- Konu Sahibi bayanbaloncuk
- #1.081
Canim metabolizman yavas olabilir ama 2 ayda 2 kilo yavas bir metabolizma icinde az .belki de yedigin yiyeceklerdeki kombinin yanlistir aslinda masum sandiklarin oyle degildir tabi bilmiyorum ne kadar diyet konusunda bilgilisin belki de benden daha iyi biliyorsundur ben sadece tahmin etmeye calisiyorum168 boyum ve 69 kiloyum 59 kıloya duşmem lazım spora gıdıyorum düzensiz bır yemek yeme adetim vardı sadece karbonhidratı hayatımdan çıkardım arada dondurma yıyorum tatlı krızlerımde 2 ayda sadece 2 kılo verebıldım 71 den 69 dustum ama çok sıkıldım kılo verememkten moralımde bozuldu . evlenıcem ama kılo veremıyorummm baööööööööööööö nasıl olacak bılmıyorum metabolızmamda çok yavaş yaşım 27 metabolızma yaşım 31
49lar bile yasim icin normal ama iste zayif olmak istiyorum canimAmanın bende 1.55 im ama valla 49 ları düşün(e)miyorum:)))
Öğlen bir kase yoğurda kiraz ceviz ve yulaf kepeği karıştırıp yedim.Ne güzeldi.
Az önce de kepekli peynirli makarna yedim 5 te diş randevum var günü kapatıyorum yemek açısından.
Bizde minyonluk iyi diye geciniyoruz istevoheyy yok kiiz minyon olmak da iyi :)
Hosgeldin canim kilonu korumanda bir basaridir seni aramizda gormek guzelmerhaba kızlar 8 günlük bir aradan sonra yarın tekrar baslıyorum..yediklerime yine dikkat ettim ama hiç spor yapamadım..kilo almadım ama veremedim de..oruç nedeniyle de 3 gündür yatıyorum, bugün oruç da tutmadım biraz kaçamak yaptım kendime geleyim diye..yine sizlerleyim:))))