- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
Arkadaşım tam olarak bilmiyorum ama avans hesap faizleri çok yüksek değil mi? Zaten konuyu açmanızın temel sebebi de avans hesabınızdan çekilen 1000 lira değil miydi? Bence faiz oranlarını iyice araştırmadan avans hesabınıza çok yanaşmayın.
Bir de benim anlamadığım annenizin sağlık masraflarına para harcıyorsanız babanız sizinle neden uğraşıyor? Allah anne-babanın da hayırlısını versin.
direkt olarak anne babama para vermiyorum.
sadece bana taşındılar ve ev giderlerini kira vs. ben karşılıyorum. onlara harcama yaptırmıyorum yani
ama babamın evliliğimle ilgili sorunları var hala, o yüzden aramız pek iyi sayılmaz.
1 lira bile olsa benimle ilgili bir masraf yaptıysa hemen veriyorum.
yeter ki bana bişey demesin :)
evet derdim avans hesabıydı zaten.
aynı şey oldu oradan aldım öbürüne verdim, en azından artık bütün borçlarım tek bir bankada.
Anlıyorum ve bu mesaj için teşekkür edirim çünkü siz kendiniz söylemiş oldunuz.SİZ BORÇ VERMEMİŞSİNİZ HİBE ETMİŞSİNİZ.
Ayrıca herkes her isteyene borç vermek zorunda diye birşeyde yok.
Bu bankalar madem borç ödeyemeyen kişileri çok iyi biliyor neden icralık binlerce müşterileri var ayrıca bakın konu sahibi ödeme sıkıntısı içindeyken banka ona avans hesabı açalım diyor?Bunun mantığı ne?Bu banka kişinin borcu olduğunu ve ödeme sıkıntısını bilmiyor mu?Biliyor çünkü bankaların elinde bizim ile ilgili her türlü bilgi var.Ama banka hala kredi vermek için teklif sunuyor.Neden?Kişiye destek olmak için mi?Hayır.Nasılsa maaş bize yatıyor 2/3 ünü otomatik keseriz mantığı ile yapıyor.
evet aynen öyle yapıyor bankalar.. napayım alsınlar

ama kurtulacağım borçlarımdan inşallah.
özgeçmiş oluşturdum koydum internete.
önümüzdeki aylarda sınavlarda da görev tutarım.
az az yatırırım elime geçtikçe.
zaten dışarıdan çöp bile almıyorum artık sadece temel gıdalar. lüks harcama yapmıycam.
Son düzenleme: