Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum.içimdekileri kimseye paylaşamadığım için birazda rahatlamak için sizlerle paylaşmak istedim.belkide anlatacaklarım ders olur benim gibi olanlara..1 yıldır birlikte olduğum kişi tarafından çok iğrenç bir şekilde altatıldım.aldatıldığımı evleneci kişi tarafından çğrendim tesadüf eseri benim için o an bittiği için hesap sormak gibi bir durumda bulunmadım bile sadece herşeyde bi hayır vardır dedim benim için bitti artık dedim.sorucaksınız nasıl anlamadın diye okdr güzel oynamışki rolunu bana farklı evleneceği kişiye farklı bi kimliğini gösterdiği için anlamayadım aynı sekilde o kızda anlayamamış.sürekli sorduğum çok oldu ama söylemedi isteğim zaman arayııp msj attığm için biri olabileceğini anlamayamdım sürekli ailesiyle konuşyordu falan gibi şeyler işte)neyse sonra herşey bundan sonra daha farklı olucak kimseye inanıp güvenmemmek yolunda olucaktım artık.ama sonra hamile olduğumu öğrendim okdr caresizdim ki napıcağımı bilemedim karnımda bi bebeğin olması beni çok farklı yaptı ama ailem böyle bişeyi affetmezdi. ama ben kürtaj gitmemek için çok direndim kadın sığınma evlerine kadar araştırdım ama tek başına çok zordu.aradım kabul etmedi parasını göndereyim aldır ben evleniyorum dedi bana içim yandı filmlerde olur dediğim herşeyi yaşadım.doktora gittim çok küçük dedi bekliycez dedi.1 hafta sonra görünürse alırız dedi.ama ben sürekli dua ediyordum bir mucize bekliyordum yaşadıklarımı hissetdiklerimi nasıl anlatabilirimki.sona kurbanlıklar gibi ün bekliyordum işte hastane ortamı öyle bi ortamı ilk dea gördüm şaşkındım şoktaydım.bir msj geldi pişman oldum okızdan ayrıldım görüşelim diye dünyalar benim oldu nefret ettğim kişiye muhtaçtım iştebebeğim için.bende alalh razı olsun sonunda sende kıyamadın bebeğime dedim meğer sevgilisiymiş yani evleneci kız sonra beni aradı ben konuşmak istemedim hamile olduğumu öğrendi şuan hayattaysam onun sayesinde bebeğimi aldırdım ama beni hiç yanlız bırakmadı operasyona kdr yanımdaydı hastanede yanımda gözlerimi actım yanımda.onun merak ettiklerini anlattım kandırıldımı bildiği için yanımdaydı biliyordum.inkar etti için gel dedik birlikte ya sahip çık yada ıspatla kendini gelmedi tabi.26 yaşındayım benim hayat sınavımdı belki ama çok ağladım çok dua ettim.Allah o zor günümde o kızı bana melek olarak göndermişti.onu Allah a havale ettim.bebeğmi aldıklarında son mesajımı gönderdim.inşallah hayatındaki herşey bebeğimin ömrü kdr kısa olur kurban bayramnı mubarek olsun dedim.şuan kenidimi toparlamaya unutmaya calışıyorum.hatalarımdan ders çıkardım.tekararını göstermesin rabbim.herkese inanıp güvenmemeyi yaşayarak gördüm yaşadım.şuan iyiyim düşünmemeye calışıyorum..