınız üzere kilo alma evresindeyim ben:49:, etkinliklerinize 5 aysonra falan katılabileceğim inşallah topik güncelliğini kaybedip kapanmazsa:52:

Hayırlı olsun canım hamilelikte de dikkat etmek lazım biliyorsun:))) Evlerden Irak bende gebelik şekeri vardı ve hamileyken diyet yaptım hep şu an düşmeye çalıştığım kilodaydım hamileyken komik ama gerçek:))

hayirli olsun canim :) Rabbim saglikli bir evlat nasip etsin sana. ben hep buralardayim :) yoksa ipin ucunu kacirip kilo alirim biliyorum

Bu sabah 73 lü rakamlardan kurtuldum en nihayetinde 72.900 ama olsun 72 yi görmek bile motive etti beni:)))
Kahvaltı 10.30 bir haşlanmış yumurta iki etimek domates salatalık.Hayatımdan kaçamakları çıkarıyorum en az 70 i görene kadar.

cok sevindim canim :) masallah böyle gider hep kilolar insallah

kizlar bugun gittim annemin calistigi yerde tartildim
sonuc: 59.7 :1: fazla tartiyorlar diyolar o tarti ama ben kendimi 59.7 kabul ediyorum.
hee bu arada boyumu da ölctük, 169 geldi :1: ben 167 saniyordum ama 168 kabul ediyorum kendimi

Son düzenleme:
Masallah canim benim cok guzel gidiyor :nazar:

Allah saglikli bir evlat nasip etsin canim :61: bence simdi de gelebilirsin bebege yarar diye yenilen yemeklerin cogu anneye yariyor :1: saglikli beslenerek daha kontrollu kilo alabilirsin :)
kizlar bugun gittim annemin calistigi yerde tartildim
sonuc: 59.7 :1: fazla tartiyorlar diyolar o tarti ama ben kendimi 59.7 kabul ediyorum.
hee bu arada boyumu da ölctük, 169 geldi :1: ben 167 saniyordum ama 168 kabul ediyorum kendimi
Masaallaahhh Allah boy vermis :1: bende iste 155 oyle alttan alttan gidiyorum :1: :1:

Son düzenleme:

Allah saglikli bir evlat nasip etsin canim :61: bence simdi de gelebilirsin bebege yarar diye yenilen yemeklerin cogu anneye yariyor :1: saglikli beslenerek daha kontrollu kilo alabilirsin :)

Masaallaahhh Allah boy vermis :1: bende iste 155 oyle alttan alttan gidiyorum :1: :1:

Amanın bende 1.55 im ama valla 49 ları düşün(e)miyorum:)))
Öğlen bir kase yoğurda kiraz ceviz ve yulaf kepeği karıştırıp yedim.Ne güzeldi.
Az önce de kepekli peynirli makarna yedim 5 te diş randevum var günü kapatıyorum yemek açısından.

voheyy yok kiiz minyon olmak da iyi :)

merhaba kızlar 8 günlük bir aradan sonra yarın tekrar baslıyorum..yediklerime yine dikkat ettim ama hiç spor yapamadım..kilo almadım ama veremedim de..oruç nedeniyle de 3 gündür yatıyorum, bugün oruç da tutmadım biraz kaçamak yaptım kendime geleyim diye..yine sizlerleyim:))))

merhaba kızlar 8 günlük bir aradan sonra yarın tekrar baslıyorum..yediklerime yine dikkat ettim ama hiç spor yapamadım..kilo almadım ama veremedim de..oruç nedeniyle de 3 gündür yatıyorum, bugün oruç da tutmadım biraz kaçamak yaptım kendime geleyim diye..yine sizlerleyim:))))

hosgeldin canim :)

Back
X