66 kilodan 58 kiloya .. Bu sefer olacak

tugce35_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
52
8
98
Merhaba arkadaşlar. Burada ilk defa bir başlık açıyorum. gün be gün yediklerimi verdiğim kiloları yazacağım. Yoksa bu iş olmayacak. Bana destek olacak , benimle beraber yürüyecek arkadaşları bekliyorum. Haydi beraber verelim kiloları.
Ben hayatım boyunca tatlı çikolata ihtiyacı duymayan biriyim. Ama yemeğe ve fast-food'a dayanamıyorum. hele ki patates (her türlüsü) var ise tutmayın beni:D
Kafama göre bir program oluşturdum.
Sabahları 1 bardak süt eşliğinde kırmızı meyveli tahil gevreği ya da müsli yiyorum.
Öğlen ise;
salata ve haşlanmış ya da yağsız kızartılmış tavuk göğsü
ya da
haşlanmış brokoli benzeri sebzeler ile birlikte yoğurt
ya da
yağsız omlet ve salatalık domates
benzeri şeyler
Akşam ise;
Lahana çorbası
ya da
yoğurtlu müsli
ya da
salata eşliğinde tavuk ya da balık

Şimdilik listem bu şekilde; Ancak her gün masamda içinde tarçın bulunan bardağımla sürekli su içiyorum.
sabahları aç karnına limonlu ılık su
günde 2 bardak yeşil çay
İnşallah yapabilirsem sabahları ve akşamları da mekik ve ip atlama yapacağım.
Dün öğlen başladım kızlar bugün de gayet dirayetli bir şekilde ilerliyorum. dün tartıldığımda 66 kilo idim. yarın yine tartılacağım ve size yazacağım. hadi gelin katılın bana. hep beraber verelim kiloları:KK31::KK31::KK31:

bende 68 kiloyum canım 62 olsam yeticek bana çok hareketsizim bütüngün masabaşı çalışıyorum pilav makarna ekmek yemesem olucak bu iş yanlız kafada bitiyo işte destek lazım biraz pazartesi başlayıp salı bırakanlardanım yaşta 40 olunca iyice zorlaştı işim kolay gelsin canım bende iyibir karar verip başlıcam bu yaz yunanistan yolcusuyuz fitt olmam lazım ... şaka bi yana ikimizede tekrar kolay gelsin..

bende 68 kiloyum canım 62 olsam yeticek bana çok hareketsizim bütüngün masabaşı çalışıyorum pilav makarna ekmek yemesem olucak bu iş yanlız kafada bitiyo işte destek lazım biraz pazartesi başlayıp salı bırakanlardanım yaşta 40 olunca iyice zorlaştı işim kolay gelsin canım bende iyibir karar verip başlıcam bu yaz yunanistan yolcusuyuz fitt olmam lazım ... şaka bi yana ikimizede tekrar kolay gelsin..

canferii; dediğin gibi ben de bütüüün gün masabaşı. şuanki işime 2,5 yıl önce başladım. başladığımda 34 bedendim resmen. sürekli oturmanın neticesinde yaklaşık 18 kilo aldım. :KK61:
bu yaz biz de eşimle yunanistan adaları turu planlıyoruz :D o yüzden hadi hep beraber fit olalım. ben kararlıyım sen de katıl bana. Hiç bişey yapamasan bile sabahları limonlu ılık su. ve gün boyunca masanda şişede su tut ve bardağında 1 dal tarçın olsun. inan çok faydası varmış. bir de çalıştığımız için sabahları börek çörekten vazgeçelim. ve öğlenleri o yağlı yağlı yemeklerden sakın ama sakın uzak dur canım.
şunu da itiraf edeyim dün dayanamayıp akşam 1 dilim pizza yedim. ama olsun yılmak yok. bu bile başarı. çünkü normalde 1 orta boyu lüpletirdim ben. :rolleyes::rolleyes:

Merhaba arkadaşlar. Burada ilk defa bir başlık açıyorum. gün be gün yediklerimi verdiğim kiloları yazacağım. Yoksa bu iş olmayacak. Bana destek olacak , benimle beraber yürüyecek arkadaşları bekliyorum. Haydi beraber verelim kiloları.
Ben hayatım boyunca tatlı çikolata ihtiyacı duymayan biriyim. Ama yemeğe ve fast-food'a dayanamıyorum. hele ki patates (her türlüsü) var ise tutmayın beni:D
Kafama göre bir program oluşturdum.
Sabahları 1 bardak süt eşliğinde kırmızı meyveli tahil gevreği ya da müsli yiyorum.
Öğlen ise;
salata ve haşlanmış ya da yağsız kızartılmış tavuk göğsü
ya da
haşlanmış brokoli benzeri sebzeler ile birlikte yoğurt
ya da
yağsız omlet ve salatalık domates
benzeri şeyler
Akşam ise;
Lahana çorbası
ya da
yoğurtlu müsli
ya da
salata eşliğinde tavuk ya da balık

Şimdilik listem bu şekilde; Ancak her gün masamda içinde tarçın bulunan bardağımla sürekli su içiyorum.
sabahları aç karnına limonlu ılık su
günde 2 bardak yeşil çay
İnşallah yapabilirsem sabahları ve akşamları da mekik ve ip atlama yapacağım.
Dün öğlen başladım kızlar bugün de gayet dirayetli bir şekilde ilerliyorum. dün tartıldığımda 66 kilo idim. yarın yine tartılacağım ve size yazacağım. hadi gelin katılın bana. hep beraber verelim kiloları:KK31::KK31::KK31:
canım aynı durum bende de var ben 72 kiloyum 60'lara inmek istiyorum. Tatlı düşkünlüğüm yok ama yurtta kaldığım için fastfood ürünleri tüketiyorum kilom hep bundan :( Ama bahsettiğin beslenme düzenini ben de bu şekilde uygulamaya başlamıştım sen de görmeden :D bugün ilk günüm bakalım şubat sonuna kadar 10 kilo vermek istiyorum :D

canım aynı durum bende de var ben 72 kiloyum 60'lara inmek istiyorum. Tatlı düşkünlüğüm yok ama yurtta kaldığım için fastfood ürünleri tüketiyorum kilom hep bundan :KK43: Ama bahsettiğin beslenme düzenini ben de bu şekilde uygulamaya başlamıştım sen de görmeden :D bugün ilk günüm bakalım şubat sonuna kadar 10 kilo vermek istiyorum :D

scaleswoman tebrik ederim canım. Hayırlı olsun diyetin :KK73: Başaracağımıza inanıyorum. verdiğin kiloları duymayı bekliyorum . Yaz muhakkak :KK6::KK6::KK6:

geçen hafta oldukça inançlı bir şekilde devam ettim ve bugüne kadar 3 kilo verdim. En azından ödemi attım. Bu hafta bırazcık ipin ucunu kaçırdım ama yine de pes etmek yok. devam devam devam :D

Back
X