• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

66 günde 11.4 kg gitti bile :)

buseirem: 51.3 / 48.5 fark: -2.8
bayanbaloncuk: 59.7 / 58.5 fark: -1.2
gülüm6: 61.2 / 60.3 fark: -0.9
alosumm: 59.5

Son düzenleme:
sahur: (03:35) 200 gr yogurt(ev yapimi ve icinde yarim corba kasigi yulaf kepegi), 100 gr üzüm, 2 kayisi, 1 erik, 1 seftali ve 3 parca kavun

iftar: 1 kase manti, 2 kasik bamya, 3 parca karpuz.

kizlar, artik daha fazla yemeye calisicam cünkü ablam ve annem ciddi anlamda kizmaya basladi kilo verme diye. 1100-1200 e falan cikaricam günlük kalorimi. 57 ye de eylüle kadar düsmeyi planliyorum artik.

canım o herkese göre değişir. sen kendin ayarlayacaksın o düzeni

yok biliyorum da anlamadigim sey nasil beslenmem gerektigi, ben cok fazla yiyemiyorum artik, önceden 2 tabak (yemek tabagi) yemekle anca doyardim, simdi 1 corba kasesi yiyince kesiyor beni, üstüne bisey yemeye kalkinca da mutlaka rahatsiz ediyor, e yemiyim diyorum o zaman da kilo vericem tekrar. napsam bilemedim ki o yüzden sordum

yok biliyorum da anlamadigim sey nasil beslenmem gerektigi, ben cok fazla yiyemiyorum artik, önceden 2 tabak (yemek tabagi) yemekle anca doyardim, simdi 1 corba kasesi yiyince kesiyor beni, üstüne bisey yemeye kalkinca da mutlaka rahatsiz ediyor, e yemiyim diyorum o zaman da kilo vericem tekrar. napsam bilemedim ki o yüzden sordum

canım yediklerini azcık artır ve gün boyuna yaymaya çalış yani en az üç dört öğün birşeyler yersen dengelenir kilon

Back
X